Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται.

Σκέφτομαι να αγοράσω ενα ρομπότ-μάγειρα, κατόπιν προτροπής.

Το χρησιμοποιεί κανείς; Εντυπώσεις;

Απο μάρκες τι ακριβώς παίζει, υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο feature που πρέπει να προσέξω να διαθέτει;

Βλέπω  στο σκρουτζ υπάρχει ενα μεγάλο εύρος τιμων απο φτηνές μέχρι πολύ ακριβές συσκευές:

http://www.skroutz.gr/c/1444/Fournaki-Rompot.html

Δημοσ.

Είναι εκπληκτικά σαν φουρνάκια. Φυσικά αντικαθιστούν το φούρνο μικροκυμάτων που είναι απόλυτα ανθυγιεινός, με κόστος λίγο περισσότερο χρόνο. 

Φίλοι μου και εγώ έχουμε πάρει το Human.  Το επιλέξαμε αφού γυρίσαμε πίσω το Rohnson που δεν έχει καμία απόδοση σχετικά με το human

Δημοσ.

Δεν ζέσταινε γρήγορα και δουλευε σαν να είναι 200 watt συσκευή ξέρω γω. ίσως να ήταν και προβληματική συσκευη βέβαια. 

Δημοσ.

εμεις εχουμε αυτο το φουρνακι συγκεκριμενα της vicko http://vicko.eu/el/product/867-4321/%CF%86%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B9-%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%83-%28%CF%81%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%B9%29-12l-1400-alta   δεν θελω να κανω διαφημιση αλλα πραγματικα λυνει χερια και οικονομικο

Δημοσ.

Κι εγώ έχω τέτοιο, αλλά μου ξεραίνει τελειώς τα φαγητά. Μπορεί να φταίει το συγκεκριμένο. Καμία σχέση σε γεύση σε σύγκριση με το ψήσιμο στο φούρνο της κουζίνας. Δεν θυμάμαι μάρκα, πάντως το είχα πάρει στις αρχές, όταν ήταν της "μόδας" περίπου 200 ευρώ.

Δημοσ.

Είναι εκπληκτικά σαν φουρνάκια. Φυσικά αντικαθιστούν το φούρνο μικροκυμάτων που είναι απόλυτα ανθυγιεινός, με κόστος λίγο περισσότερο χρόνο. 

Φίλοι μου και εγώ έχουμε πάρει το Human.  Το επιλέξαμε αφού γυρίσαμε πίσω το Rohnson που δεν έχει καμία απόδοση σχετικά με το human

Με ποιον τρόπο είναι απόλυτα ανθυγιεινός ο φούρνος μικροκυμάτων;

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...