Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα καταρχάς..

Πρόσφατα αγόρασα (συνέθεσα) ενα pc με τα εξής:

Therlmaltake smart se 630 w

Αsus sabertooth 990fx r2.0

AMD FX 8350 

Kingston Hyper X 8gb 1866Mhz

kingston SSD 120 GB

Gigabyte Radeon R9 270X WindForce 3X OC, 2GB

Το πρόβλημα μου ειναι ότι μόλις παρέλαβα το PC και έκανα Format τα windows 7 ultimate,πέρασα και τους driver της κάρτας ,ολα δούλευαν ρολόι για καμιά ώρα...

Ξαφνικά οταν πήγα να τεστάρω τον δείκτη εμπειρίας των windows (για να δω την βαθμολογία γενικότερα), και ενώ έκανε τα tests ξαφνικά έσβησε η οθόνη,ενώ ο υπολογιστής εξακολούθησε να λειτουργεί και να δουλεύει.

Τσέκαρα και την κάρτα και είχε σταματήσει να δουλεύει,δεν λειτουργούσαν καν τα 3 ανεμιστηρακια

Κάνω επανεκκίνηση αλλα πλέον μου ανάβει το check vga στην mobo.

Πλέον κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή δεν boot αρει καν και ανάβει κατευθείαν το check vga χωρίς να εμφανίζει τίποτα και η κάρτα φαίνεται "νεκρη".

Το θέμα είναι οτι βάζω την ιδια κάρτα σε ενα παλιό setup και δουλεύει κανονικότατα...βάζω και μια παλια καρτα στο καινούργιο Pc και αυτή δουλεύει κανονικότατα.

Δεν ανοίγει καθόλου ομως πλέον στον συνδυασμό Asus mobo + R9 270x(ενώ στην αρχή για καμιά ώρα ολα δούλευαν ρολοι.)

Εχει αντιμετωπίσει κανείς τέτοιο πρόβλημα.?καμιά βοήθεια???.Ευχαριστώ εκ των πρότερων 

***Υπ'οψιν έχω τσεκάρει τροφοδοτικο και clear BIOS

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι βάζω την ιδια κάρτα σε ενα παλιό setup και δουλεύει κανονικότατα...βάζω και μια παλια καρτα στο καινούργιο Pc και αυτή δουλεύει κανονικότατα.

Να δοκίμαζες να βάλεις  την παλιά κάρτα και να αφαιρέσεις κάθε ίχνος οδηγών GPU με driver cleaner και μετά να ξαναδοκίμαζες να βάλεις την 270;

***edit: που πήγαν οι τρόποι μου....καλώς μας όρισες!

Δημοσ.

Να δοκίμαζες να βάλεις  την παλιά κάρτα και να αφαιρέσεις κάθε ίχνος οδηγών GPU με driver cleaner και μετά να ξαναδοκίμαζες να βάλεις την 270;

Αυτο δεν το εκανα..Θα το δοκιμασω συντομα και θα γραψω..αλλα δεν νομιζω να φταινε οι drivers διοτι οταν τους περασα εκανα αρκετα restart λογω ενημερωσεων κτλ και ανοιγε κανονικοτατα..

Την συναρμολόγηση την έκανες εσυ η το πήρες φτιαγμένο έτοιμο ?

Το πήρα συναρμολογημένο έτοιμο..εγω άπλα πέρασα windows και drivers.

Δημοσ.

***edit: που πήγαν οι τρόποι μου....καλώς μας όρισες!

Με DDU, http://www.wagnardmobile.com/DDU/index.html

Δημοσ.

Αυτο δεν το εκανα..Θα το δοκιμασω συντομα και θα γραψω..αλλα δεν νομιζω να φταινε οι drivers διοτι οταν τους περασα εκανα αρκετα restart λογω ενημερωσεων κτλ και ανοιγε κανονικοτατα..

Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να φταίει απλά θέλω να αποκλείσω το ενδεχόμενο να μπουρδούκλωσε κάπου τα μπούτια του το λειτουργικό. To ΒΙΟS reset πως το έκανες;

Δημοσ.

Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να φταίει απλά θέλω να αποκλείσω το ενδεχόμενο να μπουρδούκλωσε κάπου τα μπούτια του το λειτουργικό. To ΒΙΟS reset πως το έκανες;

Κάλως σας Βρήκα "ξανά" ...

Ούτε εγώ μπορώ να φανταστώ..εχω σπάσει το κεφάλι μου 3 μέρες να βρω άκρη και δεν μπορώ με τίποτα να ανοίξω το pc με την R9  πάνω..Το reset το έκανα με βραχυκύκλωση του juμber σε συνδυασμό με αφαίρεση μπαταρίας και εκτός ρεύματος σχεδόν 1 ώρα..

Δημοσ.

Ψάξε λιγάκι με αυτα που σου ειπαν τα παιδιά και αν δεν βρεις άκρη και σου κανει τα ίδια θα έλεγα να το πας για έλεγχο απο εκει που το πήρες μιας και στο έφτιαξαν αυτοι μηπως τύχει και υπάρχει καποιο πρόβλημα σε καποιο κομμάτι του hardware ωστε να σε καλύψουν σε καθε περίπτωση.

Δημοσ.

Έσβησα και τους drivers σε safe mode ...άλλα και πάλι τίποτα..τα ίδια..

Και έμενα σε μητρική πάει άλλα εαν θέλει bios update πως εξηγείς το οτι στην αρχή για καμιά ωρα δούλευε κανονικά..και χωρίς drivers μέχρι το format και μετά την εγκατάσταση των drivers??

Δημοσ.

Χρησιμοποίησες το DDU ή το έκανες χειροκίνητα ;

Ναι κανονικά με DDU σε safe mode..

Αυτή την φορά παρατήρησα το εξής κουλό..

Το pc λειτουργεί κανονικά..δεν εμφανίζει τίποτα σε οθόνη και εμφανίζει παλι check vga...άλλα το ποιο τρελό είναι οτι από τα ηχεία ακούω οτι έχει φορτώσει κανονικά τα windows και εχει κάνει log in..

Δηλαδή με λίγα λόγια δεν εμφανίζει τίποτα ,η κάρτα ειναι νεκρή αλλά φαίνεται οτι εχει φορτώσει κανονικά και λειτουργεί στα τυφλά πάντα..

Ελεος...

Δημοσ.

Απο οτι τσέκαρα χθες δεν έχει με τίποτα firmware του 2014..νομίζω ειχε 11 του 2013..μισό λίγο να αλλάξω πάλι κάρτες για να το ανοίξω και να τσεκάρω bios..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...