Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βαρέθηκες να παίζεις με το κινητόΞέχασες το κινητό και θές να διαβασεις απορρυπαντικά, οδοντόκρεμες, σαπούνια, αλλά συνειδητοποιείς ότι τα έχεις διαβάσει όλα;

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ!

Σ' αυτό το thread θα μπαίνει όποιος βρίσκεται καθιστός και θα μοιράζεται τις σκέψεις του, όποιες κι αν είναι αυτές. Από το πως σκέφτεται να ρίξει μια γυναίκα/έναν άντρα, το τι έφαγε πριν ή τι θα φάει μετά, μέχρι το "ΒΓΕΕΕΕΣ" όταν δυσκολεύεται.

Παρακαλώ ό,τι γράψετε να είναι στα πλαίσια των κανονισμών του Insomnia και να μην ξεφύγετε σε ύβρεις και ανωμαλίες.

ΥΓ: Το κείμενο είναι στα χρώματα του ψιλού και του χοντρού, ώστε να βοηθήσω όσο μπορώ να μην πάθει κανείς το τελευταίο παράδειγμα που έδωσα. 
Η Ιδέα μού ήρθε από το άνοιγμα της βρύσης ή το "τσσσσ" που κάνει κάποιος για να βοηθήσει τον άλλον να ουρήσει.  

• Like 2
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ε Λ Ε Ο Σ

ΟΤΙ  ΝΑΝΑΙ  ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ  !!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Εγω λεω να ποσταρουμε και φωτογραφιες απο το κατορθωμα

Είπα όχι ανωμαλίες. Μην το χέσουμε το θέμα.

• Haha 1
Δημοσ.

Ε Λ Ε Ο Σ

ΟΤΙ  ΝΑΝΑΙ  ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ  !!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με αυτά τα χρώματα μόνο τον Τόξο βοηθάς να αφοδεύσει. 

• Like 3
Δημοσ.

Δεν διάβασα το θέμα μου βγήκαν τα μάτια.

Βήμα 1ο: Πιάνουμε το ποντίκι

Βήμα 2ο: Πηγαίνουμε τον κέρσορα στην αρχή του κειμένου

Βήμο 3ο: Κρατώντας πατημένο το αριστερό κλικ μαρκάρουμε όλο το κείμενο - τσουπ τα μαγικά εφέ εξαφανίζονται!

Τελικά είμαι χάκερ...! 

Δημοσ.

Βήμα 1ο: Πιάνουμε το ποντίκι

Βήμα 2ο: Πηγαίνουμε τον κέρσορα στην αρχή του κειμένου

Βήμο 3ο: Κρατώντας πατημένο το αριστερό κλικ μαρκάρουμε όλο το κείμενο - τσουπ τα μαγικά εφέ εξαφανίζονται!

Τελικά είμαι χάκερ...!

Δεν χρειάζεται να κάνεις όλα αυτά, απλά πατάς Alt+F4.

Δημοσ.

Βαρέθηκες να παίζεις με το κινητόΞέχασες το κινητό και θές να διαβασεις απορρυπαντικά, οδοντόκρεμες, σαπούνια, αλλά συνειδητοποιείς ότι τα έχεις διαβάσει όλα;

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ!

Σ' αυτό το thread θα μπαίνει όποιος βρίσκεται καθιστός και θα μοιράζεται τις σκέψεις του, όποιες κι αν είναι αυτές. Από το πως σκέφτεται να ρίξει μια γυναίκα/έναν άντρα, το τι έφαγε πριν ή τι θα φάει μετά, μέχρι το "ΒΓΕΕΕΕΣ" όταν δυσκολεύεται.

iv99x.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...