vsl Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Βαρέθηκες να παίζεις με το κινητό; Ξέχασες το κινητό και θές να διαβασεις απορρυπαντικά, οδοντόκρεμες, σαπούνια, αλλά συνειδητοποιείς ότι τα έχεις διαβάσει όλα; ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ! Σ' αυτό το thread θα μπαίνει όποιος βρίσκεται καθιστός και θα μοιράζεται τις σκέψεις του, όποιες κι αν είναι αυτές. Από το πως σκέφτεται να ρίξει μια γυναίκα/έναν άντρα, το τι έφαγε πριν ή τι θα φάει μετά, μέχρι το "ΒΓΕΕΕΕΣ" όταν δυσκολεύεται. Παρακαλώ ό,τι γράψετε να είναι στα πλαίσια των κανονισμών του Insomnia και να μην ξεφύγετε σε ύβρεις και ανωμαλίες. ΥΓ: Το κείμενο είναι στα χρώματα του ψιλού και του χοντρού, ώστε να βοηθήσω όσο μπορώ να μην πάθει κανείς το τελευταίο παράδειγμα που έδωσα. Η Ιδέα μού ήρθε από το άνοιγμα της βρύσης ή το "τσσσσ" που κάνει κάποιος για να βοηθήσει τον άλλον να ουρήσει. 2
Mau-Maus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Ε Λ Ε Ο Σ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ !!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
liakjim Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Ντρέπομαι που γράφω 1ος... edit : Ακόμα κ που τελικά βγήκα 2ος...
Mikeasdf Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Εγω λεω να ποσταρουμε και φωτογραφιες απο το κατορθωμα 7
vsl Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Εγω λεω να ποσταρουμε και φωτογραφιες απο το κατορθωμα Είπα όχι ανωμαλίες. Μην το χέσουμε το θέμα. 1
Mikeasdf Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Είπα όχι ανωμαλίες. Μην το χέσουμε το θέμα. Inception 1
bluesattack Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 http://4everstatic.com/pictures/674xX/fun/technology/wc,-players,-pc-game-135754.jpg 1
vsl Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Ε Λ Ε Ο Σ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ !!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με αυτά τα χρώματα μόνο τον Τόξο βοηθάς να αφοδεύσει. 3
bilakos10 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δεν διάβασα το θέμα μου βγήκαν τα μάτια. Βήμα 1ο: Πιάνουμε το ποντίκι Βήμα 2ο: Πηγαίνουμε τον κέρσορα στην αρχή του κειμένου Βήμο 3ο: Κρατώντας πατημένο το αριστερό κλικ μαρκάρουμε όλο το κείμενο - τσουπ τα μαγικά εφέ εξαφανίζονται! Τελικά είμαι χάκερ...!
Gtr34 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Βήμα 1ο: Πιάνουμε το ποντίκι Βήμα 2ο: Πηγαίνουμε τον κέρσορα στην αρχή του κειμένου Βήμο 3ο: Κρατώντας πατημένο το αριστερό κλικ μαρκάρουμε όλο το κείμενο - τσουπ τα μαγικά εφέ εξαφανίζονται! Τελικά είμαι χάκερ...! Δεν χρειάζεται να κάνεις όλα αυτά, απλά πατάς Alt+F4.
thomasG4 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Βαρέθηκες να παίζεις με το κινητό; Ξέχασες το κινητό και θές να διαβασεις απορρυπαντικά, οδοντόκρεμες, σαπούνια, αλλά συνειδητοποιείς ότι τα έχεις διαβάσει όλα; ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ! Σ' αυτό το thread θα μπαίνει όποιος βρίσκεται καθιστός και θα μοιράζεται τις σκέψεις του, όποιες κι αν είναι αυτές. Από το πως σκέφτεται να ρίξει μια γυναίκα/έναν άντρα, το τι έφαγε πριν ή τι θα φάει μετά, μέχρι το "ΒΓΕΕΕΕΣ" όταν δυσκολεύεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις