Προς το περιεχόμενο

Feedback από αγορά Φορητού Υπολογιστή


Kostas93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημιουργώ αυτό το θέμα, προκειμενου όσοι αγοράζουν κάποιο λάπτοπ να μοιράζονται μαζί μας μερικές πληροφορίες για αυτό, με σκοπό να βοηθήσουν και άλλους που σκέφτονται την αγορά του ιδιου ή αντίστοιχου λάπτοπ.

Δυστυχώς, εξαιτίας του ρυθμού με τον οποίο τρέχει το θέμα με τη βοήθεια για αγορά φορητού υπολογιστή, όσοι προσπάθησαν να δώσουν εκεί μερικές πληροφορίες, κατέληξαν να μην είναι αποδοτικές καθώς πολύ σύντομα το θέμα προχωρούσε αρκετές σελίδες και οι απαντήσεις γίνονταν πολύ δύσκολες να εντοπιστούν.

Συνεπώς, σκοπός αυτού του νήματος είναι ξεκάθαρα ο σχολιασμός λάπτοπ που αγοράστηκαν πρόσφατα.
Δε μας ενδιαφέρει ο σχολιασμός για ένα πχ hp 5 χρονών και ποσο ζημιάρικο ή καλό βγήκε, αλλά μόνο για λάπτοπ τα οποία είναι τώρα στην αγορά και κυρίως αυτά που παίζουν σε προσφορές/καλές τιμές.

Είχα αναφέρει την ανάγκη δημιουργίας αυτού του θέματος και στο νήμα με την βοήθεια για αγορά φορητού υπολογιστή και οι περισσότεροι φάνηκαν θετικοί, συνεπώς ελπίζω πως θα αξιοποιηθεί όσο καλύτερα γίνεται  προκειμένου να βοηθηθούν περισσότερο οι φίλοι συνφορουμιτες.

  • Like 11
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

 παρελαβα κ γω ο μεσημερι,,,Με Γενικη ΤαΧΥΔΡΟΜΙΚΗ κουτι Κωτσοβολου κ μεσα χωριστα το κουτι του Λενοβο..κανονικα ηταν να παραλαβω απο χθες,ομως με κρεμασανε,τεσπα...τετοιες μερες (λογω εορτων),τετοια λογια

 

ωραιο κ ελαφρυ το thinkpad,εξαιρετικα βολικο πληκτρολογιο,ενω το υπολοιπο κομματι κοντα στο τατςπαντ ειναι απο Ματ υλικο κ οντως δεν αφηνει δακτυλιες...το τατςπαντ δεν το χρησιμοποιω γιατι εχω ενα ασυρματο ποντικι για να κανω δουλεια μου,,,συσκευασια απλη περιεχει το λαπτοπ,την μπαταρια του,τον φορτιστη,οδηγιες κ στα Ελληνικα, κ ενα σακουλακι με 4 cd λευκα που γραφουν operATING SYSTEM RECOVERY DISK (2) και applications and drivers αλλα 2 επισης..επισης αναγραφουν για Win 8 κτλ,μαλλον αυτα θα χρησιμευουν για κανα φορματ κ ρεκοβερυ? :wacko:

 

το λαπτοπ εχει ηδη εγκατεστημενα windows 7 pro σε Ελληνικα παρακαλω,

οθονη καλη η οποια ευτηχως δεν γυαλιζει κ δεν κανει ανακλασεις φωτος...

συνεδεσα κ τα ηχεια μου να ακουσω κανα τραγουδι,αλλα ο ηχος ακουγεται αρκετα μπασατος σε σχεση με τ παλιο μου ντεσκτοπ..δεν ξερω γιατι,,,κ το eq το χω φλατ απο πριν...

επισης δεν ειναι εντελως αθορυβος ακουγεται λιγο η λειτουργια του...βεβαια ο παλιος μου σταθερος ακουγοτανε τρελα,,,, :blink:

Οβεραλ νομιζω ειναι μια καλη αγορα στα 450 ευρω,στην τωρινη τιμη που τον πηγε ο κωτσο κ εαν ειχα φυσικα να διαθεσω παραπανω λεφτα σαφως θα πηγαινα σε καποιο αλλο...

ευχαριστω τα παιδια που μου προτεινανε κ με βοηθησανε στην ερευνα

 

edit:αναφερομαι στο lenovo Thinkpad  το οποιο το ειχε σε προσφορα ο Κωτσοβολος την προηγουμενη βδομαδα στα 450 ευρω...η τιμη του πλεον εχει αυξηθει,οποτε σε αυτο το ευρος τιμης λογικα θα υπαρχουν καλυτερες προτασεις για φορητο.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχει παρόμοιο νήμα Ποιό Laptop προτιμάτε και γιατί ; (v2) που μπορείς να γράψεις πιο laptop προτιμάς ή πιο αγόρασες πως σου φάνηκες κτλπ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το έχω δει εκείνο το θέμα,αλλά δεν έχουν τον ίδιο σκοπό. Σκοπός αυτού είναι να αποσυμφορησει το πάνω θέμα και να συμπυκνώσει συγκεκριμένες πληροφοριες.

 

Στο ποιο λαπτοπ προτιμάτε και γιατί ο καθένας γράφει τη γνώμη του βασιζόμενος στα λαπτοπ που ειχε/εχει. Εδώ δε θέλουμε αυτό, θέλουμε συγκεκριμενες πληροφορίες για τα λαπτοπ που παίζουν τώρα και τα οποία γίνονται αντικείμενο συζήτησης στο πάνω θέμα, δε μας ενδιαφέρουν οι προτιμήσεις κάποιου ούτε το λαπροπ που πήρε πριν 5 χρονια, θέλουμε απλά τις εντυπώσεις του για το νέο λαπτοπ του, για να βοηθηθούν όσοι αυτή τη στιγμή σκέφτονται για την αγορά του ίδιου.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

 Εντυπώσεις από MSI CX61

 

Καλησπέρα. Κατανοώ  την αγωνία όσων φίλων έχουν αγοράσει το MSI CX61. 
Το έχω αγοράσει εδώ και 2 μήνες περίπου περισσοτερο για την σύζυγο που το χρειάζεται  για office, internet και εγω για βασικα πραγματα στο photoshop και λιγο video editing με το ενσωματωμένο πρόγραμμα των windows. Είναι  το πρωτο λαπτοπ που εχω αγορασει αφου μεχρι τωρα βολευομασταν με το pc. Γι αυτο το λογο δεν εχω προηγουμενη εμπειρια απο λαπτοπ για να κανω ενα εστω προχειρο review.
​Να πω  καταρχήν πως αργησε να μου ερθει περιπου 20 ημερολογιακες ημερες και περιπου 10 εργασιμες. Απο computeruniverse μου εστειλαν tracking number σε 3 ημερες αλλα το λαπτοπ ηταν κολλημένο για αρκετες  ημερες  στην DHL.
Μια βδομαδα αφου το πηρα στα χερια μου αναβάθμισα  ραμ( για τις εργασιες που προοριζόταν το λαπτοπ ισως και να ηταν περιττό)  και άλλαξα τον σκληρό  δίσκο με ssd. Να πω εδω πως επικοινώνησα πρωτα με msi για το αν χανεται η εγγυηση αναβαθμιζοντας ραμ και δισκο και μου απαντησαν πως αν δεν γινει ζημια στο hardware, κατα την αναβαθμιση, καλυπτομαι κανονικα με την διετη εγγυηση.  Την αλλαγη δισκου δεν την μετανιωσα  το αντιθετο μαλιστα. Νομιζω πως επιβάλλεται. Με τον ssd ειναι ενα διαφορετικο λαπτοπ.  Ο ssd το απογειώνει. Εβαλα αυτοκόλλητα  stickers πληκτρολογιου,  παροτι το συνηθησα σε μια δυο ημερες με το μαμά πληκτρολογιο,γιατι η σύζυγος γραφει αρκετα και  της φαινοταν δυσκολο.
Του περασα windows 10. ολα δουλεουν τελεια με τα 10αρια. Στο επισημο site της msi δεν εχουν βγει drivers για 10αρια αλλα λεει πως μπορουν να περαστουν τα 10ρια με drivers απο τα windows 8. Αυτο εκανα και δεν αντιμετωπισα προβλημα.
Απο την ελαχιστη εμπειρια που εχω απο λαπτοπ θα πω  αυτα που μου αρεσαν και αυτα που δεν μου αρεσαν:
 
Οθονη:Δεν γυαλίζει  τουλαχιστον σε εσωτερικο χωρο  και  σε οσο εντονο φωτισμο το δοκιμασα.
​Από την άλλη οι γωνίες θέασης δεν με ικανοποίησαν. χρωματα ικανοποιητικα , φωτεινότητα επισης.
Πληκτρολογιο: ικανοποιητικο
Touchpad:Δεν το χρησιμοποιω ποτε οχι γιατι  βρηκα κατι προβληματικο πανω του αλλα γιατι δεν με βολευει. Δεν μπορω να εκφέρω γνώμη.
Ηχεία: Θα ηθελα μεγαλύτερη ενταση.
Δεν το εχω ζορίσει με απαιτητικές εργασίες αλλά με πολύωρες. Εχει μεινει   ανοιχτο   συνεχομενα  και 12 ωρο και παρεμεινε εντελως κρυο.Παιχνιδια δεν εχω δοκιμασει να εγκαταστησω. Μονο flash games που παιζει η συζυγος απo facebook.
Από θόρυβο δεν με ενόχλησε καθολου. Δεν ακουγεται.  Ισως να ειμαι και συνηθισμένος απο το pc.  
Επιδόσεις: Οπως ειπα βαζοντας ssd και ram παει σφαιρα. Ο μηχανικος δισκος εχω την εντυπωση οτι αδικει τον επεξεργαστη και συνολικα το λαπτοπ.
Γενικα σαν ποιοτητα κατασκευής  δεν περιμενα  σ αυτα τα χρηματα κατι φοβερο.
Σαν γενικη εντυπωση δεν μετανιωσα καθολου με την αγορα μου. Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.
Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω πιο πολυ με τεχνικες  λεπτομέρειες αλλα δυστυχώς δεν εχω προηγούμενη εμπειρια ουτε τις πολλες γνωσεις απο λαπτοπ όπως προείπα.
Αν καποιος φιλος θελει ενα πληρες review μπορει να το βρει εδω  μονο που αναφερεται στο προηγουμενο μοντελο με τον  Intel Core i5-3210M  και την  Nvidia GeForce GT 635M. Κατα τα αλλα ειναι το ιδιο μονο που δεν εχει δευτερη θεση για ssd.
Ανεβαζω και φωτο με το πληκτρολογιο οπως ζητησε ενας φιλος, μονο που εναι με κολλημενα τα stickers.
 

post-302248-0-59647100-1451941618_thumb.jpg

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η ποιότητα του πλαστικού πως σου φαίνεται;
επίσης στην φωτό φαίνονται κενά ανάμεσα στο πληκτρολόγιο και στο σασί,είναι όπως φαίνεται ή ξεγελά η φωτογραφία;

Τελος, αν εχεις κοιτάξει, η μπαταρία του τι λεει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Lenovo Y50-70 FHD

 

Το εχω σχεδον ενα χρονο πλεον και δηλωνω αρκετα ικανοποημενος. Ηταν οτι πιο προσβασιμο σε gaming laptop οταν το πηρα. Παιζει ανετα τα τελευταια games και το πιο βασικο δεν ανεβαζει υψηλες θερμοκρασιες ακομα και το καλοκαιρι. Σιγουρα οποιος το παρει να βαλει και εναν ssd πανω. Τα 2 πραγματα που με χαλασαν ειναι το touchpad που ειναι λιγο τρεις λαλουν αλλα πιο πολυ η οθονη που ειναι απο τις πολυ κακες tn

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους μας!

 

Θέλω να γράψω και εγώ την εμπειρία μου από το Lenovo Thinkpad E540 που αγόρασα σε προσφορά στα 449 ευρώ από Κωτσόβολο.

Οι πρώτες εντυπώσεις ήταν γενικά καλές, όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής και την αθόρυβη και γρήγορη λειτουργία του.

H οθόνη του είναι καλή χωρίς αντανακλάσεις και γιαλάδες, όπως ανέφερε και ο panicx

Σημειώνω μία μικρή ασάφεια στο toutcpad, που δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία, μιας και δεν το χρησιμοποιώ ποτέ και δουλεύω με usb mouse.

 

Προχώρησα γρήγορα σε καθαρή εγκατάσταση των Win 10, που έγινε πανεύκολα και η ενεργοποίησή τους έγινε άμεσα όταν συνδέθηκα στο Internet....προφανώς εξαιτίας ότι το κλειδί είναι στο bios.

 

Δεν πρόλαβα να το χαρώ όμως, αφού άρχισε να μου κάνει κολλήματα το πληκτρολόγιο.  Τι εννοώ;;;                  Όταν π.χ. άνοιγα  ένα καινούργιο tab στον browser και έβαζα τον κέρσορα στη γραμμή αναζήτησης να πληκτρολογήσω ένα όνομα ή μία διεύθυνση, το πληκτρολόγιο άρχισε να τρέχει μόνο του μία σειρά από ************, τόσα πολλά που ήταν αδύνατον να τα υπολογίσω. Δεν μπορούσα να το σταματήσω ούτε με το backspace, ούτε με το delete.

Το ίδιο έκανε και όταν άνοιγα την αναζήτηση των Windows, όταν άνοιγα ένα φύλλο word να γράψω κάτι, οπουδήποτε υπήρχε κουτάκι που ήθελα να πληκτρολογήσω κάτι.

Ακόμη και μετά την επανεκκίνηση όταν έμπαινε στα Windows και έπρεπε να γράψω τον κωδικό εισόδου, πριν προλάβω να κάνω το παραμικρό, γέμιζε με ****************.

 

Δοκίμασα με άλλους drivers, έκανα επαναφορά στα Win 8.1........τίποτα....μπορεί να δούλευε 10 λεπτά κανονικά, αλλά μετά άρχιζε πάλι να κάνει τα δικά του.

 

Παραμονές Πρωτοχρονιάς, το πήγα πίσω στον Κώτσο και ζήτησα να γίνει DOA.  Τα παιδιά εκεί ήταν άψογα, δεν με αμφισβήτησαν ούτε στιγμή, δεν μου έκαναν περίεργες παρατηρήσεις και υποδείξεις και το παρέλαβαν, ενώ συγχρόνως παρήγγειλαν στην αποθήκη ένα καινούργιο, μιας και στο κατάστημα δεν είχε άλλο.

 

Τώρα περιμένω αύριο να παραλάβω το καινούργιο και το μόνο που εύχομαι είναι να ήταν θέμα hardware μόνο του συγκεκριμένου και όχι κουσούρι της σειράς. Αυτά.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παρέλαβες το καινουργιο;

Δεν το παρέλαβα ακόμη, μου ήρθε μήνυμα ότι μπορώ να παραλάβω Πέμπτη μετά τις 17.00 στο κατάστημα.

Βλέπεις μεσολάβησε και ή αργία των Φώτων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Lenovo ThinkPad T440.

 

  • Οθόνη ματ 1600x900 TN panel. Απλά καλή και τίποτα παραπάνω. ΤΝ θα μου πεις είναι, ναι, με τα κλασσικά ξεθωριασμένα χρώματα. Αλλά και πάλι για λαπτοπ των 1300+ ευρώ θα ήθελα κάτι παραπάνω. Είναι πολύ φωτεινή πάντως.
  • cpu: i5-4300u. Δεν ξέρω τι ψάρια πιάνει από επιδόσεις μιας και τα λαπτοπ τα έχω για απλή/καθημερινή χρήση. Για την χρήση που του κάνω δεν έχει σκαλώσει ποτέ.
  • Ραμ: 8gb. Το μοντέλο αυτό βγαίνει με ή μαξ τα 8gb ή μέχρι τα 12gb. Η έκδοση με τα 12gb έχει 1x4 κολλημένο επάνω στην μητρική και το 1x8gb σε σλοτ.
  • HDD: 500gb hdd 7200rpm. Κλασσικός-αργός μηχανικός δίσκος. Δεν ζεσταίνεται πάντως και δεν 'κλικαρει' - συνεπώς δεν ακούγεται κιόλας.
  • Γραφικά: Hd4400 onboard του cpu
  • Βάρος μόλις 1.7 κιλά.
  • Μπαταρία: Το λαπτοπ έχει μια κάτω από το καπάκι και άλλη μια αποσπώμενη. Συνεπώς 2 μπαταρίες, συνολικά 6 κελιά.
  • Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο
  • 3g wwan.

 

Στα συν ότι είναι πανάλαφρο, έχει αυτονομία γύρω στις 5 ώρες με τις 'μαμά' μπαταρίες. Μπορείς αν θέλεις να αγοράσεις 6 κελιών αποσπώμενη μπαταρία και η αυτονομία εκτοξεύεται στο 8ώρο (κυρίως λόγω low voltage cpu). ίσως το μεγαλύτερο συν βέβαια είναι το κλασσικό thinkpad πληκτρολόγιο.

 

Το αρνητικό του λαπτοπ: το touchpad του. Πρέπει να το σκέφτηκαν πολύ για να βάλουν τέτοιο touchpad.

 

Το συγκεκριμένο configuration κοστίζει περί τα 1400ευρώ. Αν είναι να το αγοράσεις καινούριο, πας σε Dell Latitude e7440/7450 με το ips panel.

 

Για ό,τι εξτρά θέλετε να μάθετε, ρωτήστε με.

Αύριο θα γράψω για ένα hp Elitebook 820 και για ένα X1 Carbon Lenovo.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γράφω εδώ ότι έγραψα και στη αξιολόγηση scroutz:

 

3 μήνες χρήση, here we go:

Θετικά: Το πήρα 482 ευρώ, ο επεξεργαστής είναι αρκετά γρήγορος, 1tb αρκετά γρήγορος για σκληρός, η μπαταρία βγαίνει με ευκολία, είναι απροσδόκητα καλή (1.5-2 ώρες με παιχνίδια, 3-4 χωρίς ,με φωτισμό στο 3/9), μεγάλο κουμπί enter, numpad, vga & hdmi port, dvd rw. Οι drivers της acer αποδείκτηκαν μια χαρά μετά τη δεύτερη δοκιμή (είχα ένα μικροπρόβλημα με το μινιjack). Τα ηχεία και η κάμερα είναι αξιοπρεπές. Wifi είναι παρόμοια με ένα stickaky των 10 ευρώ, μέσα από τοίχο στα 2 μέτρα 3 γραμμές.

Αρνητικά: Η οθόνη κάνει τη δουλεία της, αυτό και μόνο, γενικά είμαι ευχαριστημένος, απλά, την επόμενη φορά FHD(1920X1080) και matte, το χειρότερο μειονέκτημα μου προσωπικά είναι το HD(1336X768). 
Η gpu είναι αρκετά γρήγορη, ξεπερνώντας τις προσδοκίες μου στην αρχή, βέβαια ΈΧΕΙ δυστηχώς κάποια προβλήματα με το csgo που ήταν και ο λόγος που αγόρασα λαπτοπ με gpu, τρέχει στα 45-50 fps με κάποια spikes στα max με FHD, αναγκάζωντας με να ρίχνω τα γραφικά πράγμα που δεν το ήθελα... 
Παίζει αξιοπρεπώς κάποια άλλα παιχνίδια (dirt rally 60+ σε high , gtav 15-25 fps σε medium,coh2 20-30 fps σε medium) όλα με τη HD της built-in οθόνης. Η ίδια απόδοση αντίστοιχα σε άλλη οθόνη με FHD απλά low τα γραφικά. 
Λοιπόν το touchpad και το shift key είναι απαίσια, το touch δεν έχει ξεχωριστώ click και το έχει μαζί με την αφή, με αποτέλεσμα να πατάω αριστερό και να πατιέται κάτι άλλο ή να διπλοπατιέται. Το shift key απλά πολύ μικρό, η φάση είναι ότι το δεξί shift key είναι κανονικού μεγέθους, πφφφ. Το μικρόφωνο είναι κακής ποιότητας, δεν ακούγετε σχεδόν τίποτα.

Λίγα λόγια: Είναι ότι πιο budget, value for money μπορούσα να πάρω για τη χρήση που το ήθελα, 
για να ανέβεις σε καλύτερο επεξεργαστή/gpu πρέπει να δώσεις 800+, τώρα για τη ανάλυση της οθόνης το ήξερα και δεν με ένοιαζε γιατί δουλεύω σε εξωτερική. Πέρα από τη gpu και το csgo, είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

 

 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σημερα παρελαβα το fujitsu lifebook a555 στα 479 (μειον ενα πιστωτικο που ειχα πες 470).

Το unboxing ηταν ενδιαφερον καθως η συσκευασια ητα παρα πολυ στιβαρη, πολλες προστασιες και προστατευτικα.δεν εχω δει τοςη προστασια σε συσκευασια σε αλλο λαπτοπ(και εχω ανοιξει προσωπικα σιγουρα καμια 7-8 διαφορετικα τα τελευταια χρονια.

Στα+ ειχε 3 διαφορετικα cd για 7,8.1,10 τους drivers, θα μου πεις, σιγα τα κατεβαζεις , αλλα ειχα τοσο λαχταρα να δω πως παει που θα ξενερωνα μεχρι να τους κατεβασω να τους περασω σε φλασακι κτλ κτλ.

Επι της ουσιας...το λαπτοπακι ειναι πολυ στιβαρο, και δεν το λες με τιποτα πλαστικουρα, γιατι ετυχε να δω ενα hp του πλαισιου που ηταν πριν λιγο καιρο σε προσφορα, η μερα με τη νυχτα με το συγκεκριμενο τουλαχιστον, και με το dell 3521 που ειχα στην αδερφη μου πριν.

Πολυ καλο πληκτρολογιο(αγγλικοι χαρακτηρες), το touchpad εχει 2 ξεχωριστα κουμπακια και οχι σαν του msi που δεν εχει διαχωριστικο για αριστερο και δεξι κλικ.

Την οθονη δεν προλαβα να τη δουλεψω αλλα σρην αρχη με την υψηλη αναλυση κουραστηκαν λιγο τα ματια μου αλλα μετα απο λιγο που την κατεβασα ηρθα στα ισια μου.

Εχει ικανοποιητικη φωτεινοτητα ,οσο πρεπει νομιζω και οχι τη μουντιλα που ειχε πριν το ντελ.

Ειναι γενικα με μια πρωτη ματια πολυ τιμιο.

Να αναφερω πως εβαλα τα 7αρια ultimate.

Τα ηχεια ειναι απλα ικανοποιητικα, ηθελα να τα συγκρινω με το μακ αλλα βαριομουν :ρ

Ο φορτιστης-μετασχηματιστης μου φανηκε καπως μινιον , ελπιζω να βγει ανθεκτικος.

Αυτα προς το παρον.

Δειτε τη συσκευασια:

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μόλις το λειτουργήσεις λίγο πες μας και πως πάει η μπαταρία-θερμοκρασιες-θορυβος.
και αν μπορεις ανέβασε και καμιά φωτογραφία.
:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπαταρια δυσκολο μιας και δεν θα το χω 100% στην κατοχη μου και η χρηση του θα ναι σπιτικη.

Θερμοκρασιες θελετε με κανα προγραμμα η με την αφη; :ρ

Με τον θορυβο θα το δω εμπειρικα .

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...