Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα ενημερώθηκα για ένα site  όπου μπορείς να έχεις ζωντανή συνομιλία με τον Ιατρό κάθε στιγμή. Μπορείς ακόμα να εντοπίσεις μέσα απο πολλές ειδικότητες Ιατρών αυτόν που χρειάζεσαι και να κλείσεις  ραντεβού, το φόρουμ του το διαχειρίζονται επαγγελματίες υγείας.Το site αυτό είναι το  www.medme.gr . Εντυπωσιάστηκα απο τις δυνατοτητές του.

Δημοσ.

Εγγραφη σημερα.

0 posts.

Ξεθαμα thread που ηταν 1 βδομαδα πισω και απαντηση που δεν εχει καμια σχεση με το θεμα του τοπικ.

Για να μοιραστει μαζι μας τη χαρα που "ενημερωθηκε για ενα site"/"εντυπωσιαστηκε απο τις δυνατοτητες του" κλπ!

Bρε τι καλοι ανθρωποι, τι καλοι!

• Like 1
Δημοσ.

Επισκέφθηκαμε κι άλλο γιατρό σήμερα.

Η πρότασή του:

Ενέσεις suplasin με κόστος 50 ευρώ η ένεση για 3 συνεδρίες και για τα δύο γόνατα = σύνολο 300 ευρώ.

Αν έχει κάποιος εμπειρία με αυτές τις ενέσεις θα με βοηθούσε. Πάντως ο κάθε γιατρός άλλες προτείνε μέχρι τώρα.

Τελικά ακολούθησα αυτή την επιλογή.

Ένα πρόβλημα που έχω όμως είναι το ζήτημα ελέγχου του γιατρού σχετικά με το τί φάρμακο παρήγγειλε.

Επειδή μου πρότεινε να τα πάρει αυτός για αν εξασφαλίσει καλύτερη τιμή δεν έχω ιδεά αν πήρε τις ενέσεις που συμφωνήσαμε ή κάτι πολύ φθηνότερο. Επίσης δεν έχω πρόσβαση στο υλικό για να δω πως όντως αυτό είναι.

Επίσης ο γιατρός μου είπε πως οι συγκεκριμένες ενέσεις είναι των 2-3000 kDA όμως εγώ βρήκα online πως είναι 500-700 kDa. Τον ρώτησα τι παίζει και είπε πως είναι άλλες.

Πάντως προς το παρόν η μάνα μου έχει κάνει 2 ενέσεις και νιώθει πολύ καλύτερα οπότε περιμένω και δεν του λέω τίποτα.

Είναι τελείως αντιεπαγγελματική πάντως αυτή η αντιμετώπιση. Τα αγόρασες? ΟΚ δείξε μου τις συσκευασίες σαν σωστός επαγγελματίας. Τόσα λεφτά θα σου δώσω. Πρέπει να το ζητήσω εγώ και να παρεξηγηθούμε?

Πρόσφατα ενημερώθηκα για ένα site  όπου μπορείς να έχεις ζωντανή συνομιλία με τον Ιατρό κάθε στιγμή.

Μπορείς ακόμα να εντοπίσεις μέσα απο πολλές ειδικότητες Ιατρών αυτόν που χρειάζεσαι και να κλείσεις  ραντεβού, το φόρουμ του το διαχειρίζονται επαγγελματίες υγείας.Το site αυτό είναι το  www.medme.gr . Εντυπωσιάστηκα απο τις δυνατοτητές του.

Φίλε,

1ον μόλις γράφτηκα στο site και είναι μάπα

2ον είναι αγενές να πετάγεσαι σε ένα ποστ με συγκεκριμένη θεματολογία και να πετάς την διαφήμισή σου

3ον φρόντισε να το κάνεις λίγο πιο διακριτικά στο επόμενο forum για να μην φαίνεσαι γελοίος. Ακούς εκεί

"Εντυπωσιάστηκα απο τις δυνατοτητές του". :-D

Εγγραφη σημερα.

0 posts.

Ξεθαμα thread που ηταν 1 βδομαδα πισω και απαντηση που δεν εχει καμια σχεση με το θεμα του τοπικ.

Για να μοιραστει μαζι μας τη χαρα που "ενημερωθηκε για ενα site"/"εντυπωσιαστηκε απο τις δυνατοτητες του" κλπ!

Bρε τι καλοι ανθρωποι, τι καλοι!

Με συγκίνησε κι εμένα. Αν ήταν καλό το site οκ αλλά είναι γτπ τελείως. Τζάμπα έχασα χρόνο να γραφτώ.

Δημοσ.

ναι πρέπει να ζητήσεις απόδειξη αγορας των ενέσεων ή έστω τις συσκευσίες και μπορείς να εξηγησεις στον ιατρό οτι παλαιότερα είχες εξαπατηθεί και κρατάς επιφυλάξεις

.

εσυ πληρώνεις πρέπει να ξέρεις και τι πληρώνεις.

και περαστικά στη μητέρα σου.

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Βλέπω ότι η συζήτησ αυτή έχει πάνω από χρόνο, και σίγουρα κάποιες αποφάσεις και λύσεις δώθηκαν ήδη. Αλλά την είδα σήμερα, και σαν προσωπικά παθούσα και ενδιαφερόμενη θέλω να καταθέσω την εμπειρία μου έστω και αναχρονισμένα, μιας και το πρόβλημα αυτό δεν έχει οριστική λύση. Επίσης θα χαρώ να με ενημερώσετε αν τυχόν και βρήκατε κάτι που σας βοήθησε..

Η εμπερία μου έχει να κάνει με την μέθοδο

• Μέθοδος PRP: Σου παίρνουν αίμα, στο κάνουν φυγοκέντριση, παίρνουν τα αιμοπετάλια με κάτι αυξηντικούς παράγοντες, στο βάζουν στην άρθρωση με ένεση και υποτίθεται πως έχεις πιο γρήγορη επούλωση στην περιοχή και μεγάλη βελτίωση. Είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος, και ψάχνοντας στο internet οι απόψεις είναι διφορούμενες ως προς την αποτελεσματικότητα τους. Κόστος με φιλική τιμή κτλ 350€.

Δεν ξέρω που διαμένετε, αλλά άκουσα γι αυτήν από κάποιοα που βοηθήθηκε, αλλά κάθε θεραπεία από όλες αυτές όπως ήδη θα γνωρίζετε δεν έχει τα ίδια αποτελέσματα, αυτό που θέλω να πω όμως είναι ότι την έκανα δωρεάν στο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης, ενώ ο γιατρός μο μου ζητούσε 700 ευ για τα 2 πόδια, έτσι αν και δεν είχε κανένα αποτέλεσμα σε μένα , τουλάχιστον δεν έδωσα αυτά τα χρήματα. Η γνώμη μου είναι ότι μια ετήσια συντήρηση με τις καινούργιες εφ άπαξ ενέσεις είναι ότι πιο ανακουφιστικό για μένα...

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν ξέρω που διαμένετε, αλλά άκουσα γι αυτήν από κάποιοα που βοηθήθηκε, αλλά κάθε θεραπεία από όλες αυτές όπως ήδη θα γνωρίζετε δεν έχει τα ίδια αποτελέσματα, αυτό που θέλω να πω όμως είναι ότι την έκανα δωρεάν στο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης, ενώ ο γιατρός μο μου ζητούσε 700 ευ για τα 2 πόδια, έτσι αν και δεν είχε κανένα αποτέλεσμα σε μένα , τουλάχιστον δεν έδωσα αυτά τα χρήματα. Η γνώμη μου είναι ότι μια ετήσια συντήρηση με τις καινούργιες εφ άπαξ ενέσεις είναι ότι πιο ανακουφιστικό για μένα...

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Η μητέρα μου έκανε ενέσεις τελικά πριν μήνες, βοηθήθηκε κάπως αλλά όχι ουσιαστικά.

Δεν χάνει κάτι να δοκιμάσει αυτό το πράμα φέτος.

Μου κάνει φοβερή εντύπωση που στο έκαναν δωρεάν στο παπαγεωργίου.

Ποια διαδικασία ακολούθησες? Κλείνεις κάπου ραντεβού συγκεκριμένα γι αυτό? Σου στέλνω και pm.

Δημοσ.

εκανα προσφατα 2 chondrial απο 100€ αφου ειχα κανει πρωτα τις συνταγογραφομενες.Για περισσοτερα pm.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτησω σχετικά με τα παραπάνω κατι κι εγώ....

Αυτήν η ένεση η οποία όπως λέει και ο γιατρός μου που θέλει να μου την κανει κοστολογώντας την 300 ευρω , ποια είναι τελικά?

..πως ονομάζεται ? δηλαδή εννοώ αν το ξέρει κανείς...και ακομη κατι , ...μου είπε πως δεν παράγεται στη Ελλάδα αλλά την φέρνουν από εξωτερικό...Ευρώπη μαλλον λογικά..

Δημοσ.

Μα που να ξέρουμε φίλε μόνο από τιμή?

Ο καθένας μπορεί να χρεώνει οτιδήποτε όσο θέλει.

Εδώ θα βρεις τα πιο γνωστά και τις ιδιότητές τους.

Πάρε τηλ τον γιατρό και ρώτα τον την μάρκα.

Μην τα αφήνεις στην τύχη, μπορεί να πέσεις σε λαμόγιο και να σου χρεώνει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Επίσης όταν συμφωνήσετε στο προιόν, αν τις προμηθευτεί αυτός φρόντισε να δεις το κουτί, ότι όντως πήρε αυτό που πλήρωσες τόσο ακριβα.

• Like 1
Δημοσ.

Μα που να ξέρουμε φίλε μόνο από τιμή?

Ο καθένας μπορεί να χρεώνει οτιδήποτε όσο θέλει.

Εδώ θα βρεις τα πιο γνωστά και τις ιδιότητές τους.

Πάρε τηλ τον γιατρό και ρώτα τον την μάρκα.

Μην τα αφήνεις στην τύχη, μπορεί να πέσεις σε λαμόγιο και να σου χρεώνει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Επίσης όταν συμφωνήσετε στο προιόν, αν τις προμηθευτεί αυτός φρόντισε να δεις το κουτί, ότι όντως πήρε αυτό που πλήρωσες τόσο ακριβα.

ευχαριστω για την απαντηση...να σε ρωτησω κατι ακομη..μηπως γνωριζεις αυτο το προιον?...Chondryal plus....υπαρχει εδω σρην Ελλαδα και οταν τους ρωτησα για την τιμη μου απαντησαν οτι στα φαρμακεια εχει 120 ευρω...και αν το παρω απο την εταιρεια τους το χρεωνουν 97 ευρω,,

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση...να σε ρωτησω κατι ακομη..μηπως γνωριζεις αυτο το προιον?...Chondryal plus....υπαρχει εδω σρην Ελλαδα και οταν τους ρωτησα για την τιμη μου απαντησαν οτι στα φαρμακεια εχει 120 ευρω...και αν το παρω απο την εταιρεια τους το χρεωνουν 97 ευρω,,

Μπα δεν έχω ιδέα....

Δημοσ.

Η μητέρα μου έχει οστεοαρθρίτιδα στα γόνατα και ψάχνουμε την κατάλληλη θεραπεία.

Πιο συγκεκριμένα:

1. Πριν από 5-6 μήνες έχοντας πόνους και χωρίς κίνηση στα γόνατα πήγαμε σε γιατρό και καταλήξαμε να κάνουμε 4 ενέσεις hyalard και στα 2 γόνατα σε 4 συνεδρίες. [ο ΕΟΠΥΥ χορηγεί μόνο δύο τον χρόνο ενώ η ελάχιστη συνιστώμενη δοσολογία είναι 4 συνήθως για διάστημα πολύ μικρότερο του έτους, Κόστος: 20 για κάθε χορηγούμενη ένεση ή 80 για μη χορηγούμενη).
  2. Οι ενέσεις hyalard είναι ποιοτικά χειρότερες και πιο παλιάς τεχνολογίας του ενέσεων υαλουρονικού νατρίου που είναι η λύση γι αυτές τις περιπτώσεις. Είναι οι μόνες που χορηγεί ο ΕΟΠΥΥ και μάλιστα μόνο 2 τον χρόνο.
  3. Ο οξύς πόνος πέρασε και μειώθηκε λίγο και ο πόνος κατά το βάδισμα αλλά μερικές μόνο εβδομάδες μετά ο πόνος κατά το βάδισμα επανήλθε στα προηγούμενα επίπεδα.
  4. Έτσι πήγαμε πριν λίγες ημέρες ξανά σε άλλον γιατρό αυτή την φορά, ξαναβγάλαμε ακτινογραφίες όπου δεν φαίνεται έντονη διαφορά με τις προ εξαμήνου και δείχνουν οστεοαρθρίτιδα μέσης σοβαρότητας. Ο γιατρός αυτός μας πρότεινε δύο εναλλακτικές λύσεις:
  • Ενέσεις ξανά καλύτερης ποιότητας (που σημαίνει μη συνταγογραφούμενες και πολύ ηψυλού κόστους). Πιο συγκεκριμένα πρότεινε τις ενέσεις "chondrial" που δεν τις βρίσκω πουθενά online, είναι απ ότι μας είπε one-shot (ενέσεις μιας συνεδρίας) και στοιχίζουν σε φιλική τιμή μαζί με την αμοιβή του 350€.
  • Μέθοδος PRP: Σου παίρνουν αίμα, στο κάνουν φυγοκέντριση, παίρνουν τα αιμοπετάλια με κάτι αυξηντικούς παράγοντες, στο βάζουν στην άρθρωση με ένεση και υποτίθεται πως έχεις πιο γρήγορη επούλωση στην περιοχή και μεγάλη βελτίωση. Είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος, και ψάχνοντας στο internet οι απόψεις είναι διφορούμενες ως προς την αποτελεσματικότητα τους. Κόστος με φιλική τιμή κτλ 350€.

Όπως είναι λογικό, δεν ξέρω τι να κάνω και έχω μπερδευτεί. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω:

1. Έχει κανείς εμπειρία με τέτοιου είδους θεραπεία για να μου πει κάποια γνώμη?
  2. Γνωρίζει κανείς αυτό το "chondrial"?, Το ψάχνω για να δω πόσο καλό είναι στα συστατικά του σε σχέση με τα άλλα γνωστά που κυκλοφορούν και για να δω πόσο φιλική είναι η τιμή των 350.
  3. Έχει κανείς γνώμη για το δίλημμα μεταξύ ενέσεων υαλουρονικού και PRP?
  4. Έχει κάποια άλλη πρόταση είτε για μάρκα ενέσεων είτε για κάποια άλλη θεραπέια?

εμενα η μητερα μου εκανε τις ακριβες ενεσεις το σεπτεβρη που μας περασε και τα γονατα της για την ωρα ειναι καλα και ειπε οτι εχει αισθητη διαφορα τωρα κατι ποιο αναλυτικα δεν μπορω να σου πω

Δημοσ.

εμενα η μητερα μου εκανε τις ακριβες ενεσεις το σεπτεβρη που μας περασε και τα γονατα της για την ωρα ειναι καλα και ειπε οτι εχει αισθητη διαφορα τωρα κατι ποιο αναλυτικα δεν μπορω να σου πω

Όταν λες ακριβές πόσο εννοείς?

Εμείς κάναμε 3 ενέσεις σε κάθε γόνατο με συνολικό κόστος 300 ευρώ περίπου.

Είδε μικρή διαφορά μόνο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...