Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε περίπτωση που το προϊόν που πήρα από το Κινέζο είναι ελαττωματικό τι γίνεται ;  

Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω ;  

Χρεώνομαι τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος ;  

Δημοσ.

Αρχικα επικοινωνεις μεσω eBay message μαζι του και του αναφερεις το προβλημα ζητωντας ειτε δωρεαν αντικατασταση του προβληματικου προιοντος ειτε refund. Δες τι θα σου απαντησει και επειτα πραττεις αναλογως. Πηρες κατι ακριβο?

Δημοσ.

Όχι δεν έχω πάρει κάτι ακριβό απλώς κάνω κάποιες αγορές και μου έχει τύχη μια ελαττωματική συσκευή ένας φακός 5 ευρώ και δεν μπήκα στην διαδικασία. Αν πάρω κάτι που αξίζει να ξέρω τι να κάνω.

Δημοσ.

Δεν θα σου στειλει εν γνωση του ελαττωματικο, χαμηλης ποιοτητας μπορει εαν πουλαει χαμηλη ποιοτητα. Απο ευρωπαιους να φοβασαι.

Δημοσ.

Πλεον,εχεις την δυνατότητα να επικοινωνήσεις με παυπαλ και να σου αποζημιώσουν τα μεταφορικα.

Πως γινεται αυτο που λες;

Προσφατα μου εστειλαν απο Αγγλια μηχανημα που εχει ενα σοβαρο λειτουργικο προβλημα, υποτιθεται οτι μου εστειλε το εξαρτημα αλλα με κοροιδευε, το εκανα dispute και το ebay αποφασισε υπερ μου. Με τον εξης τροπο, να στειλω το μηχανημα πισω και να πληρωσω τα μεταφορικα επιστροφης, θα μου επιστρεφαν τα χρηματα που ειχα δωσει αρχικα και τα μεταφορικα που πληρωσα για να ερθει σε εμενα. Ομως θα επρεπε να πληρωσω τα μεταφορικα για Αγγλια.

Προσπαθησα να πω οτι αυτο δεν ειναι αποφαση υπερ μου και οτι δεν συμφωνω αλλα το αυτοματοποιημενο συστημα δεν μου επετρεψε επικοινωνια με ανθρωπο.

Φοβερο σερβις, ο Αγγλος ακομη πιο φοβερος, δεν απανταει καν.

Τι επρεπε να ειχα κανει για να το στειλω και να χρεωθει ο φταιχτης τα μεταφορικα επιστροφης;

Δημοσ.

Καλησπερα, αγορασα ενα ρολοι απο Γερμανικο ebay - το οποιο μετα απο 15 ημερες βγηκε ελλατωματικο. Εστειλα και φωτογραφιες τον πωλητη. Του εστειλα μνμ μεσα απο το ebay αναφεροντας το προβλημα. Μου ειπε οτι δεν υπαρχει ιδιο να μου το αντικαταστησει, αλλα μπορω ειτε να περιμενω μεχρι... να παραλαβει ξανα απο τον προμηθευτη ή να μου στειλει τα χρηματα. Του απαντησα αμεσως μολις εστειλε οτι επιθυμω refund. Απο τοτε αφαντος. Περασαν 2 ημερες. Τι να κανω; Να περιμενω ή να κανω καποια διαδικασια μεσω ebay;

Εαν μου στειλει τα χρηματα - θα ειναι μεσα και τα εξοδα αποστολης πολυ πληρωσα για να το παραλαβω το ρολοι ή μονο την αξια του ρολογιου;

Και κατι τελευταιο, σε περιπτωση που λογικο το βλεπω δηλαδη να μου πει να στειλω το χαλασμενο Γερμανια - θα συμπληρωσω την παραπανω φορμα pdf του PAYPAL κα να τους την στειλω για να μου δωσουν τα εξοδα αποστολης προς Γερμανια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...