Προς το περιεχόμενο

tp link 8980


johninio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγορασα αυτο το ρουτερ εκανα το setup ολα μια χαρα .Εκανα και update το firmware . Τι αλλο πρεπει να αλλαξω για να εχω οσο το δυνατον καλυτερη συνδερη αλλα και εμβελεια ;Εχω οτε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σκεφτομαι να το αγορασω και εγω αυτο το ρουτερ.πως τα παει απο σημα?εγω θα το χρειαστω σε σπιτι για δυο οροφους.θα εχω καλυψη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το ρουτερ ειναι value for money για αυτα που δινει.ανκαποιος εχει παραπανω λεφτα παει και στο Draytek 2760.gustom λογικα θα σε καλυψει εκτος αν εχεις 500 τετραγωνικα σπιτι ή τρελη μονωση πανω κατω που εκει οτι ρουτερ και να παρεις δεν θα αλλαξει κατι.


οσο αναφορα Mode:Channel:Channel Width:  στα 2,4 και 5 ghz τι να βαλω ;

τι επιλογες σου δινει στο καθενα?channel width αν εχει 20/40 βαζεις αυτο.να εχει σκετο 40 δυσκολο αλλα αμα εχει παιζεις εκει.ειναι για μεγαλυτερο ευρος ταχυτηταςστο wifi.


channel μπορεις να δεις με το Inssider που παιζουν οι αλλοι και να βαλεις κατι διαφορετικο.

στα 2,4 ghz μην βαλεις 12 μην βαλεις 13 μην βαλεις auto.to 12 και το 13 δεν τα πιανουν συσκευες αμερικης.το auto δεν ειναι θεμα αρκει να μην παει να δωσει καναλι 12 ή 13 .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχει auto και μετα 20 ή 40

καποια αλλη αλλαγη για καλυτερο ping και τα σχετικα;

Επιπλεον Test DNS Root μου βγαζει fail 

βαζεις 40.θα δωσει μεγαλυτερη ταχυτητα στο wireless χωρις να σημαινει οτι θα δεις διαφορα στο ιντερνετ.πιο πολυ η διαφορα θα ειναι στην μεταφορα αρχειων διαμεσω ασυρματου.αν δεις ασταθεια ναι το χαμηλωνεις στο 20.

για καλυτερο Ping χρησιμοποιουμε καλωδιο ethernet και ζηταμε Fast path απο τον παροχο.και επισης τελευταιο Firmware προληπτικα οπως και να ειμαστε Pppoe/llc.

πολλα τεστακια θα τα δεις fail.εφοσον εχεις ιντερνετ δεν υπαρχει προβλημα.μερικα τεστ απλα πανε να κανουν πχ ping τον Dns και αν παρουν απαντηση σου λενε οκ ολα μια χαρα.αν δεν λαβουν απαντηση σου λενε Fail.Μπορει ομως ο παροχος να εχει κοψει το Ping Πχ στον Dns ή καπου αλλου οποτε ναι μεν εσυ να μην εχεις προβλημα αλλα το τεστ επειδη δεν κανει Ping επειδη ειναι κομμενο να σου λεει error.ειναι δηλαδη fake error.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...