Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εντάξει χαρτί πες το, μην βαράς :P

Δεν το ειπα με κακια. Απλα το διαχωρισα ακριβος για αυτο.

Γιατι μερικοι το αγοραζουν με το σκεπτικο οτι ειναι καρτα και θα κανουν τις αγωρες τους μεσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

Για αυτην την περιπτοση για μενα δουλεψε το παρακατω και θα το πω ακομη μια φωρα

1)Πηγα στην ALPHABANK και εφτιαξα λογαριασμο (δωρεαν)

2)Ζητησα να μου βγαλουν μια καρτα (ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ. Αυτο θα πει οτι ΑΝ δεν εχω λεφτα μεσα δεν μπορει κανεις να παει να αγωρασει.. με λιγα λογια δεν εχω λεφτα μεσα? δεν μπορω να αγωρασω. δεν μπορεις να χρωστας με αυτην). Ζητηστε να σας βγαλουν ELECTRON

3)Συνδεσα την καρτα με το paypal moy.

4)Για να αγωρασω κατι? Αν εχω λεφτα απλα αγοραζω. Αν οχι εχει 4 τροπους να βαλεις λεφτα

α)ATM με φάκελο. Τα λεφτά είναι στον λογαριασμό σου είτε το μεσημέρι τις εργάσιμης είτε το άλλο πρωί (ανάλογα την τράπεζα).

β)ATM χωρίς φάκελο. Τα λεφτά είναι άμεσα στον λογαριασμό σου. Εργάσιμη η μη.. ότι ώρα και να είναι
γ)Ταμειας. Τα λεφτά είναι άμεσα στον λογαριασμό σου
δ)Μηχάνημα (μέσα στην τράπεζα) τα λεφτά είναι άμεσα στον λογαριασμό σου

Ολοι αυτοι οι τροποι ΦΩΡΤΙΣΗΣ ειναι δωρεαν.
Δημοσ.

απλά η βασική διαφορά είναι στο μεν Paysafe στυλ γίνεται ανώνυμη διακίνηση ενώ στα υπόλοιπα επώνυμη.

Δημοσ.

απλά η βασική διαφορά είναι στο μεν Paysafe στυλ γίνεται ανώνυμη διακίνηση ενώ στα υπόλοιπα επώνυμη.

Ναι αλλα δεν βλεπω κατι το αρνιτικο.. Στην ουσια η PAYSAFE αν παει σε στοιχημα για να γινει η αναλυψη παλι τραπεζικο λογαριασμο θελεις.. αρα το ιδιο πραγμα ειναι. 

• 7 μήνες μετά...
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα ξερει καποιος να με ενημερωσει για το θεμα της Paysafe? Μπορει να χρησιμοποιηθει τωρα σε ηλεκτρονικο καταστημα του εξωτερικου?

Ποσο ισχυει ενας κωδικος Paysafe? Ρωταω γιατι εχω αγορασει μια στις 24/09/2015 κι ενω γραφει οτι ισχυει μεχρι 23/09/2017, προσπαθω να τη χρησιμοποιησω και λεει οτι ο κωδικος εχει χρησιμοποιηθει. Στο site της Paysafe,στην ερωτηση υπολοιπου γραφει 0 ευρω,ενω ΔΕΝ εχω κανει ποτε καμια αγορα με αυτη! Τι σημαινουν αυτα??

:mad:

Δημοσ.

καλησπερα ξερει καποιος να με ενημερωσει για το θεμα της Paysafe? Μπορει να χρησιμοποιηθει τωρα σε ηλεκτρονικο καταστημα του εξωτερικου?

Ποσο ισχυει ενας κωδικος Paysafe? Ρωταω γιατι εχω αγορασει μια στις 24/09/2015 κι ενω γραφει οτι ισχυει μεχρι 23/09/2017, προσπαθω να τη χρησιμοποιησω και λεει οτι ο κωδικος εχει χρησιμοποιηθει. Στο site της Paysafe,στην ερωτηση υπολοιπου γραφει 0 ευρω,ενω ΔΕΝ εχω κανει ποτε καμια αγορα με αυτη! Τι σημαινουν αυτα??

:mad:

Oι κάρτες που βγαίνουν απο Ελλάδα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε λίγα μόνο καταστήματα/sites εξαιτίας των κεφαλαιακών περιορισμών. Αυτα υπάρχουν στη σελίδα της paysafecard.com

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά έχει αλλάξει κάτι με την paysafe και το steam;; Είχα βάλει κάποια λεφτά πριν 1,5 χρόνο στον λογαριασμό μου της paysafe και μπόρεσα και τα χρησιμοποίησα. Επίσης έχει επιστρέψει η επιλογή της paysafe στο steam. 

Άλλαξε κάτι ή απλά είναι που πέρασε καιρός;

edit: Από ότι βλέπω έχει προστεθεί πλέον το steam στην λίστα με τα sites στα οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί η Paysafe. Nice. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...