Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Από asrock οι μόνες που αξίζουν ποιοτικά είναι η 990fx extreme 4 η οποία έχει σταματήσει να πωλείται, η 990fx fatal1ty killer και φυσικά η 990fx extreme 9. Οι φθηνότερες asrock τύπου 970 fatal1ty performance την οποία την είχε και φίλος και ζεσταίνονταν σαν σόμπα τα vrm με στοκ 8320 αλλά και η 990fx extreme 6 καθώς και οι φθηνές asrock δεν αξίζουν τόσο, έχουν μέτριας ποιότητας vrm που υπερθερμαίνονται και προκαλούν throttling. Το ίδιο ισχύει και για τις msi της φθηνές, μόνο οι 990fxa gd65 και οι 990fxa gd80 αξίζουν από όλα τα μοντέλα που έχει αλλά και πάλι με επιφύλαξη η gd65 μιας και δεν είμαι σίγουρος, οι υπόλοιπες msi φοράνε κάκιστης ποιότητας vrm.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Ούτε καν Νικολή, αυτό δεν ισχύει και απορώ που το άκουσες . H asrock ήταν θυγατρική της asus από το 2002 μέχρι το 2010 και έπειτα αποσπάστηκε από την asus. Από το 2010 μέχρι σήμερα η asrock είναι μέλος της pegatron. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ : https://en.wikipedia.org/wiki/ASRock
nick0lis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 οκ. τα ιταλικά φουρουμ έτσι έλεγαν την περίοδο που ήταν θυγατρική της asus
Sheogorath Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 οκ. τα ιταλικά φουρουμ έτσι έλεγαν την περίοδο που ήταν θυγατρική της asus Mέχρι το 2009, μέχρι τις 775 δηλαδή, ναι ήταν ψιλομάπα και 2ης διαλογής. Μετά σταδιακά έφτιαξε πολύ, ειδικά απο το 1155 και μετά 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Mέχρι το 2009, μέχρι τις 775 δηλαδή, ναι ήταν ψιλομάπα και 2ης διαλογής. Μετά σταδιακά έφτιαξε πολύ, ειδικά απο το 1155 και μετά Αυτό για το δεύτερης διαλογής δεν το ήξερα, Νικολή είχες δίκιο τελικά .
Sheogorath Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Καλά και εγώ έτσι διάβασα, δεν δούλευα εκεί 2
nick0lis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Καλά θυμόμουν λοιπόν για το β-διαλογής. Πάντως άπαξ και απομακρυνθείς απο άσους και γιγαμπαιτ, θέλει πολύ διάβασμα για να μην κανείς λάθος αγορά 1
AETOLOFITIS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 ωραια...οταν μπει ο heatspreader θα βγαλουμε αλλες 10 σελιδες σχετικα με το "β διαλογης". Μ αρεσει που δεν θελετε τα offtopic... παλιο trollακια!!! :-D :-D nick0lis φωτιες αναβεις!!! :-D :-D 3
Sheogorath Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Κοίτα εγώ είπα για προ2009. Για μετά μια χαρά είναι, ειδικά οι OC formula, τις έχω βάλει στο μάτι. 1
cliobaccarra Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Από asrock οι μόνες που αξίζουν ποιοτικά είναι η 990fx extreme 4 η οποία έχει σταματήσει να πωλείται, η 990fx fatal1ty killer και φυσικά η 990fx extreme 9. Οι φθηνότερες asrock τύπου 970 fatal1ty performance την οποία την είχε και φίλος και ζεσταίνονταν σαν σόμπα τα vrm με στοκ 8320 αλλά και η 990fx extreme 6 καθώς και οι φθηνές asrock δεν αξίζουν τόσο, έχουν μέτριας ποιότητας vrm που υπερθερμαίνονται και προκαλούν throttling. Το ίδιο ισχύει και για τις msi της φθηνές, μόνο οι 990fxa gd65 και οι 990fxa gd80 αξίζουν από όλα τα μοντέλα που έχει αλλά και πάλι με επιφύλαξη η gd65 μιας και δεν είμαι σίγουρος, οι υπόλοιπες msi φοράνε κάκιστης ποιότητας vrm. Η gd65 ειναι δοκιμασμενη και ειναι για τα μπαζα. 2
alldaynews Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 gd80 δοκιμασμένη.Μάπα εντελώς για oc 1
Thanos1972 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 και οι 2 καλες ειναι. το μονο που καταλογιζω στο rev 2 της sabertooth ειναι οτι επαψε να σου δινει την δυνατοτητα να ξεκλειδωνεις πυρηνες.κατι το οποιο ειχε το rev 1. την asrock δεν την εχω δοκιμασει.αλλα λογικα κλοκαρει εξισου καλα. αλλα μεταξυ των 2 εαν με εβαζες να επιλεξω και ηταν στην ιδια τιμη παλι saberooth θα επελεγα προσωπικα γιατι εκανε το overclock τοσο μα τοσο απλο ακομη και σε ψηλα ρευματα και ρολογια. οτι εβαζες στο bios αυτο επαιρνες ακριβως χωρις θερμοκρασιες και χωρις φοβο για να σπασει. εαν κανει τα ιδια και η extreme 9 τοτε μπραβο τους που εφτιαξαν μια τοσο καλη μητρικη.αλλα οπως και να εχει το θεμα της εγγυησης δεν μπορεις να το παραβλεψεις. 3
nick0lis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 ωραια...οταν μπει ο heatspreader θα βγαλουμε αλλες 10 σελιδες σχετικα με το "β διαλογης". Μ αρεσει που δεν θελετε τα offtopic... παλιο trollακια!!! :-D :-D nick0lis φωτιες αναβεις!!! :-D :-D Εντάξει βρε παιδιά, αλλά πρέπει να γράφουμε εδώ ότι έχουμε δει, διαβάσει, γνωρίζουμε. Μόνο τα γένια μας θα ευλογούμε; Κοίτα εγώ είπα για προ2009. Για μετά μια χαρά είναι, ειδικά οι OC formula, τις έχω βάλει στο μάτι. Σωστά, εγώ δεν θυμόμουν την χρονολογία 1
fallen4ngel Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Λοιπόν μιας και πραγματικά το θέμα εξαντλήθηκε δεν μπήκα καν στον κόπο να διαβάσω τις 2 τελευταίες σελίδες.Φιλικά heatspreader μάλλον τρολαρεις αλλά όλα καλά.Απλά να δώσω απάντηση σε μια ανακρίβεια, όχι δεν έχουν όλες doubler και όχι σε καμία περίπτωση τα αναλογικά VRM των Asrock είναι ανώτερα από τα ψηφιακά της Sabertooth.Εάν θέλεις να πιστεύεις κάτι τέτοιο κανένα πρόβλημα αλλά τα ποστ σεντόνια νομίζω δεν χρειάζεται να τα διαβάζουμε όλοι...Ήρθες σε ένα θέμα, έκανες hijack μας είπες όλους ψεύτες μέχρι να μας δείξεις μια φωτογραφία και εγώ δεν ξέρω από που να έχει αυτά που λες δεν γίνεται και μετά να αρπάζεται με κάτι άλλο.Οβερ εντ άουτ που λέμε στο χωριό μου. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2015 από SPANK 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα