Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καινουργιο χαρακτηρα? Ουτε καν.. Να χασω οσα εχω ηδη μαζεψει?

δεν νομιζω οτι τα χανεις , απλα κανεις και 2ο account οταν πηγαινεις στο load θα σου βγαζει να διαλεξεις χαραχτηρα

( διορθωστε αν κανω λαθος )

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι δεν τα χανεις με αυτη την εννοια, απλα κανεις καινουργιο χαρακτηρα, στο loading screen μπορεις παντα να διαλεξεις αυτον που επαιζες στην αρχη η τον καινουργιο κτλ

Δημοσ.

Οχι δεν με καταλαβατε.. να χασω τα items που μαζεψα στον πρωτο char εννοω..

Βασικα για ποιο λογο να κανω νεο char.. αυτο το game με τραβηξε λογω της δυσκολιας του.. Οποτε αστο να με ταλαιπωρησει κι αλλο να το απολαυσω..

Αυτο ναι, φαρμαρε τα runes + blood gems

Γτ οχι καινουργιο? ασε ψηθηκα για καινουργιο εγω :P

Καινουργιο γιατι να κανεις.. για να φορτωσεις αλλιως τα stats? Πχ να παιζεις μονο με arcane build και να usαρεις skills?

Δημοσ.

BB BL80 DLC NG+ (orphan,ludwig+lawrence) είναι ότι πιο δύσκολο έχω παίξει στη ζωή μου από εποχή flamelurker σε DeS (εξαιρώ "τεχνητές" δυσκολίες όπως τα frigid outskirts στο DS2 ή η περιοχή πριν τον smelter v2). Καλό κουράγιο xD.

• Like 1
Δημοσ.

Καινουργιο γιατι να κανεις.. για να φορτωσεις αλλιως τα stats? Πχ να παιζεις μονο με arcane build και να usαρεις skills?

ενας χαρακτηρας μονο δεν φτανει για να απολαυσεις το παιχνιδι, διαφορετικα builds, speedruns κτλ 

Δημοσ.

Οταν λες speedruns? Να το προχωρησεις ολο το game χωρις να ριχνεις mobs παρα μονο οπου ειναι ακρως απαραιτητο για να πας παρακατω?

BB BL80 DLC NG+ (orphan,ludwig+lawrence) είναι ότι πιο δύσκολο έχω παίξει στη ζωή μου από εποχή flamelurker σε DeS (εξαιρώ "τεχνητές" δυσκολίες όπως τα frigid outskirts στο DS2 ή η περιοχή πριν τον smelter v2). Καλό κουράγιο xD.

BB =? BL80=?

Δημοσ.

Τελειωσα το build πριν μερικες μερες και πηγα για πλακα μεχρι NG+5 αφου πηρα τα cursed gems απο το dlc,,,ψηλοβαρεθηκα γιατι δεν εχει καθολου κοσμο να κανω invade :( Μπορει να κανω ενα fast run στα fixed dungeons για παω στα Root και βλεπουμε.....

Προς το παρων ξεκινησα Ds2 για το event :) εκει εχει τιγκα κοσμο φουλ χαβαλες κ pvp

Mερικα screen απο το build..
Το Beast Cutter ειναι κτηνος με τα blunt οπως το περιμενα + papers περνει και λιγο απο εκει scaling με arcane,,,πολυ gg! βεβαια πιο γρηγορα θα πηγαινα στα Root dungeons για τα 32αρια+28αρια παρα να μου πεσουν 3x 26.7% blunt gems,,,επεσαν 2 τετοια στις 3ωρες farming μαζι με τα 22.3% phys στο fishing hamlet (dlc) στις frenzy winter lanterns.
Tο Moonlight sword επισης κοβει τα παντα και σε NG+5 που ειμαι δεν εχει προβλημα,,,GG build οποιος θελει να δοκιμασει :)

OJyRDW4.jpg

x1lP3rZ.jpg

Beast Cutter
PIoyjLI.jpg

Holy Moonlight
IWSKBdb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

bloodborne - blood level 80

Αυτό φαντάστικα και εγώ απλά έλεγα μήπως είναι κάτι άλλο που δεν γνωρίζω, επειδή σε βλέπω ότι το έχεις ψάξει τέρμα το παιχνίδι..

Δημοσ.

Ναι εχει αρκετη κινηση!!
Πρεπει να γινει και στο BB ενα τετοιο να γεμισει παλι,,,ενα duel εκανα μονο στην "arena" (hizzngr3) που εχει κανει το reddit απο παλια,,, ψοφια πραγματα :/ απο invade πραγματικα Dead,,,5 φορες NG ουτε 1 match.....

Δημοσ.

Εμένα μου έπεσε το κανόνι και το reiterpallasch αλλα δεν μου αφήνει να τα κανω equip κατι λείπει λεει

Μια εύκολη γρήγορη βοήθεια :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...