Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα για 3 μέρες στην Αίγινα (Αγία Μαρίνα) και επισκεπτόμουν το συγκεκριμένο super market αρκετές φορές μιας και ήταν το μοναδικό της περιοχής.

Αρχικά να πω πως η μια ταμίας φερόταν αντιεπαγγελματικά σε στυλ "χάρη σου κάνω" και <ξεχνούσε> να δώσει ρέστα των λίγων cents (ενώ είχε στο ταμείο). Τέλος πάντων αυτή  κάθε φορά μου πουλούσε το μεγάλο μπουκάλι εμφιαλωμένου νερού απο το ψυγείο με 0,50.

Τελευταία μέρα και λίγο πριν φύγω για να πάω προς το λιμάνι, ήταν ένας άλλος στο ταμείο που μου ζητούσε 0,60. Όταν τον ρώτησα γιατί, μου είπε πως είναι ακριβότερο το νερό του ψυγείου γιατι πληρώνω την ψύξη..! Του πα πως κάθε μέρα το πληρώνω 0,50 και φυσικά έκανε τον κινέζο λέγοντας "εντάξει .. εντάξει..!" χωρίς να επιστρέψει τα ρέστα.

Γνωρίζει κανείς αν όντως η συγκεκριμένη αλυσίδα super market έχει ως πολιτική να χρεώνει παραπάνω το κρύο νερό λόγο ..ψύξης ή απλά ο συγκεκριμένος κάνει αρπαχτή απο τους τουρίστες και τα βάζει στην τσέπη του; Πάντως στο ψυγείο θυμάμαι έγραφε 0,50  για το μεγάλο μπουκάλι..

Σίγουρα δεν είναι τα 10 cents που με πήραξαν. Απλά δε μ' αρέσει ο αντιεπαγγελματισμός και η νοοτροπία της αρπαχτής ακόμα και σε έλληνες τουρίστες. Ειδικά η αρπαχτή σε ξένους χαλάνε την εικόνα της χώρας και του τουρισμού..

.

Επεξ/σία από johnkal
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν χεζονται λεω εγω..

Αυτο ειναι υπηρεσια που σου προσφερει το σουπερ μαρκετ δωρεαν. Αν ειναι να σου χρεωσει την αλλη φορα και το κοροτσι που θα παρεις για να κουβαλησεις τα πραγματα σου...

Οτι να ναι...

Δημοσ.

Γενικά στο συγκεκριμένα supermarket στις τουριστικές περιοχές είναι πιασοκώληδες όσο δεν φαντάζεσαι.

Πήγαμε Κρήτη 5ήμερη (Χανιά) τον Απρίλη και στην κυριολεξία δεν έχω δεί ακριβότερα προιόντα. Και η εξυπηρέτηση τραγική όσο δεν πάει.

Γενικότερα μην στέκεσαι στο οτι πλήρωσες 10 λεπτά παραπάνω, αλλά στο οτι έκανες την βλακεία να πάς και να πάρεις νερό απο αυτούς, που το πουλάνε με την διπλάσια τιμή απ' οτι έχει στο περίπτερο. Περίπτερο δεν είχε εκεί κοντά;

Εκμεταλεύονται όσο δεν πάει τον κοσμάκη στα Proton...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά στο συγκεκριμένα supermarket στις τουριστικές περιοχές είναι πιασοκώληδες όσο δεν φαντάζεσαι.

Πήγαμε Κρήτη 5ήμερη (Χανιά) τον Απρίλη και στην κυριολεξία δεν έχω δεί ακριβότερα προιόντα. Και η εξυπηρέτηση τραγική όσο δεν πάει.

Γενικότερα μην στέκεσαι στο οτι πλήρωσες 10 λεπτά παραπάνω, αλλά στο οτι έκανες την βλακεία να πάς και να πάρεις νερό απο αυτούς, που το πουλάνε με την διπλάσια τιμή απ' οτι έχει στο περίπτερο. Περίπτερο δεν είχε εκεί κοντά;

Εκμεταλεύονται όσο δεν πάει τον κοσμάκη στα Proton...

Όσο και να σου φανεί περίεργο δεν είχε κάποιο περίπτερο στην περιοχή αυτή. Παρόλα αυτά, αν δε βιαζόμουν θα το έπαιρνα ακόμα και απο σουβλατζίδικο σε 10πλάσια τιμή αρκεί να μη δώσω τίποτα σε αυτούς. Όπως και να χει, απο μένα πλέον ΜΑΥΡΟ σε όλα τα Proton.

ΥΓ τα Carrefour έχουν 0,22 το συγκεκριμένο νερό με την ίδια ποσότητα..

Επεξ/σία από johnkal
Δημοσ.

Το μικρό νερό  max 0,5Ε δεν είναι υποχρεωμένοι να το πουλάνε;

Έτσι ήξερα και εγώ. Αλλά δεν ξέρω αν είναι όντως βάσει νόμου.

Δημοσ.

Το μικρό νερό  max 0,5Ε δεν είναι υποχρεωμένοι να το πουλάνε;

Δε γνωρίζω.. πάντως εγώ πήρα το μεγάλο μπουκάλι.

Δημοσ.

Απορω δλδ πως τα ανεχεστε. Επιτοπου και μπροστα του, τηλεφωνο στο 1517  αναφεροντας τα παντα.

Ωρα ειναι μερικοι ΜΑΛΑΚΕΣ που νομιζουν πως θα  φοροδιαφευγουν αιωνιως να μπαινουν στη θεση τους.

Θα σου έλεγα και τωρα να παρεις. Δεν ειναι αργά.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

0.60 σε supermarket? damn και στο village τις προάλες είχα πάρει τα 500ml, 0.25...

και κλασικά το δεν κάνει ούτε 10 λέπτα, ο στρατός στα ΚΨΜ που τα δίνει 0.15 δεν μπαίνει μέσα :P

• Like 1
Δημοσ.

δεν καταλαβα ποιο ειναι το ζορι??που χρεωνει ακριβα το νερο?που χρεωνει το κρυο νερο παραπανω??ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ.......να πατε στην πηγη μονοι σας,να το εμφιαλωσετε,να το μεταφερετε ,να το ψυξετε,και να κουβαλατε παντα μαζι σας ενα,μην τυχων και σας"κλεψει "ενα σουπερμαρκετ,που φοροδιαφευγει και απο πανω.......και μετα,δεν θα χρειαζεται να ψαχνετε και για δουλειες,αφου ολα θα τα κανετε μονοι σας(το αιφονι να δω πως θα κανετε).....

Δημοσ.

δεν καταλαβα ποιο ειναι το ζορι??που χρεωνει ακριβα το νερο?που χρεωνει το κρυο νερο παραπανω??ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ.......να πατε στην πηγη μονοι σας,να το εμφιαλωσετε,να το μεταφερετε ,να το ψυξετε,και να κουβαλατε παντα μαζι σας ενα,μην τυχων και σας"κλεψει "ενα σουπερμαρκετ,που φοροδιαφευγει και απο πανω.......και μετα,δεν θα χρειαζεται να ψαχνετε και για δουλειες,αφου ολα θα τα κανετε μονοι σας(το αιφονι να δω πως θα κανετε).....

Πλάκα κάνεις, έτσι;

• Like 13
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πήγα για 3 μέρες στην Αίγινα (Αγία Μαρίνα) και επισκεπτόμουν το συγκεκριμένο super market αρκετές φορές μιας και ήταν το μοναδικό της περιοχής.

χμ... κάτι μου λέει αυτό. Εσάς; Πιστεύω ότι αν υπήρχαν 2-3 ακόμη, θα ήταν πιο υπεύθυνοι και φυσικά δεν θα έλεγαν τέτοιες μ@λακισμένες δικαιολογίες όπως γράφεις ότι το νερό το πουλάνε 0,60 λεπτά (!!!!) γιατί το πήρες κρύο (!!!!!!!!!). Πρέπει να προσέχουμε πολύ παιδιά με τους ταμίες, και να ελέγχουμε τις αποδείξεις, ιδίως αν έχουμε πάρει λίγα πράγματα και μας φανεί κάτι παράξενο. Εμένα σε ένα σουπερμάρκετ, μεγάλη αλυσίδα, μου χρέωσε η παλιοπ00τάνα η ταμίας, μια χοντρή ξανθιά γριά, τη στέβια (έχουμε σπίτι άνθρωπο που πρέπει να αποφεύγει τη ζάχαρη) 2 φορές, το χτύπησε δυο φορές! Και αν δε ζητούσα την απόδειξη, δε θα την έδεινε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...