Προς το περιεχόμενο

[ΟΔΗΓΟΣ] Spotify στην Ελλάδα τζαμπέ


Hambos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είχα γράψει ένα post στο blog μου και το ανεβάζω και εδώ για να βοηθήσω και άλλα άτομα. Δεν πάω να κάνω διαφήμιση το blog μου γιατί δεν με ενδιαφέρει καν (άσε που βάζω και ολόκληρο τον οδηγό εδώ για να μην χρειαστεί να μπείτε στο original post). Ίδια βήματα και για Windows και για Mac. Είναι ψιλογνωστός τρόπος απλά στον οδηγό μου τα λέω όλα αναλυτικά και με πολλά screenshots. Και ύστερα από μία μικρή παρότρυνση από μέλος του insomnia θα φέρω και οδηγό για Netflix, Pandora και λοιπές αμερικανιές.. Λοιπόν....

 

Μπορεί μερικοί να το γνωρίζετε, μπορεί και όχι. Το Spotify είναι ένα πρόγραμμα για streaming μουσικής που αριθμεί ~20 εκατ. τραγούδια. Έχετε την δυνατότητα να κάνετε follow τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, να δημιουργείτε τις δικές σας λίστες με τραγούδια και πλέον έχει και την υποστήριξη Apps. Υπάρχει app για να βλέπετε τους στίχους real time (κάτι σαν καραόκε δηλαδή), app για να σας βάζει κομμάτια ανάλογα με την διάθεση σας (λυπημένος, χωρισμένος, χαρούμενος, μαστουρωμένος κτλ) και δεκάδες ακόμα. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν λειτουργεί χωρίς μερικές τροποποιήσεις. Στην ουσία πρέπει να κάνουμε το PC μας ή το Mac μας να δείχνει ότι είμαστε την Αγγλία, στην Αμερική ή γενικά στις χώρες που υποστηρίζεται το Spotify, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε την εγγραφή. Αφού κάνουμε την εγγραφή μετά θα μπορέσουμε να ακούσουμε unlimited μουσική! (Αν κάνουμε αμερικάνικο λογαριασμό, οπότε αυτός ο οδηγός θα στοχεύσει στο να μας νομίζει για Αμερικάνους). Από την στιγμή που κάνουμε λογαριασμό θα μπορούμε να το γυρίσουμε το PC μας να δείχνει Ελλαδιστάν. Το Spotify σε αφήνει να έχεις τον λογαριασμό σου 14 μέρες εκτός υποστηριζόμενης τοποθεσίας. Δηλαδή αν είσαι Αμερική και φύγεις για Ιταλία θα μπορείς να το λειτουργήσεις για 14 μέρες. Μετά τις 14 μέρες αν είσαι εξωτερικό δεν γίνεται να ακούς  πλέον, και αφού ξαναπάς στην Αμερική γίνεται reset. Ε, και εμείς κάπως έτσι θα το λειτουργούμε. Πατώντας ένα κουμπάκι θα μας δείχνει Αμερική, θα γίνεται reset ο counter, και μετά από 14 μέρες θα ξαναπατάμε το κουμπάκι. Βαρετό ακούγεται; Ούτε 30 δευτερόλεπτα δεν παίρνει η όλη δουλίτσα. Και θα γίνεται κάθε 2 βδομάδες. Τώρα αν θα θέλετε Spotify Premium λογαριασμό που σου δίνει την δυνατότητα να έχεις το Spotify στο κινητό σου, να ακούς μουσική χωρίς διαφημίσεις και να μην έχεις τον περιορισμό του εξωτερικού στοιχίζει 9.99$ δηλαδή ~7.6 ευρώ. Η μόνη δυσκολία είναι ότι θέλει πληρωμή μόνο από κάρτα Αμερικής. Γίνεται να το δουλέψουμε πάλι αλλά είναι άλλος οδηγός αυτός, οπότε αν θα θέλετε κάτι τέτοιο απλά αφήστε το στα σχόλια και θα το φτιάξω. Αλλά επειδή μας αρέσει το τζαμπαντάν θα στοχεύσουμε στο κλασικό Spotify.

 
Τι θα χρειαστούμε:
  •  PC ή Mac (duhhh)
  • Το Tunnel Bear το οποίο το βρίσκετε από εδώ
Βήματα: (εγώ είμαι από Mac αλλά δεν έχει διαφορά με τα Windows η όλη διαδικασία)

1. Ρύθμιση για εικονική μετανάστευση

i) Αφού έχουμε κατεβάσει το Tunnel Bear το ανοίγουμε και κάνουμε την εγγραφή.

1.png

 

 

2.png

 

 

 

3.png

 

 

 

4.png

 

 

5.png

 

ii) Αφού έχουμε κάνει την εγγραφή συνδεόμαστε με τα στοιχεία που δώσαμε στο Tunnel Bear

iii) Το interface του θυμίζει retro τηλεόραση. Στα δεξιά βλέπετε έναν διακόπτη με τις εξής ενδείξεις: US, UK, CA, DE. Εμείς θέλουμε Αμέρικα οπότε κάνουμε κλικ τον διακόπτη για να πάει στο US.

6.png

iv) Πατάμε τον διακόπτη στα αριστερά να πάει στο ON. Περιμένουμε μέχρι να πει Connected.

7.png

8.png

2. Εγγραφή στο Spotify

Μπείτε εδώ 

Υπάρχουν 2 δυνατότητες εδώ, ή απλά με το email σας ή με τον λογαριασμό του Facebook σας. Εγώ το έχω με τον λογαριασμό του Facebook. Αν θέλετε με τον λογαριασμό του Facebook σας ΠΡΙΝ ενεργοποιήσετε το Tunnel Bear πρέπει να κάνετε αποσύνδεση από το Facebook. Αν έχετε ήδη ενεργοποιήσει το Tunnel Bear απλά πατήστε τον διακόπτη OFF κάντε την αποσύνδεση και ξαναπατήστε ON.

9-copy.jpg10.jpg

 

Αφού κάνατε την εγγραφή θα σας βάλει να κατεβάσετε το πρόγραμμα. Το κατεβάζετε, το ανοίγετε, βάζετε τα στοιχεία της εγγραφής σας και είστε κομπλέ. Έπειτα κλείνετε το Tunnel Bear.

Προσοχή! Κάθε 14 μέρες το Spotify θα ελέγχει την τοποθεσία σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι από το βήμα 1 να ακολουθείτε τα ii, iii, iv και αφού ξαναψαρώσει ότι είστε Αμερική το κλείνετε. Ξανά σε 14 μέρες μετά κοκ. (λιγότερο από 30 δευτ. είναι η όλη δουλειά, αν βαριέστε τόσο πολύ αγοράστε premium)

 

12.png

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ίσα ίσα για να το κατεβάσεις.. το media hint δουλεύει σε όλο το σύστημα ή μόνο στον firefox; media hint μπορείς νομίζω μόνο στον web player του spotify. Εμείς μιλάμε για τον desktop player

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Yπηρχε ηδη , αλλα anyways

α τώρα το είδα! είχα κάνει ένα μικρό search αλλά δεν το πέτυχε το μάτι μου . Κοίτα σε Pandora με mediahint μου κολλούσε άπειρα και έκανε buffering αιώνων

 

Ωραίος ο οδηγός! Θέλουμε και για Netflix :P

Netflix όμως δεν είναι τζάμπα. Μόνο ο πρώτος μήνας. Και σου βγαίνει περίπου 9-10 ευρώ τον μήνα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δουλεύει τέλεια!! :D

Υπάρχει κάποιος λόγος να αλλάξεις χώρα;

νομίζω στην Αμερική έχουν unlimited streaming

 

Και αμα θελουμε να πληρωσουμε για premium η γνωστη λυση με entropay?

 

Sent from my iPhone using Insomnia

εμ όχι... Κάνεις paypal με ψευδη στοιχεία (αμερικάνικο τκ, διευθυνση, πολη κτλ) και συνδέεις την κάρτα σου εκεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με τον ιδιο τροπο.. δεν θα έχεις θέμα



UKFREEVPN USFREEVPN Και καλη ακροαση, ουτε προγραμματα εγκαθιστας ουτε περιορισμους εχεις

εσυ εννοεις να σεταρουμε VPN στον υπολογιστη σε μόνιμη βάση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...