Προς το περιεχόμενο

Ο Ταγίπ Ερντογάν "μπλόκαρε" και το YouTube στη Τουρκία, μετά το Twitter


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το YouTube προστέθηκε στις απαγορευμένες ιστοσελίδες για τη τουρκική κυβέρνηση, συμπληρώνοντας τη λίστα που από τη προηγούμενη εβδομάδα περιλαμβάνει και το Twitter.Η απαγόρευση είναι ήδη ενεργή από κάποιους πάροχους Internet, σύμφωνα με την ιστοσελίδα WebRazzi, ενώ κάποιοι άλλοι πάροχοι βρίσκονται σε διαδικασία “μπλοκαρίσματος” επίσης. H Τουρκική Αρχή Τηλεπικοινωνιών επιβεβαίωσε επίσης την απαγόρευση.

 

Σύμφωνα με μία αναφορά της Wall Street Journal, τη προηγούμενη εβδομάδα, η Google αρνήθηκε κατόπιν αιτήματος της Τουρκικής Κυβέρνησης να αφαιρέσει από το YouTube κάποια video που υποτίθεται ότι περιλάμβαναν ηχητικά αποσπάσματα μίας συζήτησης που είχε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν με το γιο του, που τον παρακινούσε να αποκρύψει χρηματικά ποσά από ερευνητές.

 

Είναι προφανές, ότι η απαγόρευση του YouTube είναι μία απέλπιδα προσπάθεια της τουρκικής κυβέρνησης, να μην αυξηθεί η δημοτικότητα των συγκεκριμένων video διαφθοράς ωστόσο έγινε επίσης γνωστό, ότι διέρρευσαν και ηχητικά ντοκουμέντα, που η τουρκική κυβέρνηση έκρινε ότι αποτελούν απειλή για την ασφάλεια της χώρας, και αφορούν συζητήσεις αξιωματούχων για μία σχεδιασμένη επίθεση/ εισβολή της Τουρκίας στη Συρία (η οποία θα γινόταν όταν παρουσιαζόταν κάποια ευκαιρία, μεταξύ άλλων, για να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από τα σκάνδαλα διαφθοράς σύμφωνα με την αντιπολίτευση).

 

Όπως έγινε και με το Twitter, εκατομμύρια πολίτες στη γειτονική χώρα βρίσκουν τρόπους παράκαμψης της απαγόρευσης.

 

Link.png Site: Engadget

Link.png Site: TheNextWeb

Link.png Site: Yahoo!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έτσι όπως το πάει ο Ταγίπ μέχρι να τελειώσει η χρονιά θα έχουν γυρίσει στις γραφομηχανές αυτοί...θέλει να γίνει τουριστικός προορισμός για χιπστερ.

  • Like 19
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 Να δείτε που μόλις διαρρεύσει και το sextape του Ερντογαν θα κόψει και το pornhub και έτσι θα ξεκινήσει η επανάσταση

 Χαχαχαχαχαχα Είσαι θεός! Προσκυνάω!!!!

  • Like 10
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να τα γράφετε πιο αναλυτικά τι ακριβώς ήταν το περιεχόμενο της υποκλοπής...

 

<<<<Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι η διαρροή της συνομιλίας του επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών της Τουρκίας ( ΜΙΤ ) Χακάν Φιντάν με τον υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου για τη Συρία είναι μια «άθλια επίθεση» κατά της εθνικής ασφάλειας και εκείνοι που κρύβονται πίσω από αυτήν την πράξη θα αντιμετωπίσουν βαριά τιμωρία. Σε γραπτή του ανακοίνωση το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε ότι ορισμένα αποσπάσματα της υποκλοπής, που αναρτήθηκε ανώνυμα στο YouTube, αποτελούν προϊόν μοντάζ. Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε –στο Ντιγιάρμπακιρ, όπου μίλησε σε πλήθος οπαδών του κόμματός του σε μια προεκλογική συγκέντρωση– ότι η ανάρτηση στο YouTube αυτής της συνομιλίας είναι μια «αχρεία» πράξη. Διαρρέουν ακόμα και μια συνάντηση για θέματα εθνικής ασφάλειας. Αυτό είναι αχρείο, είναι ανέντιμο (. . .). Ποιους εξυπηρετούν οι ηχητικές καταγραφές μιας τόσο σημαντικής συνομιλίας;», σημείωσε ο Ερντογάν.>>>>>

 

Όταν κάποιοι το χρησιμοποιούν για να διαρρεύσουν απόρρητες στρατιωτικές συνομιλίες υπάρχει εθνικό συμφέρον.

Έχει μπει και στο παιχνίδι ο Νταβούτογλου θα δούμε πολλά ακόμα.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να τα γράφετε πιο αναλυτικά τι ακριβώς ήταν το περιεχόμενο της υποκλοπής...

 

Η είδηση στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το μπλοκάρισμα του YouTube. Οι λόγοι είναι δευτερεύουσας σημασίας...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...