KouMasGR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 πειτε μου κερδιζουν χρηματα τα gaming sites (gameover, unboxholics) γιατι σκεφτομαι με μια ομαδα που εχω να ξεκινησουμε.
kalodrei Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 οπως ολα τα sites κερδιζουν χρηματα απο διαφημισεις (αναλογα με την επισκεψημοτητα παντα ) , ενδεχομενος απο χωρηγιες αλλα και απο referals links (διαφημιζεις κατι , το αγοραζουν με το link σου και παιρνεις προμηθεια . τα συγκεκριμενα site δεν τα ξερω , αλλα τα περισσοτερα λειτουργουν οπως ειπα. 1
KouMasGR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 ναι αλλα τους υπαλληλους πως τους πληρωνουν μονο απο αυτα δεν βγαζουν ουτε 2000 ευρω τι 2000 ουτε 1000 ευρω
malmsteen1984 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 ρε φίλε σοβαρά τώρα νομίζεις πως βρήκες την κότα με τα χρυσά αυγά? πως έτσι θα λύσεις το οικονομικό σου πρόβλημα? ξεκίνα το σαν χόμπυ αν σου αρέσει αν δεις πως είναι και μετά ΑΝ πάει καλά θα τη βρεις την άκρη. φιλικά πάντα γιατί σε βλέπω προβληματισμένο... 2
KouMasGR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 ρε φιλε απλα θελω να ξερω γιατι το αγαπαω πολυ το gaming και εχω ενα blog αλλα τωρα που εχω και ομαδα θα του βαλουμε ενα domain και θελουμε να ξερουμε αν μπορουμε να ανταπεξελθουμε με τα λεφτα που θα κερδιζουμε. Δηλαδη θα φτιαξουμε μια εταιρια με gaming site.
wakabanka Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δεν υπάρχει περίπτωση να βγαίνουν χρήματα και να ζείτε από το site τουλάχιστον για τα πρώτα χρόνια.Το πιο πιθανό είναι να μπαίνετε και μέσα...Ακόμη και στα γνωστά site που αναφέρεις κάποιοι έχουν και άλλες δουλειές η εργάζονται χωρίς μισθό. 3
eko13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Οχι υπαλληλους, αλλα ουτε τα εξοδα του σαητ δεν θα βγαζεις σε πρωτη φαση... Μετα απο κανα δυο χρονια αν εχει καποια σταθερη βαση επισκεπτων κατι μπορει να βγαινει αλλα μην φανταστεις οτι τα λυσεις το προβλημα της ζωης σου... Τα εξοδα του σαητ και κανα χαρτζιλικι... 2
KouMasGR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 τωρα ενταξει τα λεφτα δεν εχουν σημασια πιο πολυ διασκεδαζουμε απλως ρωτησα, τωρα ομως θελω να ρωτησω ποσα ατομα πρεπει να βρισκονται σε ενα τετοιο site δηλαδη ειναι ενας η δυο στο facebook και κανα δυο στο youtube, ενας διευθυντης, τι αλλο μπορειτε να μου πειτε αναλυτικα
xania4ever Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Εκτός απο διευθυντή θες και υποδιευθυντή,γραμματέα κτλ... Πλάκα κάνω ξεκίνα χαλαρά στήστε το πρώτα και τα υπόλοιπα τα βρίσκεις...
KouMasGR Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 τα αρθρα τα βλεπουνε απο τα νεα των εταιριων σωστα; μετα τα μεταφραζουν και τα γραφουν με δικα τους λογια
rfc Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μπορω εγω να παρω τη θεση του διευθυντη? Παντα μου αρεσε αυτος ο τιτλος........ "Κε διευθυντα εχετε τηλεφωνο" και τετοια.... λεμε.
KouMasGR Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 σηγνωμη φιλε αλλα επειδη ειμαστε απο πτολεμαιδα δεν μπορουμε να βαλουμε ατομα απο αλλου διοτι δεν θα ειναι ευκολο να συνενοουμαστε και την θεση του διευθυντη την εχω φιλικα παντα 4
efo355 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δεν έχω καμμία σχέση με το gameover πέρα από το ότι μπαίνω και καμιά φορά ακούω και κανα webcast αλλά εντάξει φαίνεται ότι η φάση είναι τέρμα επαγγελματική. Λογικά και το gameover πρέπει να ανήκει σε κάποια μεγάλη εταιρεία και όχι στον Καλλίφα ( έχει πει και ο ίδιος ότι δεν είναι δικό του ). Να ανταγωνιστείς τέτοια φτασμένα site δυσκολο εως αδύνατο. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι με όρεξη και μεράκι και χωρίς τη σοβαρότητα του επαγγελματία να κάνεις ένα blog με χαβαλέ που να λέει και την άποψη σου για τα παιχνίδια. Δες το σαν μια ελληνική άποψη του http://www.rockpapershotgun.com/( όχι ότι και αυτό δεν ειναι τέρμα επαγγελματικό αλλά έχει άλλο χαρακτήρα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα