funbreaker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Το πακέτο μου θα είναι περίπου 0,5 κιλά.Άρα αν το στείλω express + συστημένο (=tracking number), βλέπω από τον τιμοκατάλογο των ΕΛ.ΤΑ. πως θα στοιχίσει 10,90€: Αυτό που δεν καταλαβαίνω από τις επιπλέον χρεώσεις είναι πόσο θα κοστίσει το να ασφαλίσω και το πακέτο σε περίπτωση που χαθεί. Επίσης πόσο πιο γρήγορα κάνει το express και αν έχει νόημα ή αν κάνει το ίδιο. Γενικά σε πόσες μέρες φτάνει ένα δέμα στην Κίνα. Τέλος, ξέρω πως το το paypal αναλαμβάνει μεταφορικά για επιστροφές προιόντων. Ισχύει και για τις εγγύησεις? Δηλαδή θα τα πάρω τα μεταφορικά απ το paypal?
funbreaker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μιας και δεν υπήρξε απάντηση, να απαντήσω που πήγα σήμερα στο ταχυδρομείο εγώ για τους επόμενους. Για την Κίνα: Δεν υπάρχει express και μη express Αν είναι συστημένο (=tracking number) και χαθεί αποζημιώνεσαι γύρω στα 40 ευρώ Επιτρέπεται δηλωμένη αξία με τις χρεώσεις του τιμοκαταλόγου. Φτάνει θεωρητικά σε 3 μέρες. Παραμένει αναπάντητο το ερώτημα αν μπορώ να διεκδικήσω τα μεταφορικά από το paypal.
scullyist Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Διάβασε τους όρους αν είσαι μέσα και κάντο activate. υγ. Αν δεν σε καλύψουν με αυτό (τώρα πρόσεξα ότι η περίπτωσή σου είναι για επισκευή κι όχι επιστροφή προϊόντος), επικοινώνησε με μέιλ και πρήξτους μήπως στα δώσουν. Πριν βγάλουν το παραπάνω, το είχα κάνει και είχε πετύχει (αν και πάλι, ήταν για κανονική επιστροφή), οπότε ποτέ δεν ξέρεις...
funbreaker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Απ τους όρους δεν κατάλαβα αν είμαι μέσα, το στειλα και θα δείξει.
funbreaker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 3 μερες μονο? 3 για Ευρώπη, 3-5 για τον υπόλοιπο κόσμο.
funbreaker Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Παραμένει αναπάντητο το ερώτημα αν μπορώ να διεκδικήσω τα μεταφορικά από το paypal. Dear , We are pleased to inform you that you will receive a refund directly to your PayPal account within 5 business days. Your request reference number is (#). Thank you for using our service. TELUS International
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα