Anorymous Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Το τελευταίο καιρό σαν χαρτζιλίκι μιας και δεν έχω δουλειά λέω να κάνω video και να παίρνω λεφτά από τα views έστω και λίγα. Σαν πρώτη επιλογή σκέφτηκα φυσικά το youtube αλλά δίνει λίγα λεφτά και έχει σχέση με το adsense οπότε αν σε μπαναρουν εκεί πάει οπότε κάτι ξεχωριστό θα ήταν καλύτερο. Σκέφτηκα site στιλ putlocker και streamcloud αλλά εκεί μπαίνουν συνήθως πειρατικές ταινίες οπότε δεν κολλάει. Για τις άλλες δυο εταιρείες Dailymotion και Vimeo δηλαδή δεν το πολύ ψήνω. Καμία γνώμη γενικά επί του θέματος ?
George b Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 youtube για εμενα ειναι η καλυτερη λυση..εκτος του οτι εχει τον περισσοτερο κοσμο εκει πιστευω οτι ειναι μονοδρομος...βεβαια στο να βγαζεις καποια λεφτα και ειδικα στην Ελλαδα απο το youtube ειναι δυσκολο και χρειαζεσαι αρκετα views...και ολα αυτα παντα σχετικα με την δικια μου γνωμη...
Anorymous Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 youtube για εμενα ειναι η καλυτερη λυση..εκτος του οτι εχει τον περισσοτερο κοσμο εκει πιστευω οτι ειναι μονοδρομος...βεβαια στο να βγαζεις καποια λεφτα και ειδικα στην Ελλαδα απο το youtube ειναι δυσκολο και χρειαζεσαι αρκετα views...και ολα αυτα παντα σχετικα με την δικια μου γνωμη... To ξερω αλλα επειδη ειναι το ιδιο adsense και επειδη η google ειναι περιεργη αν φαω μπαν στο μπλογκ θα χασω και του youtube για αυτο ελεγα για κατι ξεχωριστο. Ναι το ξερω λεω να κανω και σε αγγλικα εχω και κατι ξαδερφια στην Αμερικη για να μου στελνουν κοσμο. Καλυτερα ψαξε να βρεις μια δουλεια φιλος. Αυτο κανω φιλε μου αλλα δυστηχως τιποτα οποτε αφου εχω πολυ ελευθερο χρονο λεω να τον εκμεταλλευτω
basilis5 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 θελει πολυ υπομονη, να μαζεψεις πολυ κοσμο - views, συχνη ανανεωση και ποιοτικο υλικο (περιεχομενο + παραγωγη) αν θες να βγαλεις λεφτα απο εκει. το youtube (και μετα vimeo-dailymotion) ειναι μονοδρομος, καθως τα ξερουν ολοι και απευθυνεσαι σε τεραστιες βασεις χρηστων. τελος, η ελλαδα (δλδ βιντεο στα ελληνικα) να ξερεις πως θα αποτελεσει εμποδιο, καθως ειμαστε αρκετα περιορισμενο κοινο.
Anorymous Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 θελει πολυ υπομονη, να μαζεψεις πολυ κοσμο - views, συχνη ανανεωση και ποιοτικο υλικο (περιεχομενο + παραγωγη) αν θες να βγαλεις λεφτα απο εκει. το youtube (και μετα vimeo-dailymotion) ειναι μονοδρομος, καθως τα ξερουν ολοι και απευθυνεσαι σε τεραστιες βασεις χρηστων. τελος, η ελλαδα (δλδ βιντεο στα ελληνικα) να ξερεις πως θα αποτελεσει εμποδιο, καθως ειμαστε αρκετα περιορισμενο κοινο. Ναι το ξερω, ηδη αρχισα ξανα να γραφω τα δικα μου αρθρα στο μπλογκ περιπου 7-8 καθε μερα οποτε ενα πχ βιντεο θα μπορουνα να κανω την ημερα πχ ειδησεις σε τιτλους. Για να βγαζεις ενα 100αρι το μηνα ποσα views θελει στο περιπου ? Ξερω για 10 ευρω ανα 10 χιλιαδες views ισχυει ? Τι θέμα σκέφτεσαι να έχουν τα video σου? Τεχνολογία και gaming.
nitzamc Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δεν εχουν σχεση τα views αλλα οι διαημισεις δηλαδη το χρονο που θα κοιτανε την διαφημιση και αν θα πατισουν click μπορεις να κανεις partner σε YouTube network αμα δεν θες να εχεις σχεση με το adsense.εγω βγαζω λιγα λεφτα απο το YouTube και εχω μια ερωτηση ειναι νομιμα? Θα εχω κανενα προβλημα με την εφορια? Αν ναι τι μπρω να κανω για να ειναι νομιμο?
filippossks Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Και parter να εισαι παλι θελεις λογαργιασμο στο adsense. Απ οσω ξερω τουλαχιστον.
nitzamc Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 μπορεις να κανεις partner σε YouTube network αμα δεν θες να εχεις σχεση με το adsense.
mentoras99 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Anonymous τι εκανες με το θεμα; Μετα απο τοσο καιρο, ελπιζω να εχεις να πεις ευχαριστα νεα! Ανακαλυψα αυτο το θεμα με google search. Φιλος μου ειπε, οτι ειναι εφικτο, να βγει ενα καλουτσικο ποσο, απο βιντεο που θα ανεβασει καποιος! Μου ειπε οτι ανεβασε για πλακα, ενα βιντεο σε 4k απο ενα κινητο, δεν θυμαμαι καν το θεμα του βιντεο(αδιαφορο? δεν το συγκρατησαν καν!) και κερδισε μια 400αρα ευρω!!!!!Δεν πιστευα στα αυτια μου οταν μου το ειπε. Βεβαια, δεν θυμαμαι σε ποσο διαστημα συνεβη αυτο. Ουτε ο ιδιος πιστευε τοση επιτυχια.Θελω να το επιχειρησω κι εγω. Να βρω ενα σχετικα πρωτοτυπο θεμα, και να βγω να κανω ληψεις. Επαγγελματιας δεν ειμαι, αλλα δεν ειμαι και εντελως ασχετος (εχω διαβασει σχετικα καποια απλα πραγματα, εχω καμερα πολλα χρονια, ως ερασιτεχνης παντα).Να κανω και το σχετικο video editing, και μετα να το ανεβασω στο youtube.Να δω τι ψαρια θα πιασω.Εκτος απο τον anonymous, κανεις αλλος δεν εχει ασχοληθει καπως ενεργα με αυτο το θεμα; Μου κανει εντυπωση.Παντως, πχ σε συγκριση με adwords, απο τα λεγομενα του φιλου μου, πιο πολλες πιθανοτητες εχει κανείς να βγαλει καποιο χρημα μεσω youtube, πιο 'ευκολα', πιο 'απλα', πιο straight.Πχ. του πατας και ενα sharing μεσω fb απο καποια φιλαρακια που εχουν...χιλιαδες φιλους, ε τι στο καλο, κατι θα γινει!Αληθεια, η πληρωμη πως γινεται; Μεσω paypal?Παντως φαινεται ακρως ενδιαφερουσα προοπτικη, ειδικα στις δυσκολες μερες μας, και αξιζει να το διερευνησουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα