Προς το περιεχόμενο

Άδεια Windows 8.1 και αριθμός μηχανημάτων


biohazard7720

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαίρετε και καλές γιορτές σε όλους.

 

Στο κύριο μου laptop, τρέχω Windows 8.1 Pro (αυθεντικά απο το Dreamspark). Και έχω μια μικρή απορία. Με το ίδιο serial, σε πόσα μηχανήματα μπορώ να τα εγκαταστήσω? Γιατί μου έχουν δώσει την εντύπωση ότι μπορείς σε απεριόριστα. Ήδη έχουν γίνει 3 format στο laptop μου, 2 στον desktop μου μια άλλη μια εγκατάσταση στο pc των γονιών μου μετά απο αναβάθμιση. Σύνολο ως σήμερα 5 εγκαταστάσει, όλες με το ίδιο serial και πλήρως ενημερωμενες. Υπάρχει κάποιο όριο στο πόσες φορές μπορεί να χρησιμοποιηθεί, ή αρκει να ειναι έγκυρο στο serial και δεν έχει κανένα πρόβλημα?

 

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μέχρι τώρα δεν εχεις 5 (βασικά 6 γιατί 3+2+1=6) εγκαταστασεις αλλά 3, οσες και τα μηχανήματα. 

Κάπου στα faq του dreamspark ειχα διαβάσει οτι μπορείς μεχρι 2 διαφορετικά μηχανήματα, αλλά τώρα δεν το βρίσκω (βαριέμαι να ψάξω σοβαρα). Στην περιπτωση σου εχεις ήδη 3 και ανα διαστηματα βαράει καμπανακι στους servers της ms.

 

Αν κάποια στιγμή βαρέσουν πολλά καμπανάκια, ο κωδικός θα γίνει blacklist και στην καλύτερη θα κλειδωθεί στον τελευταίο υπολογιστή που θα δώσει παρουσία (δηλαδή στους αλλους δυο θα πει για μη γνησιο λογιασμικο) και στη χειρότερη θα κλειδωθεί σε όλους τους υπολογιστές. Και πάλι θα μπορείς να τα ενεργοποιήσεις αφου επικοινωνήσεις με ms, αλλά μετά με το παραμικρό θα τρως blacklist

 

Το «απεριόριστα» δεν ισχύει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...