Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φοβάμαι σου πασάρουν ότι να ναι.. 

οταν δεν ξερεις ενα μαγαζι , θα παιρνεις κατι "ασφαλες" (δηλ της ωρας)

καλαμακια σκετα, "ΞΕΡΟΨΗΜΕΝΑ" (καλυτερα οχι γυρους/κιμαδες γι' αρχη)

* και ecoli να εχει, θα ψοφησει μετα τους 80c (αρκει να εχει 80αρισει ΟΛΟ το κρεας, οχι μονο η επιφανεια). Τυχων καμμενα τα ξυνεις πχ με αυτο για τις πατατες ή το τυρι, "θεωρουνται" καρκινογονα, οπως ολα τα "καπνιστα"

μεριδα πατατες (με suace ξεχωριστα αν ειναι)

πιτες αλαδωτες (ακομα και στην λαδοπλακανα να τις βαζει, θα ειναι πιο ανθρωπινες)

ψωμι αψητο (check μουχλα...)

ολοι οι σοβαροι που πουλανε φαι, εχουν εχουν στα χερια τους πληρες log σε cloud με θερμοκρασιες υγρασιες κτλ, μεχρι και αν ανοιξε κανεις το container, απο την στιγμη που φευγει απο τον παραγωγο, μεχρι την στιγμη που το ξεφορτωνονται και αποφευγουν πλαστικες/διαφανεις συσκευασιες

(εχω θησαυρους στα mail μου)

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οταν δεν ξερεις ενα μαγαζι , θα παιρνεις κατι "ασφαλες" (δηλ της ωρας)

καλαμακια σκετα, "ΞΕΡΟΨΗΜΕΝΑ" (καλυτερα οχι γυρους/κιμαδες γι' αρχη)

* και ecoli να εχει, θα ψοφησει μετα τους 80c (αρκει να εχει 80αρισει ΟΛΟ το κρεας, οχι μονο η επιφανεια). Τυχων καμμενα τα ξυνεις πχ με αυτο για τις πατατες ή το τυρι, "θεωρουνται" καρκινογονα, οπως ολα τα "καπνιστα"

μεριδα πατατες (με suace ξεχωριστα αν ειναι)

πιτες αλαδωτες (ακομα και στην λαδοπλακανα να τις βαζει, θα ειναι πιο ανθρωπινες)

ψωμι αψητο (check μουχλα...)

ολοι οι σοβαροι που πουλανε φαι, εχουν εχουν στα χερια τους πληρες log σε cloud με θερμοκρασιες υγρασιες κτλ, μεχρι και αν ανοιξε κανεις το container, απο την στιγμη που φευγει απο τον παραγωγο, μεχρι την στιγμη που το ξεφορτωνονται και αποφευγουν πλαστικες/διαφανεις συσκευασιες

(εχω θησαυρους στα mail μου)

Γενικά προσέχω τι τρώω έξω.. μπιφτέκια κιμάδες ποτέ,, μόνο goodys εμπιστεύομαι για μπιφτέκι.. συνήθως μπριζόλα χοιρινή παίρνω και αν είναι ψαροκατάσταση καλαμαράκια, πατάτες τηγανιτές, χωριάτικη και χταποδάκι ξυδάτο (όλη η παρέα όχι μόνος μου χαχα)

χαχαχαχα!! τι ηθελες? δερματινο καναπε? σε κανα χρονο ισως :P

δεν κατάλαβα που κολλάει ο δερμάτινος καναπές :P

Δημοσ.

Αν είσαι καλό παιδί θα σου πω κάποια στιγμή. Αν δεν είσαι (και κάτι μου λέει ότι τώρα προς τα κει το πας) beware.. cause Trilo bites..

• Like 1
Δημοσ.

Αν είσαι καλό παιδί θα σου πω κάποια στιγμή. Αν δεν είσαι (και κάτι μου λέει ότι τώρα προς τα κει το πας) beware.. cause Trilo bites..

Ναι αλλά εμένα με πληρώνουν για να βγάζω δόντια με τανάλιες 

Δημοσ.

Μπράβο ρε somebody.. γιατί ο αδερφός μου έχει ψυχολογικά προβλήματα και δεν απαντάει :P
Εσένα αδερφούλη θα στα βγάλω τσάμπα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...