thomasG4 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Εγω παντως παροτι ακουγεται βλακεια και ανωριμο συμφωνω με τον Dakonblackblade. Καλυτερα ετσι παρα http://www.newsbeast.gr/files/1/2013/08/12/karafla6.jpg Ενώ είναι λιγότερο ανώριμο να βάζεις μια ζωή φάρμακα στο κεφάλι ή να κάνεις εμφύτευση και να είσαι σαν το rooney; Ανωριμότητα είναι να μην αποδέχεσαι ότι θα τα χάσεις τα μαλλιά κάποια στιγμή. Όσο πιο νωρίς συμφιλιωθείς με αυτό, τόσο το καλύτερο. 1
zynif Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ανωριμότητα είναι να μην αποδέχεσαι ότι θα τα χάσεις τα μαλλιά κάποια στιγμή. Για αυτό υπάρχει το καπέλο και το comb-over 1
Dannie Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 το regain και γενικότερα η minoxidili κάνει δουλειά αποδεδειγμένα αλλά θέλει με μέτρο και όχι υπερβολές γιατι μπορεί να έχει και παρενέργειες. Μια περίοδο που έπεφταν έβαζα και έκανα μια αφάνα άλλο πράγμα.. Δεν είχα βέβαι σοβαρό πρόβλημα αλλά αρχιζε η αραίωση απο μπροστά. Οταν το έκοψα γιατι κατάλαβα οτι δεν πρέπει να παίρνω φάρμακα για μερικές τρίχες τα μαλλιά μου σταθεροποιήθηκαν αρκετά. Η αλήθεια είναι οτι άρχισα και καλύτερη διατροφή η οποία με βοήθησε αρκετά. η άποψη είναι οτι την μινοξιδίλη πρέπει να την ΄βαζεις εφ όρου ζωής . Αν την σταματήσεις θα ξαναπέσουν γρήγορα Εγω παλια ειχα βαλει REGAIN και ναι ειχε αποτελεσμα αλλ μετα απο καποιο καιρο ειχα ταχυκαρδιες και τα αυτια μου βουλώσαν κ.τ.λ(βεβαια ειχα ευαισθησια απο πριν στα αυτια).Μου ειπε ο φαρμακοποιος να το σταματησω μετα οτι ειχε βγει επεσε(σαν να λεμε πρεπει να το βαζεις συνεχεια οποτε καποια στιγμη καπου θα σε χτυπησει).Ενας γνωστος μου που ειχε κανει μεταμοσχευση σε μια απο τις γνωστες εταιρειες του ειπαν και επαιρνε regain για 2 μηνες στο τελος εμεινε το μεταμοσχευμενο μαλλι και επεσε το δικο του(πιστευω οτι ταραζεται το τριχωτο της κεφαλης με την μεταμοσχευση και τα τριγυρω μαλλια πεφτουν πιο ευκολα...!
panos2171 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Έβαζα κι εγώ μινοξιδίλη για 2 χρόνια περίπου. Αποτελέσματα είχε, το μόνο θετικό, γιατί τα μετά ήταν μόνο αρνητικά. Με τη μινοξιδίλη αυξάνεται και η τριχοφυΐα στα φρύδια, εμφανίζονται πόνοι στο στήθος, γίνεται κατακράτηση υγρών με αποτέλεσμα να πρήζεται η κοιλιά, το πρόσωπο και να δημιουργούνται μαύροι κύκλοι στα μάτια. Υπάρχει και μια σπάνια πιθανότητα να εμφανιστεί στυτική δυσλειτουργία. Και το κακό είναι πως η μινοξιδίλη δεν είναι για θεραπεία 3-5 χρόνια αλλά εφ όρου ζωής, όσο βάζεις έχεις τρίχες μαζί με όλες τις παρενέργειες που κουβαλάει. Σε αντίθετη περίπτωση χάνεις τα μαλλιά σου, είσαι όμως ένας φυσιολογικός άνθρωπος.
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 πλεον παιζει και τΗς vichy το dercos neogenic.μην περιμενεις να γινεις αφανας αλλα γενικοτερα θα δεις καποιαμικρα αποτελεσματα συν οτι το βασικο σταματας να χανεις μαλλια.και οσο ξερω δεν ειναι Mynoxydil αλλα ειναι Stemoxydine
tehAllantin Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Έβαζα κι εγώ μινοξιδίλη για 2 χρόνια περίπου. Αποτελέσματα είχε, το μόνο θετικό, γιατί τα μετά ήταν μόνο αρνητικά. Με τη μινοξιδίλη αυξάνεται και η τριχοφυΐα στα φρύδια, εμφανίζονται πόνοι στο στήθος, γίνεται κατακράτηση υγρών με αποτέλεσμα να πρήζεται η κοιλιά, το πρόσωπο και να δημιουργούνται μαύροι κύκλοι στα μάτια. Υπάρχει και μια σπάνια πιθανότητα να εμφανιστεί στυτική δυσλειτουργία. Και το κακό είναι πως η μινοξιδίλη δεν είναι για θεραπεία 3-5 χρόνια αλλά εφ όρου ζωής, όσο βάζεις έχεις τρίχες μαζί με όλες τις παρενέργειες που κουβαλάει. Σε αντίθετη περίπτωση χάνεις τα μαλλιά σου, είσαι όμως ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Δηλαδή για να μην σου πέσουν τα μαλλιά να σου πέσουν όλα τα άλλα;;; Έλα χριστέ και μπαναγιά... Ά ρε πούστη Δαρβίνε...!
swanctt Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Έβαζα κι εγώ μινοξιδίλη για 2 χρόνια περίπου. Αποτελέσματα είχε, το μόνο θετικό, γιατί τα μετά ήταν μόνο αρνητικά. Με τη μινοξιδίλη αυξάνεται και η τριχοφυΐα στα φρύδια, εμφανίζονται πόνοι στο στήθος, γίνεται κατακράτηση υγρών με αποτέλεσμα να πρήζεται η κοιλιά, το πρόσωπο και να δημιουργούνται μαύροι κύκλοι στα μάτια. Υπάρχει και μια σπάνια πιθανότητα να εμφανιστεί στυτική δυσλειτουργία. Και το κακό είναι πως η μινοξιδίλη δεν είναι για θεραπεία 3-5 χρόνια αλλά εφ όρου ζωής, όσο βάζεις έχεις τρίχες μαζί με όλες τις παρενέργειες που κουβαλάει. Σε αντίθετη περίπτωση χάνεις τα μαλλιά σου, είσαι όμως ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Ήμουν απ τους τυχερους, οποτε προσεξτε με μινοξιδιλη και φιναστεριδη...
vk13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Ισχύει ακριβώς ότι γράφτηκε για τις παρενεργειες της minox η οποία κατά τα άλλα έχει θετικά αποτελέσματα ειδικά σε αρχικά στάδια τριχόπτωσης. Μπορεί να δεις με τον καιρό μαλλί τούμπανο, αλλά θα πρέπει να συνεχίσεις να βάζεις για να το διατηρήσεις. Kαλά η φίναστερίδη (propecia/proscar) που αναφέρθηκε η κυριότερη παρενέργεια της (μαζί με άλλες) είναι ότι μειώνει τη σεξουαλική λίμπιντο, κοινώς no κουκου... Αξίζει όντως για 10 τρίχες να τρέχεις να φτιάχνεις άλλα πράγματα μετά; (ρητορικό ερώτημα) Το toppik το χρησιμοποιεί το μισό Hollywood και σε κάνει να δείχνεις ότι έχεις μαλλί γιατί κρύβει το δέρμα αλλά εμένα μου μοιάζει γυναικεία νοοτροπία, κάτι σαν το make up. Δλδ θα σου πιάσει η γκόμενα ή ο οποιοσδήποτε το μαλλί και θα δει μπογιά στο χέρι και εκεί τι λες; Ότι βάζεις για να κρύψεις την καράφλα; ή θα πας για μια βουτιά το καλοκαίρι και θα γελάει ο κόσμος αν βραχεί το μαλλί... Τα παραφαρμακευτικά καλλυντικά/φιδέλαια είναι απλά μαρκετινγκ δεν κάνουν τίποτα στη τριχόπτωση, ειδικά σε προχωρημένο στάδιο είναι σα να βάζεις νερό... Απλά κάποια κάνουν τη τρίχα να φαίνεται πιο γερή και δεν έχουν παρενέργειες. Το ίδιο και τα συμπληρώματα αλλά με όλα αυτά κάνεις και κακο στην τσέπη σου συν τοις άλλοις... Το μόνο ίσως μόνιμο και πραγματικά καλό αποτέλεσμα μπορεί να το δώσει η μεταμόσχευση αλλά και εδώ σηκώνει πολύ συζήτηση το πράγμα. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2014 από vk13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα