Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 4 (Open Spoiler Thread Seasons 1-3)


Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το τι θα γίνει με έναν απ' τους αγαπημένους μου χαρακτήρες στη σειρά

 

τον Tywin. Πολλοί λένε ότι στο βιβλίο παρουσιάζεται απάνθρωπος, στη σειρά όμως εμένα μου είναι συμπαθής. Ξέρει να παίζει το παιχνίδι.

 

 

Ο Tywin είναι ο κλασσικός αρχηγός οικογένειας μεσαίωνα που θα έκανε τα πάντα για να διατηρηθεί το όνομα της οικογενείας του στον αιώνα τον άπαντα, πουλώντας ακόμα και τον γιο του για να το καταφέρει. Δεν μπορούμε να τον κρίνουμε για αυτό.

 

Καλά κάνει και είναι σκληρός κι αδίστακτος, διαφορετικά οι Lannisters θα είχαν γίνει σκόνη χρόνια πριν χωρίς αυτόν.

 

 

Επεξ/σία από Tmark
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

 

Ο Tywin είναι ο κλασσικός αρχηγός οικογένειας μεσαίωνα που θα έκανε τα πάντα για να διατηρηθεί το όνομα της οικογενείας του στον αιώνα τον άπαντα, πουλώντας ακόμα και τον γιο του για να το καταφέρει αυτό. Δεν μπορούμε να τον κρίνουμε για αυτό.

 

Καλά κάνει και είναι σκληρός κι αδίστακτος, διαφορετικά οι Lannisters θα είχαν γίνει σκόνη χρόνια πριν χωρίς αυτόν.

 

 

Spoiler για τα προσεχή επεισόδια.

 

Είναι ακέραιος και επιβλητικός χαρακτήρας, είναι λογικότατος, έχει απίστευτο λέγειν και είναι φοβερός στα πολιτικά παιχνίδια. Αναρωτιέμαι τι θα απογίνουν οι Lannister και γενικά το βασίλειο χωρίς αυτόν. Θα αλλάξουν όλα. O Tyrion για άλλη μια φορά θα μπει στο μάτι του κυκλώνα.

 

 

Όταν με το καλό τελειώσει η εξεταστική, θα αγοράσω τα βιβλία. Δεν πάει άλλο, έχω απίστευτη περιέργεια για τη συνέχεια... 

Επεξ/σία από Zugzwang
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα συγγνώμη, δεν είπα ξεκάθαρα ότι πρόκειται για spoiler για τα προσεχή επεισόδια; Είμαι πολύ προσεκτική σε αυτά. Θα το κάνω edit με κόκκινα γράμματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Zugzwang

 

Μιας και έχει γίνει ενας πανικός με το θέμα spoiler, ανοίγω απο τώρα αυτό το thread για να μιλάμε ελεύθερα για τα γεγονότα που έχουν συμβεί στην σειρά μέχρι και το τέλος της 3ης σεζόν.

Θυμίζω το απλούστατο posting format για αποφυγεί παρεξηγήσεων στο μέλλον:

 

 

  • Γράφω κείμενο - ουδέτερο προς λεπτομέριες επεισοδίου αλλα με γενικά συναισθήματα
  • Θέλω να γράψω λεπτομερός θέματα επεισοδίου - βάζω σποιλερ
  • Θέλω να γράψω κάτι περι του βιβλίου - βάζω και άλλο σποιλερ με τίτλο σποιλερ βιβλίου.
    Να χρεισιμοποιείται μόνο για γεγονόταν που έχουν παιχτεί - εντοπισμός αλλαγών πχ - και όχι για γεγονότα που θα συμβούν στο μέλλον της σειράς.

    -> Συζητήσεις με θέματα βαθύ λεπτομέριες/θεωρίες/υποθέσεις, αλλά και περί της συνέχειας της ιστοριας με βάση τα βιβλία γίνεται εδώ και μόνο εδώ.

 

 

Καλή συνέχεια

 

No offence, έτσι; :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Zugzwang

 

No offence, έτσι; :-)

Δεν παρεξηγήθηκα καθόλου. Εγώ δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, απλά έτυχε να φάω ένα spoiler και το παιδί με ρώτησε ποιο. Σε κάθε περίπτωση εγώ είμαι λάθος, παρασύρθηκα απ' την κουβέντα. Συγγνώμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

 

και άλλα δύο εδώ.

Ούτε λέξη για TWOW.  :mad:

 

 

Conan: These novels that you write are, can be over 1,000 pages long. They're massive tomes and apparently you write them all on a computer, but unlike most authors you're not worried about a computer virus. I mean an author who writes a 1,000 page book their greatest fear is a virus invades and destroys a chunk of their book. You don't worry about that, why? 
 
George: No, I have a secret weapon. I actually have two computers. I have the computer that I browse the Internet with and I get my email on and I do my taxes on that computer. And then I have my writing computer which is a DOS machine, not connected to the Internet.
 
Conan: A DOS machine. How old is this program?
 
George: Do you remember DOS? 
 
Conan: Yea!
 
George : Remember DOS. I  use Wordstar 4.0 as my word processing system.
 
Conan: Did you make this computer out of wood? Did you carve it? I'm curious why you decided to stick with this old program.
 
George: Well I actually like it. I mean it does everything I want a word processing program to do and it doesn't do anything else. I don't want any help you know. I hate some of these modern systems where you type a lowercase letter and it becomes a capital. I don't want a capital! If I wanted a capital I would have typed a capital! I know how to work the shift key! Stop fixing it!
 
Conan: You yell at computers a lot. What about spell check? I bet you hate spell check.
 
George: Oh I hate spell check! Yes. Especially when you have the realm of Orbitor.
 
Conan: Yes! You would be constantly like, and then you know Lord Targaryen.. Computer Voice: There's no "Targaryan", you mean tire center. Conan: No! I don't mean tire center!
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά χωρίς να αναφέρομαι προσωπικά σε κανέναν....

Κι έχει ειπωθεί αρκετές φορές δυστυχώς.

 

Υπάρχει ξεχωριστό topic για το GoT σε σχέση με τα παλιοβιβλία, για να μη τα πω κάπως αλλιώς. Διαβάζουμε όσοι διαβάζουμε το παρόν topic γιατι πολύ απλά γουστάρουμε να ασχολούμαστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο με το τηλεοπτικό προϊόν. Προσωπικά έχω φάει κανα 2 spoiler στη μάπα μέχρι τώρα, ευτυχώς μικρότερης σημασίας, αλλά και πάλι ξενερώνω αβέρτα και μ' αυτό. Κάποιοι άλλοι έχουν φάει μεγαλύτερα. Κόφ' τε το ρε παιδιά, ξενερώνετε κόσμο. Ακόμα και κάποιες ψιλο-αναφορές από βιβλία που για σας μπορεί να μην είναι και τίποτα τρελό, κάποιους σαν κι εμένα μας ξενερώνουν. Είναι μλκια να θέλουμε να πατήσουμε το spoiler (για να διαβάσουμε καμιά εικασία ή καμιά διευκρίνηση πάνω στο επεισόδιο) και να φοβόμαστε, μήπως και κάποιος θέλησε να πουλήσει γνώση ή εξυπνάδα ή απλά ήταν απερίσκεπτος.

 

Sorry και για το λίγο επιθετικό post αλλά αφήστε μας να απολαμβάνουμε αποκλειστικά αυτό που βλέπουν τα ματάκια μας κάθε Δευτέρα και τίποτε άλλο.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικά , για το τελευταίο spoiler από books , το έγραψε ξεκάθαρα πως είναι για τα επόμενα επεισόδια , οπότε όποιος το άνοιξε ήταν καθαρά με δική του ευθύνη , εφόσον ξέρει να διαβάζει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε ναι κλασσικά... Έτσι ξεκινάει κάθε φορά και μετά quot-αρει το spoiler ο επόμενος για να απαντήσει, επειδή τον τρώει το χεράκι του, και μετά ο μεθεπόμενος και πάει λέγοντας. Και γεμίζουν posts με spoilers βιβλίων και μετά έχουμε θύματα. Γι' αυτό και δε μ' ενδιαφέρει αν έχει σήμανση από πάνω "προσοχή, spoiler βιβλίου κλπ", γιατί καταλήγει σε μλκια (αν οχι στην ίδια σελίδα, 1-2 σελίδες μετά).

 

Μαγκιά του και γούστο του και καπέλο του αυτού που έκατσε και διάβασε τα βιβλία, αλλά ας μοιραστεί τις σκέψεις του στο άλλο topic ή ας τις κρατήσει για τον εαυτό του.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...