Peleus17 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Επειδή πρόκειται να λάβω χρήματα στο Paypal και στο Paypal έχει σύνδεση μια προπληρωμένη της Πειραιώς, μπορώ να κάνω κανονικά withdraw funds to bank account? Επισημάνω πως δεν έχω WebBanking αλλά μόνο μία ατόφια προπληρωμένη κάρτα Πειραιώς. Ευχαριστώ πολύ.
kosmasgr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καλημέρα. Withdraw απο το paypal γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό και όχι σε κάρτα.
InfernoN Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 http://www.piraeusbank.gr/el/idiotes/kartes/propliromenes-kartes αν έχεις κάποια από τις πρώτες, απλά πληρώνεις 3 ευρώ. €3 για κάθε εκφόρτιση ή ανάληψη Καλημέρα. Withdraw απο το paypal γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό και όχι σε κάρτα. έχω συνδέσει την προπληρωμένη μου με το winbank και έχω την δυνατότητα από Paypal σε προπληρωμένη που πάει αυτόματα στον λογαριασμό μου. Είναι αναλόγως ποια κάρτα έχει και τι έχει κάνει.
kosmasgr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ο φιλος έχει κάρτα χωρίς λογαριασμό οπότε δε μπορεί θα πρέπει να ανοίξει λοαγαριασμό για να κάνει οτι και εσύ
Peleus17 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις. Δηλαδή εγώ τώρα μπορώ να παω στην τράπεζα να ανοίξω έναν κανονικό λογαριασμό με χρεωστική κάρτα και να συνδέσω και την προπληρωμένη που έχω ? Επίσης αυτό με την εκφορτιση και τα 3 ευρώ είναι απλά ΚΛΟΠΗ. Τι μου προτείνετε εσείς καλύτερα να κάνω για να έχω το λιγότερο δυνατό δαπανισμα με τις χρεώσεις τους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Chris_saxo vts Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Η καλύτερη λύση είναι να βγάλεις μια χρεωστική κάρτα.. Έχεις κ το winbank, κομπλέ θα είσαι μετά. Η πειραιώς έχει κ online atm που βάζεις τα λεφτά κ μέχρι να πας σπίτι σου έχουν μπει ήδη! Κ γω έτσι το έχω κάνει.. Κ δεν σου κρατάει καθόλου χρήματα! 1
eko13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ποτε θα καταλαβετε οτι η προπληρωμενη δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ νοημα... Τζαμπα λεφτα στις χρεωσεις ειναι...
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Αλλα τ' αλλων του λετε του ανθρωπου Χρήματα απο αμοιβές μπορείς να τα παρεις μονο αν συνδέσεις το παυπαλ με τραπεζικό λογαριασμό IBAN, οπως προείπε και ο @kosmasgr Καρτες προπληρωμένες κλπ ειναι για άλλη δουλειά
eddie1996 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Αρχικά είχα βγάλει προηπληρωμένη και την έβαλα αρκετά χρήματα για 3 μηνες που ήθελα κάτι και έπρεπε να πληρώνω μηναία συνδρομή. Μετά άρχισα να χρησιμοποιώ τα online sites και είπα ότι δεν συμφέρει να πληρώσω κτλ προμήθειες και έτσι μετά έβγαλα χρεωστική και ησύχασα χωρίς προμήθειες κτλ.
Peleus17 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δηλαδή όπως καταλαβαίνω για να μπορέσω,όταν λαμβάνω χρηματικά ποσά, να τα βγάζω και να τα παίρνω στο χέρι,να βγαλω μια χρεωστική, δηλαδή να ανοίξω ένα κανονικό λογαριασμό στην Πειραιώς. Αυτό πρέπει να κάνω ?
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δεν μπορω να πιστέψω οτι δεν εχεις ουτε ενα τραπεζικό λογαριασμό, αν πράγματι δεν εχεις ε πρέπει να ανοίξεις Δηλαδή όπως καταλαβαίνω για να μπορέσω,όταν λαμβάνω χρηματικά ποσά, να τα βγάζω και να τα παίρνω στο χέρι,να βγαλω μια χρεωστική, δηλαδή να ανοίξω ένα κανονικό λογαριασμό στην Πειραιώς. Αυτό πρέπει να κάνω ?
Peleus17 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δεν μπορω να πιστέψω οτι δεν εχεις ουτε ενα τραπεζικό λογαριασμό, αν πράγματι δεν εχεις ε πρέπει να ανοίξειςΔεν έχω γιατί δεν είχα χρειαστεί ποτέ... 18 είμαι και ακόμα σχολειο πάω xD
F R A N K Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Η καλύτερη λύση είναι να βγάλεις μια χρεωστική κάρτα.. Έχεις κ το winbank, κομπλέ θα είσαι μετά. Η πειραιώς έχει κ online atm που βάζεις τα λεφτά κ μέχρι να πας σπίτι σου έχουν μπει ήδη! Κ γω έτσι το έχω κάνει.. Κ δεν σου κρατάει καθόλου χρήματα! Ποτε θα καταλαβετε οτι η προπληρωμενη δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ μα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ νοημα... Τζαμπα λεφτα στις χρεωσεις ειναι... Έβγαλα πρώτα χρεωστική κάρτα στην πειραιώς και όταν τους ρώτησα πως θα μεταφέρω στο paypal , μου είπαν ότι κάνεις σε κάθε μεταφορά έμβασμα και πληρώνεις 10 ευρώ όταν πας από το κατάστημα (μπορεί να είναι άλλη η τιμή από το winbank) και μου είπαν καλύτερα βγάλε προπληρωμένη που γίνεται χωρίς χρέωση η μεταφορά. Δηλαδή με τη χρεωστική κάνεις σύνδεση στο paypal και μετά κάνεις απλή μεταφορά σε λογαριασμό άλλης τράπεζας (στο winbank πάντα) ή πας εκεί που γράφει για έμβασμα;
Chris_saxo vts Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Έβγαλα πρώτα χρεωστική κάρτα στην πειραιώς και όταν τους ρώτησα πως θα μεταφέρω στο paypal , μου είπαν ότι κάνεις σε κάθε μεταφορά έμβασμα και πληρώνεις 10 ευρώ όταν πας από το κατάστημα (μπορεί να είναι άλλη η τιμή από το winbank) και μου είπαν καλύτερα βγάλε προπληρωμένη που γίνεται χωρίς χρέωση η μεταφορά. Δηλαδή με τη χρεωστική κάνεις σύνδεση στο paypal και μετά κάνεις απλή μεταφορά σε λογαριασμό άλλης τράπεζας (στο winbank πάντα) ή πας εκεί που γράφει για έμβασμα; Για να κάνεις αγορά μέσω paypal εννοείς?
F R A N K Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Για να κάνεις αγορά μέσω paypal εννοείς? Ναι για αγορά αλλά και πώληση να κάνεις η ίδια διαδικασία δεν είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα