Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 φοβάμαι σου πασάρουν ότι να ναι.. οταν δεν ξερεις ενα μαγαζι , θα παιρνεις κατι "ασφαλες" (δηλ της ωρας) καλαμακια σκετα, "ΞΕΡΟΨΗΜΕΝΑ" (καλυτερα οχι γυρους/κιμαδες γι' αρχη) * και ecoli να εχει, θα ψοφησει μετα τους 80c (αρκει να εχει 80αρισει ΟΛΟ το κρεας, οχι μονο η επιφανεια). Τυχων καμμενα τα ξυνεις πχ με αυτο για τις πατατες ή το τυρι, "θεωρουνται" καρκινογονα, οπως ολα τα "καπνιστα" μεριδα πατατες (με suace ξεχωριστα αν ειναι) πιτες αλαδωτες (ακομα και στην λαδοπλακανα να τις βαζει, θα ειναι πιο ανθρωπινες) ψωμι αψητο (check μουχλα...) ολοι οι σοβαροι που πουλανε φαι, εχουν εχουν στα χερια τους πληρες log σε cloud με θερμοκρασιες υγρασιες κτλ, μεχρι και αν ανοιξε κανεις το container, απο την στιγμη που φευγει απο τον παραγωγο, μεχρι την στιγμη που το ξεφορτωνονται και αποφευγουν πλαστικες/διαφανεις συσκευασιες (εχω θησαυρους στα mail μου)
somebody(: Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 σε κανένα με χρυσό σκούφο θα με τρέχει χαχαχαχα!! τι ηθελες? δερματινο καναπε? σε κανα χρονο ισως 1
Flaoutistas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 οταν δεν ξερεις ενα μαγαζι , θα παιρνεις κατι "ασφαλες" (δηλ της ωρας) καλαμακια σκετα, "ΞΕΡΟΨΗΜΕΝΑ" (καλυτερα οχι γυρους/κιμαδες γι' αρχη) * και ecoli να εχει, θα ψοφησει μετα τους 80c (αρκει να εχει 80αρισει ΟΛΟ το κρεας, οχι μονο η επιφανεια). Τυχων καμμενα τα ξυνεις πχ με αυτο για τις πατατες ή το τυρι, "θεωρουνται" καρκινογονα, οπως ολα τα "καπνιστα" μεριδα πατατες (με suace ξεχωριστα αν ειναι) πιτες αλαδωτες (ακομα και στην λαδοπλακανα να τις βαζει, θα ειναι πιο ανθρωπινες) ψωμι αψητο (check μουχλα...) ολοι οι σοβαροι που πουλανε φαι, εχουν εχουν στα χερια τους πληρες log σε cloud με θερμοκρασιες υγρασιες κτλ, μεχρι και αν ανοιξε κανεις το container, απο την στιγμη που φευγει απο τον παραγωγο, μεχρι την στιγμη που το ξεφορτωνονται και αποφευγουν πλαστικες/διαφανεις συσκευασιες (εχω θησαυρους στα mail μου) Γενικά προσέχω τι τρώω έξω.. μπιφτέκια κιμάδες ποτέ,, μόνο goodys εμπιστεύομαι για μπιφτέκι.. συνήθως μπριζόλα χοιρινή παίρνω και αν είναι ψαροκατάσταση καλαμαράκια, πατάτες τηγανιτές, χωριάτικη και χταποδάκι ξυδάτο (όλη η παρέα όχι μόνος μου χαχα) χαχαχαχα!! τι ηθελες? δερματινο καναπε? σε κανα χρονο ισως δεν κατάλαβα που κολλάει ο δερμάτινος καναπές
somebody(: Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 -.- οτι θα σε τρεχει σε χλιδατα (που ειπες για χρυσους σκουφους)
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 είμαι παράξενο; Όχι ρε τρελέ, ένας απλός καθημερινός άνθρωπος.
Flaoutistas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Όχι ρε τρελέ, ένας απλός καθημερινός άνθρωπος. Ρε αδερφούλη, απορία το χω, το trilobite πώθεν πως;
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Καταλαβαίνεις ότι ανοίγεις μεγάλη συζήτηση τώρα.. KAI BΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠ' ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Αν είσαι καλό παιδί θα σου πω κάποια στιγμή. Αν δεν είσαι (και κάτι μου λέει ότι τώρα προς τα κει το πας) beware.. cause Trilo bites.. 1
Flaoutistas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Αν είσαι καλό παιδί θα σου πω κάποια στιγμή. Αν δεν είσαι (και κάτι μου λέει ότι τώρα προς τα κει το πας) beware.. cause Trilo bites.. Ναι αλλά εμένα με πληρώνουν για να βγάζω δόντια με τανάλιες
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Ναι αλλά εμένα με πληρώνουν για να βγάζω δόντια με τανάλιες Ποιοι τρελοί;
somebody(: Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Οι Τριλοβίτες είναι εξαφανισμένα ασπόνδυλα ζώα της συνομοταξίας των αρθροπόδων που απαρτίζουν την ομοταξία Trilobita https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%81%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B2%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82
Flaoutistas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μπράβο ρε somebody.. γιατί ο αδερφός μου έχει ψυχολογικά προβλήματα και δεν απαντάει Εσένα αδερφούλη θα στα βγάλω τσάμπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις