Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη κανω χορους λατιν και συχνα βγαινουμε σε μαγαζια και χορευουμε, ψαχνω να παρω παπουτσι που να βολευει στο χορο και να ειναι ομορφο (και μοδατο ;) )..

μεχρι τωρα χρησιμοποιω τα Replay rv100004t τα οποια με εχουν καταβολεψει (περα απο ενα ελλατωμα που ειχαν απο κατασκευης, φαγωνεται η φοδρα εσωτερικα πισω στη φτερνα και χαλαει τη καλτσα και σε χτυπαει στο ποδι, αλλα μου τα διορθωσε τσαγκαρης) γιατι εχουν και μαλακη σολα και ειναι και ομορφα.. Θελω να παρω αλλο ενα ζευγαρι σε αυτο το στυλ, ημιμποτο ή και χαμηλο, σχετικη μαρκα (ισως Diesel)..

Βλεπω πολλους δασκαλους λατιν χορου που στα παρτυ φορανε μποτακια στυλ Adidas με πιο χοντρη σολα.. τα οποια επισης δειχνουν ομορφα αλλα η σολα ξερω οτι δεν κανει αν ειναι πολυ χοντρη και ακαμπτη (προφανως τα φορανε για να ειναι ο trendy και αυτοι μπορουν να τη παλεψουν πιο ευκολα με τετοια πιο δυσκολα παπουτσια επειδη χορευουν πολυ καλα).

Εχει κανεις σχετικη εμπειρια ή γνωμη απο χορο;
Η οποιος μπορει ας μου προτεινει σχετικα παπουτσια (περα απο χορο)

PS: παπουτσια στυλ All star ειναι εντελως ακαταλληλα για χορο και δεν μου αρεσει καθολου η σολα τους.

Δημοσ.

ευχαριστω InsertCoinToJoi...

τα εχω υποψιν μου τα κανονικα παπουτσια για χορο, αλλα δεν ψαχνω κατι τετοιο τωρα..

arxaggelos, επειδη αυτα δεν εχουν χαλασει ακομα, και επειδη ειναι παπουτσια που φορας και για να βγεις για καφε ή ποτο, θελω ενα δευτερο ζευγαρι που να μην ειναι ιδιο ακριβως..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

κοιτα ρε τι μαθαινει κανεις, μετα απο 5 χρονια παραδοσιακους πηγα να ψαχτω για λατιν και θελει η τυπισσα να μας βαλει να κανουμε προβα/δοκιμαστικο και φορουσαμε αθλητικα και μας ειπε να παμε με σκαρπινια κ εμεινα λιγο μακακας :o

απ οτι ειδα εντωμεταξυ καλυτερα τα:
Replay rv100004t

απο τα:
http://www.lightinthebox.com/gr/narrow/latin_v5569t0/men-s_v5578t0/dance-shoes_c1278?currency=EUR&litb_from=paid_adwords_search&adword_mt=b&adword_ct=31321061363&adword_kw=%2Bπαπουτσια*%2Blatin&adword_pos=1t1&adword_net=g&gclid=CPex7KfWgrwCFQ1c3godzRkAvA

που τα βρισκουμε ομως;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...