kolossos_22 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Καινουργιο χαρακτηρα? Ουτε καν.. Να χασω οσα εχω ηδη μαζεψει? δεν νομιζω οτι τα χανεις , απλα κανεις και 2ο account οταν πηγαινεις στο load θα σου βγαζει να διαλεξεις χαραχτηρα ( διορθωστε αν κανω λαθος )
najinblue3 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Ναι δεν τα χανεις με αυτη την εννοια, απλα κανεις καινουργιο χαρακτηρα, στο loading screen μπορεις παντα να διαλεξεις αυτον που επαιζες στην αρχη η τον καινουργιο κτλ
Skr1ll3x Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Οχι δεν με καταλαβατε.. να χασω τα items που μαζεψα στον πρωτο char εννοω.. Βασικα για ποιο λογο να κανω νεο char.. αυτο το game με τραβηξε λογω της δυσκολιας του.. Οποτε αστο να με ταλαιπωρησει κι αλλο να το απολαυσω.. Αυτο ναι, φαρμαρε τα runes + blood gems Γτ οχι καινουργιο? ασε ψηθηκα για καινουργιο εγω Καινουργιο γιατι να κανεις.. για να φορτωσεις αλλιως τα stats? Πχ να παιζεις μονο με arcane build και να usαρεις skills?
ilos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 BB BL80 DLC NG+ (orphan,ludwig+lawrence) είναι ότι πιο δύσκολο έχω παίξει στη ζωή μου από εποχή flamelurker σε DeS (εξαιρώ "τεχνητές" δυσκολίες όπως τα frigid outskirts στο DS2 ή η περιοχή πριν τον smelter v2). Καλό κουράγιο xD. 1
najinblue3 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Καινουργιο γιατι να κανεις.. για να φορτωσεις αλλιως τα stats? Πχ να παιζεις μονο με arcane build και να usαρεις skills? ενας χαρακτηρας μονο δεν φτανει για να απολαυσεις το παιχνιδι, διαφορετικα builds, speedruns κτλ
Skr1ll3x Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Οταν λες speedruns? Να το προχωρησεις ολο το game χωρις να ριχνεις mobs παρα μονο οπου ειναι ακρως απαραιτητο για να πας παρακατω? BB BL80 DLC NG+ (orphan,ludwig+lawrence) είναι ότι πιο δύσκολο έχω παίξει στη ζωή μου από εποχή flamelurker σε DeS (εξαιρώ "τεχνητές" δυσκολίες όπως τα frigid outskirts στο DS2 ή η περιοχή πριν τον smelter v2). Καλό κουράγιο xD. BB =? BL80=?
zeke Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Τελειωσα το build πριν μερικες μερες και πηγα για πλακα μεχρι NG+5 αφου πηρα τα cursed gems απο το dlc,,,ψηλοβαρεθηκα γιατι δεν εχει καθολου κοσμο να κανω invade Μπορει να κανω ενα fast run στα fixed dungeons για παω στα Root και βλεπουμε.....Προς το παρων ξεκινησα Ds2 για το event εκει εχει τιγκα κοσμο φουλ χαβαλες κ pvpMερικα screen απο το build..Το Beast Cutter ειναι κτηνος με τα blunt οπως το περιμενα + papers περνει και λιγο απο εκει scaling με arcane,,,πολυ gg! βεβαια πιο γρηγορα θα πηγαινα στα Root dungeons για τα 32αρια+28αρια παρα να μου πεσουν 3x 26.7% blunt gems,,,επεσαν 2 τετοια στις 3ωρες farming μαζι με τα 22.3% phys στο fishing hamlet (dlc) στις frenzy winter lanterns.Tο Moonlight sword επισης κοβει τα παντα και σε NG+5 που ειμαι δεν εχει προβλημα,,,GG build οποιος θελει να δοκιμασει Beast Cutter Holy Moonlight 2
Skr1ll3x Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 bloodborne - blood level 80 Αυτό φαντάστικα και εγώ απλά έλεγα μήπως είναι κάτι άλλο που δεν γνωρίζω, επειδή σε βλέπω ότι το έχεις ψάξει τέρμα το παιχνίδι..
zeke Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 @zeke ,ds2 παιζεις στο πσ4 η υπολ? ps4 και κανω αυτο το buildaki με 2wield old knight hammers https://mugenmonkey.com/darksouls2/44531 1
najinblue3 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Ακομα δε ξεκινησα, αυριο το πιθανοτερο, εχει πολυ κοσμο ?
zeke Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Ναι εχει αρκετη κινηση!!Πρεπει να γινει και στο BB ενα τετοιο να γεμισει παλι,,,ενα duel εκανα μονο στην "arena" (hizzngr3) που εχει κανει το reddit απο παλια,,, ψοφια πραγματα :/ απο invade πραγματικα Dead,,,5 φορες NG ουτε 1 match.....
ilos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Εδώ είναι dead το pvp στο DS3 δε θα είναι στο BB... Ειδικά τώρα που πολύς κόσμος έχει πάει στα for honor/nioh.
kolossos_22 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Εμένα μου έπεσε το κανόνι και το reiterpallasch αλλα δεν μου αφήνει να τα κανω equip κατι λείπει λεει Μια εύκολη γρήγορη βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα