Προς το περιεχόμενο

Κωδικός σφάλματος 0xC004C003 κατα την ενεργοποίηση των windows 10


ethnik471

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή απο ψάξιμο στο ίντερνετ είδα οτι αντιμετωπίζουν κι άλλοι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εμένα, είπα να κάνω νέο θέμα μήπως το έχει αντιμετωπίσει και κανένας απο Ελλάδα, και μήπως μπορέσουμε να βγάλουμε άκρη , καθώς αυτό που μου είπε το help desk της microsoft hellas οτι είναι μάλλον απο το πρόβλημα που έχουν στον σέρβερ τους και θα ενεργοποιηθούν τις επόμενες ημέρες δεν το βλέπω να πολυ ισχύει. Πέρασαν ήδη 48 ώρες και τίποτα, μάλιστα απο ψάξιμο στο ίντερνετ είδα οτι άλλοι περιμένουν μια εβδομάδα και δεν έγινε κάτι.

 

Συγκεκριμένα

Αναβάθμισα τα Windows 8.1 σε Windows 10 μέσω του Tool της Microsoft (χωρίς να κάνω κάποια κράτηση απο το γνωστό εικονίδιο κτλ).Αναβαθμίστηκαν μια χαρα τα 8.1 σε 10 τα οποία και τσέκαρα αν ενεργοποιήθηκαν. Η ενεργοποίηση των windows 10 ολοκληρώθηκε μια χαρά! Οπότε απο το ιδιο tool της microsoft έφτιαξα ISO το οποίο έκαψα σε dvd και έκανα clean install με skip στο σημείο που ζητούσε κλειδί. Μπήκαν τα Windows 10 αλλα δεν ενεργοποιούνται. Μου βγάζει κωδικό 0xC004C003 και στην επεξήγηση μου λέει πως το κλειδί μου έχει αποκλειστεί !! 
Ένα άλλο παράξενο είναι πως στις ιδιότητες του υπολογιστή μου γράφει " Τα Windows δεν ενεργοποιήθηκαν " ενω αν κάνω επανεκκίνηση μπορεί να μου γράψει " Συνδεθείτε στο ίντερνετ για ενεργοποίηση των windows " ενω είμαι συνδεδεμένος και φυσικά μένει εκεί.
Στις ιδιότητες του Υπολογιστή αν πατήσω ενεργοποίηση Windows (δίπλα απο το μήνυμα " τα windows δεν ενεργοποιήθηκαν " ) με μεταφέρει στην " Ενημέρωση και ασφάλεια " και συγκεκριμένα στην επιλογή  Ενεργοποίηση αλλα οι μόνες διαθέσιμες επιλογές για να πατήσω είναι οι λεπτομέρειες σφάλματος , μαθετε περισσότερα σχετικα με το λογο για τον οποιο εμφανίζεται αυτο το θέμα , αλλαγή αριθμού - κλειδιού προϊόντος και μετάβαση στο Store .

 

Δοκίμασα ξανα εγκατάσταση τα 8.1 τα οποία ενεργοποιήθηκαν κανονικά, στο καπάκι αναβάθμιση σε 10 τα οποία επίσης ενεργοποιήθηκαν κανονικά και στο καπάκι clean install τα οποία εξακολουθούν να ΜΗΝ ενεργοποιούνται.
 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή δεν εχω εγκαταστησει ποτε τα Windows 10 ουτε καν τα 8 :D , (εχω μεινει στα 7)  καθαρα απο εμπειρια, θα σου προτεινα να επιστρεψεις στα 8.1 που ειχες, και να περιμενεις λιγο καιρο (μερικες εβδομαδες) να το διορθωσει η ιδια η Microsoft (γιατι οπως φαινεται, δικο τους ειναι το προβλημα) και μετα να επιχειρησεις να εγκαταστησεις τα 10αρια.

 

Μεχρι τοτε παρακολουθα λιγο τις συζητησεις σε φορουμ, που εχουν το ιδιο προβλημα με εσενα και δες μηπως βρουν λυση :)

 

Αυτα απο εμενα, ελπιζω οσο μπορω να βοηθησα  B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να είσαι καλά φίλε μου! Στα 8.1 δεν θέλω να ξανα γυρίσω καθώς έφαγα 2 μέρες για να σετάρω το pc όπως ήθελα...κρίμα ο χρόνος όχι τιποτα άλλο....οπότε προτιμώ να κάνω υπομονή ελπίζοντας...

 

Σ'ευχαριστώ παρα πολύ για την απάντηση :) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να είσαι καλά φίλε μου! Στα 8.1 δεν θέλω να ξανα γυρίσω καθώς έφαγα 2 μέρες για να σετάρω το pc όπως ήθελα...κρίμα ο χρόνος όχι τιποτα άλλο....οπότε προτιμώ να κάνω υπομονή ελπίζοντας...

 

Σ'ευχαριστώ παρα πολύ για την απάντηση :)

 

Παρακαλω!, μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω , αλλα οπως ειπα και νωριτερα , δεν εχω μπλεξει ακομα με τα Win 10 :) οποτε και δεν ξερω. Ευχομαι να βρεις λυση. Καλό βραδυ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν αφου μίλησα με το Αμερικάνικο Help Desk με ενημέρωσαν πως το σωστό είναι εφόσον είχα τα 8.1 να περιμένα μεχρι το εικονίδιο κράτησης να με ενημερώσει πως ειναι έτοιμη η αναβάθμιση μου και μετά να την κάνω και όχι με το media creation tool.

 

Επειδή δεν με γέμισε η απάντηση ξανα συνδέθηκα στο τεχνικό τμήμα αυτή τη φορά οπου αυτο που μου είπαν με λίγα λόγια για να μη μακρηγορώ είναι πως δικαιούμαι δωρέαν αναβάθμιση αλλα ΜΟΝΟ αναβάθμιση.Αν θέλω clean install απευθείας στα 10 (χωρίς να βάλω πρώτα τα 8.1) πρέπει να έχω product key !

Όταν ρώτησα και τι θα γίνει αν χρειαστεί να κάνω φορμάτ μετά απο 1 μήνα καθώς το κλειδί των 8.1 δεν θα λειτουργεί μου είπε οτι ισχύει εν μέρη αυτό που λέω.Μετά απο 1 μήνα σταματάει να λειτουργεί το κουμπί στα windows 10 που σου δίνει την επιλογή να γυρίσεις πίσω στα windows 8.1 αλλα ΑΝ κάνω εγκατάσταση με dvd θα μπουν και θα ενεργοποιηθούν κανονικά τα windows 8.1 μου.Και φυσικά μετά εξακολουθεί να ισχύει η δυνατότητα αναβάθμισης σε 10 πάλι.

Ισχύει κάτι τέτοιο ρε παιδιά?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατσε μισο!

Αν εβαλες το κλειδι που ειχες 8.1 pro για να κανεις εγκατασταση καθαρη τα δεκαρια λογικο ειναι να φας πορτα και να αποκλειστει το κλειδι.

Το iso που κατεβαζεις απο την microsoft ειναι μονο για καθαρη εγκατασταση και θα χρειαστεις κλειδι για 10.

Αν εκανες αναβαθμιση απο 8.1 pro σε περιπτωση φορματ κανεις οτι θελεις δηλ.βαζεις κανονικα τα 8.1 και αν θελεις να βαλεις παλι τα δεκα κανεις το upgrade αλλα εμπιστες πηγες μου λενε οτι πολλοι θα εχουν θεμα αν κανουν υpgrade και αν δεν τα ειχαν κρατηση απο πριν.

Μην ξεχνατε οτι εχετε να κανετε με.τημ microsoft,τιποτα δεν εοναι τζαμπα με αυτην.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...