Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία μονάδας δίσκου αποκατάστασης σε Windows 8


Jannis64

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιχειρώντας να δημιουργήσω μία μονάδα δίσκου αποκατάστασης, σε Windows 8 64bit, βλέπω πως εμφανίζεται η ακόλουθη προειδοποίηση:
" Η μονάδα δίσκου θα πρέπει να έχει δυνατότητα αποθήκευσης τουλάχιστον 32GB. Όλα τα υπάρχοντα δεδομένα στη μονάδα θα διαγραφούν " και προτρέπει να ληφθεί αντίγραφο ασφαλείας των προσωπικών δεδομένων, που πιθανόν βρίσκονται στη μονάδα δίσκου.
Κάτι τέτοιο δε συνέβαινε στην αντίστοιχη διαδικασία δημιουργίας ειδώλου συστήματος στα Windows 7. Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό και αν, μέσω κάποιας ρύθμισης, μπορεί να τροποποιηθεί, ώστε να μη σβήνονται τα υπάρχοντα αρχεία στον δίσκο στον οποίο θα αποθηκευτεί το Είδωλο αποκατάστασης.
Επίσης αν, για παράδειγμα, δημιουργηθεί μονάδα δίσκου αποκατάστασης (ακολουθώντας τη διαδικασία που προβλέπεται από τα Windows 8) σε έναν άδειο εξωτερικό σκληρό δίσκο, θα μπορούμε μετά να χρησιμοποιούμε το σκληρό δίσκο και να αποθηκεύουμε διάφορα αρχεία ή θα πρέπει, στον εξωτερικό αυτό δίσκο, να περιέχεται μόνο το είδωλο συστήματος που αποθηκεύτηκε, ώστε (σε κάποια πιθανή δυσλειτουργία των Windows), να λειτουργήσει σωστά η επαναφορά του λειτουργικού συστήματος στην εργοστασιακή του κατάσταση, από αυτό το είδωλο?

ΥΓ
Μόλις τώρα ολοκληρώθηκε, σε ένα Sony Vaio, η διαδικασία δημιουργίας μονάδας δίσκου αποκατάστασης σε εξωτερικό σκληρό δίσκο(500GB)και βλέπω πως αυτόματα έχει δημιουργηθεί ένα partition 32GB σε FAT 32, για να φιλοξενήσει το είδωλο αποκατάστασης, που πιάνει περίπου 27GB και όλος ο υπόλοιπος δίσκος (433GB περίπου),αποτελεί άλλο partition, το οποίο βέβαια πρέπει πρώτα να διαμορφωθεί για να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί.

Επεξ/σία από Jannis64
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...