Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πειτε μου κερδιζουν χρηματα τα gaming sites (gameover, unboxholics) γιατι σκεφτομαι με μια ομαδα που εχω να ξεκινησουμε.

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οπως ολα τα sites κερδιζουν χρηματα απο διαφημισεις (αναλογα με την επισκεψημοτητα παντα ) , ενδεχομενος απο χωρηγιες αλλα και απο referals links (διαφημιζεις κατι  , το αγοραζουν με το link σου και παιρνεις προμηθεια . τα συγκεκριμενα site δεν τα ξερω , αλλα τα περισσοτερα λειτουργουν οπως ειπα. 

• Like 1
Δημοσ.

ναι αλλα τους υπαλληλους πως τους πληρωνουν μονο απο αυτα δεν βγαζουν ουτε 2000 ευρω τι 2000 ουτε 1000 ευρω

Δημοσ.

ρε φίλε σοβαρά τώρα νομίζεις πως βρήκες την κότα με τα χρυσά αυγά? πως έτσι θα λύσεις το οικονομικό σου πρόβλημα? ξεκίνα το σαν χόμπυ αν σου αρέσει αν δεις πως είναι και μετά ΑΝ πάει καλά θα τη βρεις την άκρη. φιλικά πάντα γιατί σε βλέπω προβληματισμένο...

• Like 2
Δημοσ.

ρε φιλε απλα θελω να ξερω γιατι το αγαπαω πολυ το gaming και εχω ενα blog αλλα τωρα που εχω και ομαδα θα του βαλουμε ενα domain και θελουμε να ξερουμε αν μπορουμε να ανταπεξελθουμε με τα λεφτα που θα κερδιζουμε. Δηλαδη θα φτιαξουμε μια εταιρια με gaming site.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να βγαίνουν χρήματα και να ζείτε από το site τουλάχιστον για τα πρώτα χρόνια.Το πιο πιθανό είναι να μπαίνετε και μέσα...Ακόμη και στα γνωστά site που αναφέρεις κάποιοι έχουν και άλλες δουλειές η εργάζονται χωρίς μισθό.

• Like 3
Δημοσ.

Οχι υπαλληλους, αλλα ουτε τα εξοδα του σαητ δεν θα βγαζεις σε πρωτη φαση... Μετα απο κανα δυο χρονια αν εχει καποια σταθερη βαση επισκεπτων κατι μπορει να βγαινει αλλα μην φανταστεις οτι τα λυσεις το προβλημα της ζωης σου... Τα εξοδα του σαητ και κανα χαρτζιλικι...

• Like 2
Δημοσ.

τωρα ενταξει τα λεφτα δεν εχουν σημασια πιο πολυ διασκεδαζουμε απλως ρωτησα, τωρα ομως θελω να ρωτησω ποσα ατομα πρεπει να βρισκονται σε ενα τετοιο site δηλαδη ειναι ενας η δυο στο facebook και κανα δυο στο youtube, ενας διευθυντης, τι αλλο μπορειτε να μου πειτε αναλυτικα

Δημοσ.

Εκτός απο διευθυντή θες και υποδιευθυντή,γραμματέα κτλ...

Πλάκα κάνω ξεκίνα χαλαρά στήστε το πρώτα και τα υπόλοιπα τα βρίσκεις...

Δημοσ.

τα αρθρα τα βλεπουνε απο τα νεα των εταιριων σωστα; μετα τα μεταφραζουν και τα γραφουν με δικα τους λογια

Δημοσ.

Μπορω εγω να παρω τη θεση του διευθυντη? Παντα μου αρεσε αυτος ο τιτλος........ "Κε διευθυντα εχετε τηλεφωνο" και τετοια.... λεμε.

Δημοσ.

σηγνωμη φιλε αλλα επειδη ειμαστε απο πτολεμαιδα δεν μπορουμε να βαλουμε ατομα απο αλλου διοτι δεν θα ειναι ευκολο να συνενοουμαστε και την θεση του διευθυντη την εχω 

φιλικα παντα

• Like 4
Δημοσ.

Δεν έχω καμμία σχέση με το gameover πέρα από το ότι μπαίνω και καμιά φορά ακούω και κανα webcast αλλά εντάξει φαίνεται ότι η φάση είναι τέρμα επαγγελματική.

Λογικά και το gameover πρέπει να ανήκει σε κάποια μεγάλη εταιρεία και όχι στον Καλλίφα ( έχει πει και ο ίδιος ότι δεν είναι δικό του ).

Να ανταγωνιστείς τέτοια φτασμένα site δυσκολο εως αδύνατο.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι με όρεξη και μεράκι και χωρίς τη σοβαρότητα του επαγγελματία να κάνεις ένα blog με χαβαλέ που να λέει και την άποψη σου για τα παιχνίδια.

Δες το σαν μια ελληνική άποψη του http://www.rockpapershotgun.com/( όχι ότι και αυτό δεν ειναι τέρμα επαγγελματικό αλλά έχει άλλο χαρακτήρα )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...