xpapias Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Παίρνω αφορμή από το εορταστικό κλίμα και τις εξόδους των ημερων για να ρωτήσω τι ποτό πίνετε / τι προτιμάτε. Ειτε στις εξόδους είτε στο σπίτι μόνοι ή με παρέα στα πλαίσια των ημερών. Παράκληση να υπάρξουν μονο σοβαρές απαντήσεις στα πλαίσια του topic και να μην ποσταρετε αν απλά θέλετε να βγάλετε το μένος σας κατά του αλκοολ. Εδώ όλοι πινουν (και ενίοτε μεθούν). 1
iordanis77 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Κανενα ποτό. Ουτε καν αναψυκτικο. Που και που μόνο, κοκκινο κρασι στο σπιτι, σε συνταγες μαγειρικης.
xpapias Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Κανενα ποτό. Ουτε καν αναψυκτικο. Που και που μόνο, κοκκινο κρασι στο σπιτι, σε συνταγες μαγειρικης. Μα 1ο post;;; 2
ADHD Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Sprite με γρεναδίνη αντε και στο πολυ κεφι malibu με coke. 1
mylo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Sprite με γρεναδίνη αντε και στο πολυ κεφι malibu με coke. ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος αλλά αυτά δε θεωρούνται ποτά. μεταχα
Glikos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Καμιά μπύρα που και που το καλοκαίρι. Τον χειμώνα που και που κάνα ποτήρι κρασί. Δεν μου αρέσει γενικά το αλκοόλ. Α, πίνω και άφθονο νερό. 1
D4rkshadow Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Αρε xpapias εγω σε καταλαβαινω απολυτα,(πολυ ξενερωτοι εδω μεσα ρε παιδι μου ) Χειμωνα πινω sambuca αν εχει μαυρη ακομα καλυτερα. Ανοιξη-Καλοκαιρι μπιρες και κοκτειλ διαφορα(αναλογα παντα με την barwoman ) 1
*nenya* Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μ'αρέσει να δοκιμάζω μπύρες απ'όλο τον κόσμο. Και αγαπημένο μου κοκτέιλ είναι το Zombie.
cococrops Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 τζιν beefeater με λεμονι χειμωνα καλοκαιρι ουζο φουλ σε ταβερνακια καλοκαιρι και κρασι κοκκινο σπιτι και σε ταβερνακια το χειμωνα 1
zio10 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Κανενα ποτό. Ουτε καν αναψυκτικο. Που και που μόνο, κοκκινο κρασι στο σπιτι, σε συνταγες μαγειρικης. Έξω όταν πας τι παίρνεις;! Πίνω όλο το χρόνο τσίπουρο, το καλοκαίρι μπύρες και από ποτά πίνω σχεδόν αποκλειστικά campari. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Λόγω εξωτερικου και τοπικης κουλτουρας αλκοολ του δινω και καταλαβαινει, συνηθως μπύρες με προτιμηση σε σκουρες και κοκκινες. Αφριζον προσεκκο. Βοτκα σε διαφορους συνδυασμους. Αν βρω καπου καλα, καϊπιρινια. Αυτα αυστηρα σ/κ ή γιορτες/γενεθλια, για να μη μας παρει η μπαλα σε καθημερινο λιωσσιμο. Στη ελλαδα, τσιπουρο άνευ. Ει δυνατον, καθε μερα
groot Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μία παρένθεση... Το "πίνω μπύρες κόκκινες, μαύρες" δεν προσδιορίζει το είδος τις μπύρας. Είναι σαν να λέει κανείς "μου αρέσουν τα κόκκινα ή/και μαύρα αμάξια".
Dinos_12345 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μπύρα, επειδή είναι φθηνή. Αν έχω λεφτά, κοκτέιλ με βάση βότκα ή βότκα με κάποιο χυμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα