Supernova21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα, εχω φτιαξει paypal και προσφατα συνδεσα πανω χρεωστικη καρτα mastercard της eurobank που αντιστοιχει σε λογαριασμο ταμιευτηριου (βιβλιαριο). Πατησα να γινει verify και μου ειπε να τσεκαρω την κινηση του λογαριασμου για εναν 4ψηφιο που θα αναγραφεται εκει και μετα να τον βαλω στο σιτε για επιβεβεωση. Ομως το ταχυδρομικο ταμιευτηριο οπως ξερετε εχει το βιβλιαριο του και περιγραφετε εκει η κινηση του λογαριασμου χωρις να υπαρχει πουθενα καποιος τετραψηφιος. Που τον βρισκω? Αν φτιαξω e-banking στη eurobank θα μπορεσω να το βρω? Επισης καθε μηνα θα μπαινουν στον λογαριασμο της paypal καποια χρηματα σε δολλαρια. Αν θελω να τα βγαλω απ την παυπαλ και να τα βαλω στον λογαριασμο, η μετατροπη δολλαριο-ευρω γινεται αυτοματα?
makfil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Στο e-banking τον βρίσκεις αμέσως και εάν δεν έχεις, τηλεφωνείς στην τράπεζα και σου τον δίνει. Για τα δολάρια, εάν έρχονται από αμερικάνικη τράπεζα, άνοιξε στο balance και λογαριασμό σε $ για να μείνουν $, αλλιώς θα στα μετατρέψει σε € με τη δική του ισοτιμία. Για να βγάζεις χρήματα από το paypal, πρέπει να συνδέσεις τραπεζικό λογαριασμό και επειδή το σύστημα θα αρνηθεί, θα ακολουθήσεις τα βήματα που έχω γράψει εδώ, σελ 594 #8897. Τέλος, πρέπει να γνωρίζεις ότι στις αγορές το paypal χρησιμοποιεί τη δική του ισοτιμία μετατροπής συναλλάγματος που είναι χειρότερη από εκείνη των καρτών. Μπορείς να απενεργοποιήσεις την εξ ορισμού μετατροπή ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφω στο αντίστοιχο κεφάλαιο του (επικαιροποιημένου) οδηγού της υπογραφής μου.
Supernova21 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Αρα για να μπορεσω να τραβηξω χρηματα απο την paypal δεν αρκει ο λογαριασμος που αντιστοιχει στην καρτα που εχω ηδη δηλωσει? Τα δολαρια τωρα αγνωστο απο που ερχονται καθως ακομη δεν μου εχουν καταθεσει κατι. Νομιζω ειναι ειτε ηνωμενο βασιλειο η εδρα της εταιριας που τα στελνει ή αμερικη. Για αγορες λιγο με ενδιαφερει. Αυτο που θα κανω με την paypal οταν τα σεταρω ολα και δουλεψουν επιτελους ειναι: Να γινει με το καλο verify η καρτα μου ωστε να ειναι λειτουργικος ο λογαριασμος της paypal, να καταθετονται καθε μηνα τα χρηματα απο το εξωτερικο, και τελος να τα βγαζω απο την παυπαλ και να πηγαινουν στον λογαριασμο μου. Ισως απο αυτα που μπαινουν καθε μηνα στην παυπαλ να αφηνω ενα μικρο ποσο μεσα για αγορες (π.χ 100 δολ) και τα υπολοιπα να τα βγαζω. Οποτε δεν νομιζω οτι θα χρειαζεται μετατροπη συναλλαγματος στις αγορες μου, εφοσον θα αγοραζω λογικα μονο απο ξενα σιτε με δολαρια.
makfil Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Αφού, λοιπόν, ο βασικός λόγος είναι η είσπραξη χρημάτων, γιατί δεν το κάνεις με ένα λογαριασμό τράπεζας και βάζεις στη μέση το paypal; Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γνωρίζεις ότι το paypal έχει και ανώτατο όριο καταθέσεων (νομίζω 2500€) το χρόνο και μετά σου ζητάει στοιχεία κλπ
Supernova21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Αφού, λοιπόν, ο βασικός λόγος είναι η είσπραξη χρημάτων, γιατί δεν το κάνεις με ένα λογαριασμό τράπεζας και βάζεις στη μέση το paypal; Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γνωρίζεις ότι το paypal έχει και ανώτατο όριο καταθέσεων (νομίζω 2500€) το χρόνο και μετά σου ζητάει στοιχεία κλπ Αυτο σημαινει οτι δεν μπορω να εχω πανω απο 2500ευρω μεσα ολα μαζι?
makfil Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Στην κεντρική σελίδα (My account), κάτω από το όνομά σου, πάτησε τα "View Limits"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα