Προς το περιεχόμενο

UFO στη Λεωφόρο Ποσειδώνος (ΗD Video)


Swimmer21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.. ανοιγω αυτο το thread για να σας δειξω κατι που ειδα χθες το βραδυ καθως γυρνουσα σπιτι στη Λεωφορο Ποσειδωνος και εμεινα μ@λ@κας.. ενιωσα πολυ περιεργα κ συνεχως σκεφτομαι τι ηταν αυτο..

 

Σας παρακαλω μην αρχισετε τα κλασσικα "θα ερθουν οι Ελοχιμ", "πολυ Λιακοπουλο βλεπεις" κλπ.. γιατι πιστευω οτι ειναι απο τα καλυτερα ντοκουμεντα ufo απο μερια ποιοτητας εγγραφης αλλα και ο τροπος που συμπεριφερεται αποκλειει το να ειναι μπαλονι/αεροπλανο/laser/αντανακλαση κλπ..

 

Το αντικειμενο εχει την οψη φωτεινου δισκου και εχει το μεγεθος φακης στο οπτικο πεδιο μας, πολυ μεγαλυτερο απο ενα αεροπλανο η αστερι.. το κιτρινο φως στα δεξια ειναι απο τα φωτα του δρομου.

 

Τραβηξα 2 βιντεακια με το κινητο μου (samsung galaxy s2)..

 

 

Το 1ο βίντεο

Bλεπουμε το αντικειμενο να ειναι αρχικα ροζ.. να εξαφανιζεται για λιγο (εκει κατεβασα την καμερα γιατι νομιζα οτι εξαφανιστηκε εντελως) και μετα οταν επανερχεται ειναι γαλαζιο!

 

 

 

Το 2ο βίντεο

Κατεβασα λιγο την ποιοτητα εγγραφης για να μπορεσω να κανω zoom.. εχω ανεβει στο υψος της Αλιμου και για 1 ωρα τουλαχιστον βρισκεται στον ουρανο.. Επειδη πηγε πισω απο την λαμπα εχω βαλει το χερι μου μπροστα για να μην χτυπαει το φως τον φακο.. Το βλεπουμε να αναβοσβηνει και να κατεβαινει σε χαμηλο υψος, και αμεσως μετα να αλλαζει χρωματα παρα πολυ γρηγορα..! Επισης στο τελος φαινεται να κινειται δεξια και αριστερα.. Δείτε οπωσδηποτε στο 1.35 - 1.45

 

 

Παρακαλω τους Admin να μην σβησουν ή συγχωνεψουν το thread γιατι θελω να κανουμε λιγη συζητηση επι του θεματος.. ειμαι καιρο μελος του Insomnia και ξερω οτι το forum ειναι τεχνολογικο και το σεβομαι αλλα πιστευω πως ειναι ενδιαφερον και πολυ περιεργο το γεγονος, τουλαχιστον ετσι ενιωσα εγω εκεινη την στιγμη.. μερικες φορες οταν κατι δεν συμβαινει σε εμας, δεν του δινουμε και πολυ σημασια και μερικες φορες το σνομπαρουμε.. και εγω ετσι ημουν μεχρι προχθες, και σας δινω τον λογο μου πως δεν ειναι φαρσα και δεν εχω την παραμικρη υποψια πως ειναι μπαλονι/ αεροπλανο/ παιχνιδι/ αστερι/ laser κλπ..

 

Δειτε ειδικα το 2ο βίντεο και τα συμπερασματα δικα σας..

Αν καποιος ειδε κατι παρομοιο αυτες τις μερες ας το πει..

Επεξ/σία από Swimmer21
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Πεταει 100-200 μετρα πανω απο το εδαφος?

 

Δες το 2ο βιντεο στο 1.35-1.45 και θα δεις πως αυτα δεν τα κανει ο διαστημικος σταθμος..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σα να χεστηκες απανω σου

οφφτοπικ

Και γαμο τους ηχους παιρνει το σ2, στο λαπιτοπι μου ακουω τα αμαξια να ερχονται απο δεξια και να φευγουν αριστερα. Γαματο!!!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μπορω να σε παρω στα σοβαρά όταν σε ακουω να λες OMG o ET

 

Ο φιλος μου ειναι.. παντως νιωθαμε περιεργα.. εγω απλα δεν το πιστευα αυτο που εβλεπα.. δεν φαινεται στο βιντεο και πολυ καλα, αλλα ειχε ενα περιεργο φως που κουραζε τα ματια.. σαν μια αυρα γυρω του που εμοιαζε με το φως των μπλε-λευκων LED

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλως..δεν λεω οτι ειναι ουφο, αλλα ας πει καποιος τι μπορει να ειναι. Πλανητης οχι, διαστημικος σταθμος ουτε. αεροπλανο με τιποτα....ρε συ μηπως ειχαν κανα σοου, καμια εκδηλωση κατι οτιδηποτε και εκαναν κολπα με φως κτλπ; Η μηπως ηταν κανα απο αυτα τα παιχνιδια που πετανε τα παιδακια στο αερα και φωτιζουν; Επισης να ξερετε οτι υπαρχουν και τελεκατευθυνομενα αεροπλανακια και λοιπα πετουμενα οπου μπορεις να τα κανεις να φωτιζουν. Αυτα ξερω εγω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

OK, αν εξαιρέσουμε το extraterrestrial ρέψιμο (tragic), για πείτε ρε παιδιά. Τι θα μπορούσε να είναι αυτό το πράγμα; Χωρίς διάθεση για πλάκα. Αεροπλάνο αποκλείεται να είναι, εκτός αν είναι πτήση της Barbarella.



Καλως..δεν λεω οτι ειναι ουφο, αλλα ας πει καποιος τι μπορει να ειναι. Πλανητης οχι, διαστημικος σταθμος ουτε. αεροπλανο με τιποτα....ρε συ μηπως ειχαν κανα σοου, καμια εκδηλωση κατι οτιδηποτε και εκαναν κολπα με φως κτλπ;

 

Με την καμία. Αν ήταν από εκδήλωση το φως θα ξεκίναγε από το έδαφος, όπως γίνεται αρκετές φορές το καλοκαίρι στη Βάρκιζα σε ένα κλαμπ που κάνει ακριβώς αυτό.

 

Just googled it: http://www.to-parakseno.gr/2012/09/ufo-24-9-2012-video.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ειδαμε επι της Ποσειδωνος και για να ειμαι σιγουρος ανεβηκαμε και Αλιμου (προς Αργυρουπολη).. σε καμια περιπτωση δεν ειναι laser/προβολεας δεν ειχε καμια δεσμη.. αλλωστε στην αρχη ηταν και πανω απο τα κεφαλια μας.. Επισης δεν νομιζω οτι ειναι τηλεκατευθυνομενο αεροπλανακι η κατι τετοιο γιατι ειναι ψηλα και ειχε ΟΓΚΟ φανταστειτε σε μεγεθος αεροπλανου, σε μορφη δισκου και ολο φωτεινο, με μια αερινη "υφη".. μην σας ξεγελαει το zoom.. δειτε το 1ο βιντεο που ειναι χωρις zoom για να καταλαβετε σε τι υψος βρισκεται και ποσο φωτεινο ειναι..

 

Περιεργο ε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...