Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα,

θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάποιο email επικοινωνίας με την
google hellas έψαξα να βρω αλλά δεν βρήκα κάτι υπάρχουν μόνο οι ομάδες στο φόρουμ της και
αφορούν κυρίως αντιμετώπιση προβλημάτων ενώ εγώ θέλω να ρωτήσω για πρακτική άσκηση.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Καταρχάς θα προτιμούσα να άφηνες το αρχικό σου post "Ειλικρινα τωρα..Θες να κανεις πρακτικη ασκηση στη google και δε μπορεις να χρησιμοποιησεις το google??" αλήθεια στο λέω διότι προσωπικά τέτοια βιαστικά συμπεράσματα δεν τα μπορώ.
Όπως και να έχει ευχαριστώ για την απάντηση σου, την σελίδα αυτή τη βρήκα και εγώ άπλα όπως είπα στο 1ο ποστ οδηγεί σε φόρουμ και αφορά την τεχνική υποστήριξη, τα προϊόντα της google κ.α. όπως και η σελίδα διπλά με τα Jobs in Google δεν εμφανίζει κάποια θέση στην Ελλάδα  Ένα mail που θα μπορούσα να επικοινωνήσω με κάποιον στα γραφεία χρειαζομαι εαν και εφόσον φυσικά υπάρχει. Όπως και να έχει σε ευχαριστώ

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

οι πρακτικές βγαίνουν προς τα τέλη Οκτωβρίου, και συνήθως δημοσιεύουν την "προκήρυξη" στο linkedin και διάφορα άλλα site με ευκαιρίες καριέρας. Δεν χρειάζεται να σταλεί κανένα email,απλά κάνει κανείς αίτηση απο την σελίδα τους.

επίσης οταν ανοίξει το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, θα το ανεβάσουν εδώ: https://careers.google.com/jobs#t=sq&q=j&li=20&l=false&jlo=en-US&jl=39.07420800000001%3A21.824311999999964%3AGreece%3AGR%3A%3A450.891051815895%3ACOUNTRY%3A%3A%3A%3A%3A%3A&jld=20&

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούριο νήμα, ας πω τα "παράπονα" μου εδώ....

Έχοντας πρόβλημα με την χωρητικότητα ενός Huawei mediapad (16 giga) χωρίς να έχω τίποτα "βαριές" εφαρμογές,

ζήτησα πρώτα από την Huawei Ελλάδος να μου δώσει κωδικό ξεκλειδώματος του bootloader, ξέροντας εκ των πρότερων

ότι έχει σταματήσει να τον δίνει...Επίσης στις συσκευές της έχει κλειδωμένη την επιλογή μεταφοράς τρίτων εφαρμογών

στην sd, κάτι που μπορεί να γίνει από το android 6 και μετά... 

Φυσικά οι απαντήσεις ήταν τυποποιημένες με ευχαριστίες για την επιλογή των προϊόντων τους αλλά λύση μηδέν...

Ψάχνοντας κι εγώ επικοινωνία με την Google Ελλάδος είδα ότι δεν δίνει κανένα τηλέφωνο αλλά ούτε και email ώστε

να τους ρωτήσω αν μπορώ να κάνω κάτι, ώστε να μπορώ να μεταφέρω τις τρίτες εφαρμογές στην sd...

Τυποποιημένες ερωτήσεις χωρίς κενό πεδίο για κείμενο... 

Προφανώς η Ελλάδα είναι κάτι ασήμαντο για αυτούς και δεν δίνουν σημασία....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...