nivek Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σας επειδη ειχα ανχος με ενα αντικειμενο που θελω να αγορασω απο το ε-bay μιλησα με τον πωλητη σχετικα με το τελονειο οταν θα περασει απο ελενχο και αν θα χρεωθω κατι και του ειπα στα αγγλικα New message to: nekobus-akb i am from greece and i have some questionsi want to buy this Hori - Real Arcade Pro.V Hbut i dont want to have charges in greece from (government agency)can you notnot marked on the package the value of the content and the parcel not accompanied by an invoice or receipt - ;;;;;;;;;;;;;;;;to indicate the parcel less value than the actual - to indicate on the package that the contents are a gift to the recipient - ;;;;;;;;;;;;to indicate the parcel that content a return object repaired (applies to watches, camera lenses, etc.) - to indicate on the package that the content corresponds to used parts (used parts), applied in similar cases; και μετα αυτος μου απαντησε και μου λεει We ship from UK so you will not have any import charges because greece is in europe οποτε εγω θα εχω θεματα με το τελωνειο με βαση αυτο που μου ειπε;;; πειτε μου σας παρακαλω;; βασικα αυτος καταλαβε΄΄;;; οταν του ειπα στα αγγλικα i dont want to have charges in greece from (government agency);;;;;
DigitalElf Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μια χαρά κατάλαβε, και σου λέει,'' από την Αγγλία θα σου το στείλουμε, δεν έχει τελωνείο.
nivek Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 οποτε εδω δεν θα περασει απο τελωνειο ετσι;;;; δεν θα εχω καπια χρεωση από το τελωνειο της ελλαδας;;; επειδη εγω ακουσει και εχω διαβασει οτι οταν ενα αντικειμενο η τιμι του εινε πανω απο 150 ευρο και ειτε εινε απο ευρωπαικες χωρες η και δεν εινε περνανε τα παντα απο το τελωνειο της ελλαδας ετσι δεν εινε;;;
DigitalElf Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Από χώρες της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ δεν περνάει τελωνείο. Μονο απο χώρες εκτός ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ περνάει τελωνείο για να εισέλθει στη χώρα.
nivek Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 οποτε θα εχω το κεφαλι μου υσυχο ετσι΄:;; απλα σε ενα θεμα εχω ερωτημα καπου λεει Price: GBP 149.99Approximately EUR 205.97 το θεμα εινε εγω πως θα πληρωσω στο paypal με GBP 149.99 η με Approximately EUR 205.97΄;;;;; γιατι οταν παω στο paypal μου λεει Your order total £165.24 GBP You'll complete your purchase here. δεν εχει πουθενα να γραφει ευρω
DiversionR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Εσύ βλέπεις ότι πληρώνεις σε GBP αλλά αυτό θα σου πάρει όσα ευρώ αντιστοιχούν σε αυτό το ποσό αν δεν απατώμαι, δηλαδή 205.97 ευρώ όπως λες απάνω.
nivek Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 και αυτο πρεπει να το κανο μεσο pay-pal δηλαδη απο GBP σε paypal';;;;η θα γινει αυτοματα ;;;
DiversionR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Όχι όχι απ' όσο θυμάμαι γίνεται αυτόματα.... Εσύ πληρώνεις σε ευρώ μιας και αυτό είναι το νόμισμα σου και ο άλλος παίρνει τα αντίστοιχα στο δικό του νόμισμα, απλά εσύ βλέπεις το νόμισμα που δέχεται αυτός. Το Paypal θα κάνει αυτόματα την μετατροπή και θα σου πάρει όσα ευρώ αντιστοιχούν στα gbp (άλλωστε όπως είδες σου λέει και δίπλα πόσα ακριβώς θα πάρει).
makfil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μια συμπλήρωση στα παραπάνω. 1. Εάν πληρώσεις με κάρτα, που έχεις συνδέσει στο paypal, είναι ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθεί η αγορά, λόγω CC. Για να μην χρεωθείς, όμως, την ακριβή ισοτιμία του paypal για την μετατροπή του συναλλάγματος (από ευρώ σε λίρες) είναι προτιμότερο να αλλάξεις τη σχετική ρύθμιση πηγαίνοντας Profile/My Money/My preapproved payments/ Update/ Set available Funding Sources/ πατάμε Conversion Options στην κάρτα που θέλουμε και επιλέγουμε το "Bill me ..." 2. Εάν έχεις χρήματα στο balance, θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε η αγορά. Σ' αυτή την περίπτωση δεν είναι απαραίτητη η παραπάνω αλλαγή αφού η μετατροπή θα γίνει από το paypal.
nivek Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) υπαρχει περιπτοση να μην πραγματοποιηθεί η αγορά;; γιατι εγω εχω prepaid καρτα απο την τραπεζα πειραιος και με βαση αυτην θα συνδεθω στο paypal δεν χρησιμοποιο paysafe kartes απλα τωρα μπερδευτικα με αυτο που ειπες Για να μην χρεωθείς, όμως, την ακριβή ισοτιμία του paypal για την μετατροπή του συναλλάγματος (από ευρώ σε λίρες) είναι προτιμότερο να αλλάξεις τη σχετική ρύθμιση πηγαίνοντας Profile/My Money/My preapproved payments/ Update/ Set available Funding Sources/ πατάμε Conversion Options στην κάρτα που θέλουμε και επιλέγουμε το "Bill me ..." αυτο που ειπες το εκανα αλλα δεν καταλαβαινο τι κανει αυτο;;;που λες Profile/My Money/My preapproved payments/ Update/ Set available Funding Sources/ πατάμε Conversion Options στην κάρτα που θέλουμε και επιλέγουμε το "Bill me ..." δεν εχω χρηματα στο balance μου λεει οτι εινε PayPal balance €0.00 EUR Currencies τι εννοεις Για να μην χρεωθω, όμως, την ακριβή ισοτιμία του paypal για την μετατροπή του συναλλάγματος (από ευρώ σε λίρες;;;; Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2015 από nivek
NikosKallithea Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 "υπαρχει περιπτοση να μην πραγματοποιηθεί η αγορά;" Είναι το πιθανότερο, για αυτό πρόσεχε γιατί αν το αγορασεις και δεν μπορείς να το πληρώσεις θα χρεωθεις ένα απλήρωτο αντικειμενο
makfil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 υπαρχει περιπτοση να μην πραγματοποιηθεί η αγορά;; γιατι εγω εχω prepaid καρτα απο την τραπεζα πειραιος και με βαση αυτην θα συνδεθω στο paypal δεν χρησιμοποιο paysafe kartes απλα τωρα μπερδευτικα με αυτο που ειπες Για να μην χρεωθείς, όμως, την ακριβή ισοτιμία του paypal για την μετατροπή του συναλλάγματος (από ευρώ σε λίρες) είναι προτιμότερο να αλλάξεις τη σχετική ρύθμιση πηγαίνοντας Profile/My Money/My preapproved payments/ Update/ Set available Funding Sources/ πατάμε Conversion Options στην κάρτα που θέλουμε και επιλέγουμε το "Bill me ..." αυτο που ειπες το εκανα αλλα δεν καταλαβαινο τι κανει αυτο;;;που λες Profile/My Money/My preapproved payments/ Update/ Set available Funding Sources/ πατάμε Conversion Options στην κάρτα που θέλουμε και επιλέγουμε το "Bill me ..." δεν εχω χρηματα στο balance μου λεει οτι εινε PayPal balance €0.00 EUR Currencies τι εννοεις Για να μην χρεωθω, όμως, την ακριβή ισοτιμία του paypal για την μετατροπή του συναλλάγματος (από ευρώ σε λίρες;;;; 1. Το είπαμε και θα το ξαναπούμε. Οι αγορές με κάρτες είναι λαχείο. 2. Αυτό που σου είπα να κάνεις, και το έκανες, όπως λες, είναι να μην κάνει το paypal τη μετατροπή συναλλάγματος, όταν αγοράζεις σε νόμισμα εκτός ευρώ, αλλά να την κάνει η τράπεζα, που έχει καλλίτερη ισοτιμία. 3. Στο balance δεν έχεις χρήματα γιατί δεν το έχεις φορτώσει με χρήματα αλλά θέλεις να κάνεις αγορές με την κάρτα. Μην μπερδεύεσαι, διάβασε μερικές σελίδες, έστω και τις τελευταίες, από αυτό το νήμα. Δεν αξίζει να τα επαναλαμβάνουμε και σ' αυτό.
nivek Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Κατσε για να καταλαβω αυριο εγω θα παω στην τραπεζα πειραιως για να παρω τους νεους κωδικους για να φορτισω την prepaid card που εχω απο εκει και μετα επειδη εχω ανχος αυτην την στιγμη αν την φορτοσο με 220 ευρο ας πουμε και την συνδεσω με το paypal υπαρχει περιπτωση να μην γινει η αγορα με το e-bay;;; και να χασω τα χρηματα μου;;;;
makfil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 ; και να χασω τα χρηματα μου;;;; Πως θα τα χάσεις; Ποιος θα στα πάρει; Θα φύγουν από την κάρτα σου μόνον εάν κάνεις αγορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα