Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν είσαι ερωτευμένος με το άτομο που έχετε περάσει τα πάντα μαζί, από μικροί τι κάνεις; Το καταπίνεις και συνεχίζεις; Το ρισκάρεις και ότι γίνει;

• Like 1
  • Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όταν μεγαλώνεις με ένα άλλο άτομο, επειδή οι γονείς σας ήταν φίλοι και γίνατε και εσείς καλοί φίλοι.. και είσαστε best friends και συνειδητοποιείς μια μέρα ότι είσαι στην καψούρα.. αυτό.. 

Δημοσ.

Όταν μεγαλώνεις με ένα άλλο άτομο, επειδή οι γονείς σας ήταν φίλοι και γίνατε και εσείς καλοί φίλοι.. και είσαστε best friends και συνειδητοποιείς μια μέρα ότι είσαι στην καψούρα.. αυτό..

Το λες,

Ζησε τη ζωη σου κ μη χανεις ευκαιριες.

κανε τα συναισθηματα σου πραξη

• Like 1
Δημοσ.

Τον "μπουμπουνας" τον κεραυνουλη!

χαχαχα καλό!

Το τρελό το αγόρι το άλλο είναι παρομοιας κόπιας?

Τι να σου πω δεν ξέρω.. δεν πιστεύω ότι είναι (αλλά για τιποτα δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά)

ούτε για εμένα ξέρει οπότε αυτό νομίζω περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα

Δημοσ.

Είστε χρόνια κολλητοί κ δεν ξέρεις τι προτιμήσεις έχει; Κερανουλη θέλω να σε πάρω σοβαρά δεν με αφήνεις όμως :P (περισσεύουν τουλουμπες να στείλω για πες)

• Like 2
Δημοσ.

Είστε χρόνια κολλητοί κ δεν ξέρεις τι προτιμήσεις έχει; Κερανουλη θέλω να σε πάρω σοβαρά δεν με αφήνεις όμως :P (περισσεύουν τουλουμπες να στείλω για πες)

Τον έχω δει με κοπέλες, όπως πιστεύω ότι έχει ερωτευτεί πραγματικα κοπέλες.. απλά είπα.. το χέρι μου στη φωτιά για κανέναν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...