Προς το περιεχόμενο

Asus Transformer Book T100 με Windows 8.1 και τιμή $349


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η εποχή των φθηνών υβριδικών φορητών υπολογιστών που στηρίζονται στα Windows 8.1 φαίνεται να πλησιάζει, με την ανακοίνωση της Asus να δίνει μια καλή γεύση του .Έτσι μετά το Toshiba Encore το οποίο είδαμε πρόσφατα στην έκθεση IFA 2013 με τιμή €299, η Asus προχώρησε στην παρουσίαση του Transformer Book T100 με ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά και ακόμα πιο ενδιαφέρουσα τιμή.

 

Ξεκινώντας από την οθόνη το Transformer Book T100 διαθέτει IPS οθόνη 10.1 ιντσών με ανάλυση 1366 x 768 και τη νέα γενιά Bay Trail με τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom. Συνοδεύεται από 2 GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 32 ή 64 GB ο οποίος μπορεί να επεκταθεί μέσω της microSD θύρας. Σχετικά με τις θύρες βλέπουμε ακόμα την παρουσία micro USB, micro HDMI καθώς και μια USB 3.0 θύρα η οποία βρίσκεται στο ξεχωριστό πληκτρολόγιο.

 

Όπως με όλα τα μοντέλα Transformer έτσι και το συγκεκριμένο διαθέτει υβριδικό χαρακτήρα ο οποίος το μετατρέπει από tablet σε laptop μόλις συνδέσουμε το ειδικό πληκτρολόγιο - βάση. Η Asus αναφέρει ότι το T100 είναι ένα από τα πιο ελαφριά ultrabooks της αγοράς με βάρος λίγο περισσότερο από το 1 κιλό αλλά και ένα από τα πιο λεπτά. Η παρουσία της νέας γενιάς επεξεργαστών Intel Atom αναμένεται να χαρίζει εκτός από πολύ καλές επιδόσεις, και πολύ καλή αυτονομία με χρόνους οι οποίοι μπορεί να φτάσουν και τις 11 ώρες.

 

Transformer Book T100Transformer Book T100

Το κερασάκι στην τούρτα όπως φαίνεται είναι η τιμή του Transformer Book T100 το οποίο κοστολογείται στα $349 για το μοντέλο των 32 GB ενώ η τιμή του μοντέλου με τα 64 GB έχει οριστεί στα $399. Στην τιμή περιλαμβάνεται το πληκτρολόγιο - βάση και θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου παράλληλα με την κυκλοφορία των Windows 8.1 τα οποία είναι προεγκατεστημένα στο σύστημα μαζί με το Office 2013.

 

Link.png Site: Engadget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Η Asus πάντα κάνει πάρα πολύ καλές ανακοινώσεις μοντέλων!

(Στην πορεία βέβαια τα παρατάει χωρίς ποτέ να τα κυκλοφορήσει στην αγορά ή τα κυκλοφορεί με τόσες αναβολές που στο τέλος δεν τα θυμάται κανένας και είναι ξεπερασμένα ήδη από τον ανταγωνισμό)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λιγότερο φέτος, και πολύ περισσότερο του χρόνου και του παραχρόνου τα win tabs θα αρχίσουν να σσκούν ισχυρότατες πιέσεις στην υπόλοιπη αγορά και επιτέλους θα φανεί ξεκάθαρα και ο λόγος του σχεδιασμού των windows 8. H Apple και Google πρέπει να βγάλουν λαγό απ' το καπέλο.

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εάν προσφέρει τα πάντα + την τιμή τότε είναι εξαιρετικός υποψήφιος για το επόμενο μου tablet.

Απίστευτο μου φαίνεται ότι έδωσα μόλις πέρσι 290 δίχως μεταφορικά για ένα mid range android(όχι εάν τα έδινα για ipad θα ήταν καλύτερα)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eιναι βεβαιο οτι δεν προκειται για εκδοση RT? Aν μιλαμε για φουλ εκδοση συμφωνω απολυτα οτι ειναι instant buy!

 

Φαντάζομαι ότι θα το ανέφερε ο admin αν ήταν RT... αν εν τέλη είναι, θα χασει πολύ πελατεία...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η παρουσία της νέας γενιάς επεξεργαστών Intel Atom αναμένεται να χαρίζει εκτός από πολύ καλές επιδόσεις, και πολύ καλή αυτονομία με χρόνους οι οποίοι μπορεί να φτάσουν και τις 11 ώρες.

 

 

Το ειδε κανεις αυτό;

Atom...netbooks... atom...συνώνυμο της αργοπορίας;

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...