Προς το περιεχόμενο

Sapphire Nitro R9 390 8GB


Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανοίγοντας αυτό το θέμα θέλω να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας για την συγκεκριμένη σειρά καρτών γραφικών της AMD και όχι μόνο. Ταυτόχρονα θα ήθελα να πω λίγα λόγια για το SLI που είχα τα τελευταία τρία χρόνια, για την βιομηχανία των Video Games και γενικότερα το Hardware των PC όπως έχει διαμορφωθεί έως σήμερα.

Τα νούμερα από τα Benchamarks που δείχνω παρακάτω μικρή σημασία έχουν μιας και ο καθένας με μία γρήγορη αναζήτηση μπορεί να βρει πολλά Reviews για την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών. Για να μπορεί να σταθεί ωστόσο ένα τέτοιο Topic χρειάζονται μερικά νούμερα αν και περισσότερο θέλω να σταθώ στην εμπειρία χρήσης αυτές τις λίγες ημέρες που χρησιμοποιώ την R9 390.

2016_02_01_16_02_39.jpg
 
Το σύστημα στο οποίο φιλοξενείται η R9 390 αποτελείται από:
 

 

CPU: AMD FX 8320 4.4GHz

ΜΟΒΟ: Asrock 990FX Extreme 9

RAM: Kingston HyperX 1600MHz CL9 16GB

VGA: Sapphire Nitro R9 390 8GB

PSU: Corsair RM750

Pixlr_20160202175754792_2.jpg

 

GPUz

GPUz.jpg

 

 

3Dmark Firestrike

Με τις GTX 650Ti Boost σε διάταξη 2-way SLI το score που έβγαζα, πάντα στο ίδιο σύστημα ήταν 6775.

Βέβαια το Graphics Score το οποίο είναι αυτό που μας ενδιαφέρει έχει σημαντική διαφορά.

R9_390_1100_1500_Small.jpg

 

 

Valley Benchmark 1.0

Εντύπωση μου έκανε το σχετικά χαμηλό Score στο Unigine. Χαμηλό σε σχέση με το SLI, το οποίο βρισκόταν πάρα πολύ κοντά.

valley_2016_02_02_20_59_24_137.jpg

 

 

Dirt Rally

(1920x1080 Ultra Settings 2xMSAA)

Το Dirt είναι κατά τη γνώμη μου πολύ καλά βελτιστοποιημένο παιχνίδι, με όμορφα γραφικά και ταυτόχρονα εξαιρετική απόδοση.

drt_2016_02_08_14_01_48_774.jpg

 

Furmark

Εδώ είναι το πιο σημαντικό σημείο νομίζω και μπορώ να πω πως φοβόμουν αρκετά για το τι θερμοκρασίες θα δω στην 390. Με θερμοκρασία περιβάλλοντος 19.5C η θερμοκρασία σε Full Load έφτασε τους 73C. Εξαιρετική θερμοκρασία αν αναλογιστούμε την κατανάλωση που έχει η κάρτα γραφικών και χωρίς θόρυβο.

Fur_Mark_2016_02_01_18_51_34_199.jpg

 

Η Sapphire Nitro R9 390, σε γενικές γραμμές με έχει αφήσει ευχαριστημένο. Με τους Drivers δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Μάλιστα το πρόβλημα με το Start Menu που είχα με το προηγούμενο Setup φαίνεται να έχει λυθεί, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα.

Η κατασκευή της κάρτας είναι στιβαρή με σκληρά πλαστικά, όμορφο και το πιο σημαντικό αποδοτικό σύστημα ψύξης. Οι ανεμιστήρες σε IDLE σταματάνε, οπότε εκτός από τον θόρυβο ο χρόνος ζωής των ανεμιστήρων αυξάνεται.

 

Εντύπωση μου έκαναν τα παιχνίδια Star Wars Battlefront και Battlefield 4 στα οποία με Ultra Settings δεν έπεσα κάτω από 60FPS πουθενά!

 

Από τα αρνητικά γρήγορα γρήγορα είναι το γεγονός ότι δεν έχω nvidia PhysX και το πιο αρνητικό είναι ότι είδα +5C στον επεξεργαστή σε Full Load. Η κάρτα μπορεί να μην ζεσταίνεται, αλλά η ζέστη υπάρχει και πηγαίνει προς το ψυγείο της H100i.

Δικό μου λάθος. Επειδή άλλαξα τους ανεμιστήρες του κουτιού βάζοντας μπροστά έναν Coolermaster Megalfow 200mm και στο πίσω μέρος αλλά και στο ψυγείο της H100i τους Xilence Red Wings είχα την ταχύτητα των ανεμιστήρων χαμηλά από τον Controller του 600Τ. Με τους παλιούς ανεμιστήρες, δηλαδή αυτούς που φόραγε το κουτί, δεν είχε διαφορά αν άλλαζα τις στροφές των ανεμιστήρων με αποτέλεσμα να έχω παντού ίδιες θερμοκρασίες αλλά περισσότερο θόρυβο τόσο σε Idle όσο σε Load.
Πλέον πρέπει όταν παίζω ή όταν κάνω κάτι απαιτητικό σε επεξεργαστική ισχύ, να ανεβάζω τις στροφές των ανεμιστήρων.

 

 

Τελείως αστείο είναι το γεγονός ότι η κάρτα γραφικών δεν είχε δύο-τρία παιχνίδια στο πακέτο. Πληρώνει ο άλλος, δίνει 370€ και τους πετάς ένα HDMI καλώδιο 1.8 μέτρα και τέλος. Ντροπή για όλες τις εταιρίες που το κάνουν αυτό.

Σχετικά με το SLI με τις GTX 650Ti Boost.

Καταρχάς αν κάποιος δεν είχε SLI με Mid Range κάρτες γραφικών δεν μπορεί να εκφέρει γνώμη γιατί πολύ απλά δεν γνωρίζει. Το τι ακούγεται για το SLI και την απόδοση του είναι γνωστό, αλλά αυτά που ακούγονται δεν έχουν πάντα επαφή με την πραγματικότητα. Βέβαια το SLI με τις 650Ti Boost τότε ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένο, υπήρχαν πολλά Reviews που ήταν πραγματικά εντυπωσιακά. Το στερεότυπο ότι το SLI είναι κακό πράγμα με προβλήματα, περισσότερο αναπαράγεται από κόσμο στα Fora που δεν είχαν SLI ή είχαν SLI με διαφορετικές κάρτες γραφικών. Τα λεγόμενα δηλαδή κάποιων δεν στηρίζονται σε μετρήσεις και εμπειρία χρήσης, αλλά σε κάποια ιδέα που έχουν.

Έχω μεγαλώσει αρκετά, το Hardware το αγοράζω μόνος μου, οπότε αν κάτι δεν μου αρέσει το λέω ευθέως.

Κάποιος θα πει λοιπόν αμέσως αμέσως γιατί δεν έκανα SLI με GTX 950;
Η απάντηση είναι πολύ απλή.

1) 2GB VRAM. Ακόμα και 4GB να είχαν, πάλι δεν θα το έκανα όταν πλέον μιλάμε για 8GB.

2) DX12. (Όχι ότι περιμένω καμιά ιδιαίτερη απόδοση με τη συγκεκριμένη γενιά, περιμένω καλύτερη από την 9xx)

3*) Η σειρά 9xx της nvidia είναι πιο παλιά από την σειρά 3xx της AMD και περισσότερα θα πω παρακάτω γι' αυτό.

 

Είχα δει σημάδια κόπωσης στο SLI με τις GTX 650Ti Boost.

Το Battlefront παρόλο που έκανε 100% Scaling έπρεπε να ρίξω μερικά Settings στο Medium και πολλές φορές φορές είχα 40FPS. Το Battlefield δεν είχα καταφέρει να το παίξω ποτέ. Έπρεπε να κάνω Disable το SLI, καθώς είχα Flickering στις σκιές. Αυτό είναι ένα θέμα που κάποιες φορές έχει το SLI και όχι το κακό Scaling. Πολλές φορές δηλαδή αναπαράγονται φανταστικά προβλήματα και όχι πραγματικά με αποτέλεσμα να μην ενημερώνεται σωστά ο κόσμος.

 

Σαφώς, όταν έχεις πληρώσει λιγότερα λεφτά και σε απόδοση πιάνεις την High End κάρτα της ίδιας γενιάς έχεις κάποιους περιορισμούς. Οι περιορισμοί είναι συγκεκριμένοι.

1) Όχι συχνά, αλλά κάποιες φορές συμβαίνει, το SLI να μην δουλεύει από την αρχή σωστά και να πρέπει να περιμένεις Patch ή Drivers.

2) Σε κάποια παιχνίδια το SLI δεν δουλεύει καθόλου. Σε όσα δεν δούλευε καθόλου δεν είχα θέμα. Τα έπαιξα αξιοπρεπώς με μία κάρτα. Άρα θα πει κάποιος τα έπαιξες με χαμηλωμένα Settings. Ναι. Όταν δούλεψε όμως τα έπαιξα με ίδια Settings που έπαιζε κάποιος με μία GTX 680 έχοντας δώσει λιγότερα χρήματα. 

3) Αν σου χαλάσει μία κάρτα γραφικών έμπλεξες. Το κατάστημα θα σου κάνει RMA, μπορεί στην καλύτερη περίπτωση να σου δώσει ίδια κάρτα διαφορετικού κατασκευαστή (η ασχήμια σε όλο της το μεγαλείο) ή να σου δώσει μια εντελώς διαφορετική κάρτα όπου δεν μπορείς να κάνεις SLI. Οπότε μένεις με δύο διαφορετικές Mid Range κάρτες γραφικών στο χέρι και τις κοιτάς.

4) Διπλασιάζεις το ποσοστό βλάβης. Καθαρά θέμα στατιστικής.

 

Το τελειωτικό χτύπημα και ο λόγος αναβάθμισης σε R9 390 ήταν το Tomb Raider. Όταν είδα πως ότι Settings και να βάλω, από Very Low σε Very High, με SLI Enabled ή Disabled να έχω ίδια απόδοση, κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Όταν είδα πως η GTX 680 ότι για να παίξει το παιχνίδι πρέπει να κλείσει σχεδόν τα πάντα, κατάλαβα πολλά.

 

Είναι θέμα του ποιος έχει το πιο καινούριο* (Που είπα παραπάνω). Το καινούριο το υποστηρίζουν οι Devs, το παλιό όχι τόσο. Δεν συμβαίνει πάντα θα πει κάποιος. Ναι, δεν συμβαίνει πάντα, όμως συμβαίνει. Όπως και το SLI δεν συμβαίνει να μην υποστηρίζεται πάντα, αλλά συμβαίνει. Θέλω να πω ότι το πότε συμβαίνει κάτι και με τι συχνότητα, να μην το φέρνουμε πάντα όπως μας βολεύει.

Καταρχάς γελάνε οι Console Gamers. Είμαι περισσότερο PC Gamer, αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι με έχουν πιάσει κότσο και το δέχομαι επειδή γουστάρω τα PCs.
Όσο έχει η κάρτα γραφικών που αγόρασα, έχει το PS4 (ή Xbox one) μαζί με το παιχνίδι.
Παίζεις στην κονσόλα σου το παιχνίδι, με σημαντικά λιγότερη κατανάλωση, χωρίς προβλήματα με αρκετά καλά Settings ή τουλάχιστον με Settings που για να δεις στο PC στον συγκεκριμένο τίτλο θες πολύ περισσότερα χρήματα σε Hardware.

Μας κάνουν πλάκα; Στο Steam το παιχνίδι που έχω δώσει χρήματα για να το αποκτήσω μπορώ να το κατεβάσω έως 5 φορές; Δηλαδή μου χρεώνει ουσιαστικά 10€ το Download; Έχω χάσει κάτι; Sorry αλλά στην κονσόλα το αγοράζω 50€, το παίζω όσο θέλω, το πετάω, το καίω, το χαρίζω, το νοικιάζω και γενικά το κάνω ότι θέλω!

 

Μην το παίρνετε οπαδικά επειδή είστε PC Gamers. Μην πάτε να χρυσώσετε το χάπι. Ίσα ίσα που αν επισημαίνετε τα προβλήματα και την δυσαρέσκιά σας ή εταιρίες θα κοιτάξουν να αλλάξουν ρώτα.

Έχουν και οι κονσόλες τα προβλήματα τους, αλλά δεν είναι του θέματος. Μιλάμε για τα PC και τα προβλήματα που έχουν τα παιχνίδια.

Κάποιοι λένε ότι οι κονσόλες έχουν χαλάσει το Gaming επειδή υπάρχουν Ports στα PC. Είναι σαν να λέμε ότι το χώμα σκοτώνει τους ανθρώπους επειδή οι άνθρωποι θάβονται στο χώμα.
Οι Devs σκοτώνουν το Gaming στο PC που δεν βγάζουν Exclusives τίτλους, που κάνουν πολλές φορές άθλια Ports ή που δεν φτιάχνουν το παιχνίδι από την αρχή για κάθε πλατφόρμα. Δεν θέλω να ακούσω δικαιολογίες ότι δεν γίνεται λόγω κόστους, γιατί δεν γίνεται από την δική μας πλευρά λόγω κόστους να θέλουμε 1000€ συστήματα για να παίζουμε παιχνίδια ίδια με αυτά των κονσολών με λίγο παραπάνω λεπτομέρεια στις σκιές και στην βλάστηση.

 

GTX 970 ή R9 390

Πραγματικά διάβασα τόσο πολύ που εκείνη την ημέρα αισθάνθηκα αδιαθεσία. Με είχε πιάσει το στομάχι μου. Είναι γνωστό ότι έχω συμπάθια στην nvidia και στην Intel. Αυτό δεν με κάνει τυφλό όπως μερικούς.

Για παράδειγμα όπως συγκρίνει Pentium G ή i3 με FX8xxx είναι για νοσοκομείο.

 

Η απόδοση των δύο καρτών αυτή τη στιγμή βρίσκεται πολύ κοντά. Από την μία έχεις ίσως καλύτερους Drivers στην nvidia και σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση, από την άλλη έχεις "πρόβλημα" στη VRAM που στο μέλλον μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα, ενώ με τα 8GB της 390 σε αυτό το σημείο το πιο πιθανό είναι η πλάστιγγα να γυρίζει υπέρ της τελευταίας.

Προσωπικά η κατανάλωση δεν με απασχολεί. Συνήθως το PC είναι σε Idle. Τις λίγες ώρες που θα παίξω δεν θα τις δω στη ΔΕΗ. Οπότε αυτό έφυγε από την εξίσωση.

Υπήρξαν και κάποιες σκέψεις σχετικά με την αισθητική του πράγματος. Με χάλαγε η EVGA AC 2.0 που δεν είχε Backplate και έπρεπε να παραγγείλω. Δεν βάζω μέσα ότι μπορεί να στραβώσει η κάρτα μιας και είναι μικρή. Ότι δεν πάταγαν πολύ καλά τα Heatpipes πάνω στο Chip πάλι με χάλασε λίγο. Άλλες υλοποιήσεις ήταν πολύ ακριβές με χαμηλό ρολόι.

 

Μετά σκέφτηκα ότι όσοι αγόρασαν τότε GTX 970 ήταν καλή αγορά. Πλέον με τη νέα σειρά της AMD η οποία δεν είναι Rebrand, αλλά Refresh (το τονίζω αυτό γιατί συχνά διατυπώνεται λάθος), ίσως είναι καλύτερη η αγοράς AMD κάρτας γραφικών. Αυτό θα το δω στην πορεία και γι' αυτό άνοιξα το Topic να το κουβεντιάσουμε.

 

Tomb Raider

Στο Tomb Raider παίζω με Very High και FXXA. Υπάρχουν Frame Drops ακόμα και στα 30fps. Για να παίξω Constant 60 δεν γίνεται ακόμα και Settings να ρίξω. Οπότε παίζω το παιχνίδι ως έχει χωρίς να έχω ιδιαίτερο θέμα. Από τα 9fps με όλα Low που έπαιζα πριν, είμαι καλύτερα τώρα.

Άντε να βάλλουν Benchmark να γίνει πόλεμος!

Αυτά από εμένα.

Παράκληση...
Ελπίζω να έχετε την παιδεία να μην κλειδώσετε και αυτό το θέμα δημιουργώντας Flame και ναι δεν έχουμε ανάγκη από κολλημένα - επικίνδυνα άτομα που προτείνουν PentiumG. Επειδή όπως έχω πει στο παρελθόν δεν πρόκειται να κάνω πίσω, φροντίστε εσείς οι γνωστοί Flamers / Trollers να αποφύγετε να γράψετε γιατί στο τέλος θα κλειδωθεί. Έχω κάνει αρκετούς Ignore, αλλά σίγουρα θα μου έχουν ξεφύγει κάποιοι.  λοιπόν...
Λόγω τις μικρής παραγράφου σχετικά με τις κονσόλες αποφύγετε παρακαλώ το Flame. Κουβεντιάζουμε για το συμφέρον μας, δεν παίρνουμε ποσοστά από τις εταιρίες! Να το θυμάστε αυτό!

Επεξ/σία από Heatspreader
  • Like 29
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εξαιρετική παρουσίαση heatspreader ;). Για το tomb raider αναφέρεσαι στο καινούριο ή στο 2013 ; Επίσης, είναι φυσιολογικό να ζεσταθεί παραπάνω ο fx, έχει δυνατότερη κάρτα να σπρώξει. Φοβερή η 390 nitro, την έχω δει από κοντά σε φιλικό μηχάνημα και δεν παίζεται απλά σε απόδοση, ποιότητα και θερμοκρασίες.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ δεν κατάλαβα το η σειρά 300 είναι πιο νέα απο την σειρά 900 της NVidia.

 

Όχι, η 290/390 είναι κάρτα του Οκτωβρίου του 2013. Μην λέμε ότι θέλουμε.

http://www.anandtech.com/show/7481/the-amd-radeon-r9-290-review

With the launch of AMD’s Radeon R9 290X less than 2 weeks ago

by Ryan Smith on November 5, 2013 12:01 AM EST

 

Αλλά ναι, μια χαρά δυνατή κάρτα, και αν είχα να διαθέσω τόσα χρήματα για αυτόν τον σκοπό θα έπαιρνα 2 :)

 

http://cdn.wccftech.com/wp-content/uploads/2015/06/AMD-Radeon-R9-390-Specifications-635x357.jpg

http://cdn.wccftech.com/wp-content/uploads/2013/10/AMD-Radeon-R9-290X-290-Specifications.jpg

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κυκλοφόρησε αργότερα από τις 9xx της nvidia η r9 3xx σειρά αλλά ως rebrand / refresh ανάλογα με τα μοντέλα της 2xx σειράς, ωστόσο όπως είπε και ο palpatin το τσιπ παραμένει του 2013.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εξαιρετική παρουσίαση heatspreader ;). Για το tomb raider αναφέρεσαι στο καινούριο ή στο 2013 ; Επίσης, είναι φυσιολογικό να ζεσταθεί παραπάνω ο fx, έχει δυνατότερη κάρτα να σπρώξει. Φοβερή η 390 nitro, την έχω δει από κοντά σε φιλικό μηχάνημα και δεν παίζεται απλά σε απόδοση, ποιότητα και θερμοκρασίες.

Προφανώς αναφέρομαι στο καινούριο.

Μακάρι να ήταν αυτός ο λόγος που ζεσταίνεται το CPU.

 

Κυκλοφόρησε αργότερα από τις 9xx της nvidia η r9 3xx σειρά.

Έτσι ακριβώς.

 

Η σειρά 3xx της AMD κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2015.

https://en.wikipedia.org/wiki/AMD_Radeon_Rx_300_series

 

Η σειρά 9xx της nvidia, κυκλοφόρησε λίγο μετά το καλοκαίρι του 2014.

https://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_900_series

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κυκλοφόρησε αργότερα συμφωνώ και επαυξάνω, απλά ο palpatin επεσήμανε πως το αρχικό τσιπ το οποίο έγινε refresh το 2015 και βγήκαν οι r9 390 / x , κυκλοφόρησε το 2013 στις r9 290 / x . Ναι αυτός είναι ο λόγος που έχεις παραπάνω ζέστη στον cpu, η δύναμη της τωρινής κάρτας είναι μεγαλύτερη από το sli με τις 650ti και ο επεξεργαστής δουλεύει σε μεγαλύτερο ποσοστό για να σπρώξει την 390, αλλά και πάλι, μην σκας, δεν νιώθει ο fx :P.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κυκλοφόρησε αργότερα συμφωνώ και επαυξάνω, απλά ο palpatin επεσήμανε πως το αρχικό τσιπ το οποίο έγινε refresh το 2015 και βγήκαν οι r9 390 / x , κυκλοφόρησε το 2013 στις r9 290 / x . Ναι αυτός είναι ο λόγος που έχεις παραπάνω ζέστη στον cpu, η δύναμη της τωρινής κάρτας είναι μεγαλύτερη από το sli με τις 650ti και ο επεξεργαστής δουλεύει σε μεγαλύτερο ποσοστό για να σπρώξει την 390, αλλά και πάλι, μην σκας, δεν νιώθει ο fx :P.

Δεν πειράζει, όπως έχει αποδείξει πολλάκις, αν κάτι πιστεύει δεν ακούει κανέναν άλλον. Για ανθρώπους όπως ο ts γίνεται το rebrand και περνάει για άλλη κάρτα. Αλλά και πάλι η 290/390 είναι πολύ δυνατή κάρτα :) Μεγειές.

 

Και λειτουργεί παραπάνω, αλλά κυρίως είναι το cooler της 390 που ρίχνει όλη την ζέστη μέσα στο κουτί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραία κάρτα κρίμα που δεν χωράει στο κουτί μου και πήγα στην 970 της msi γιατί οι άλλες υλοποιήσεις 390 είναι αρκετά κατώτερες.

Μπορεί να μην έκανες άσχημα.

Είναι επίσης ένα μειονέκτημα της 390 που πρέπει να το επισημάνουμε. Πολύ μεγάλη σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεί να μην έκανες άσχημα.

Είναι επίσης ένα μειονέκτημα της 390 που πρέπει να το επισημάνουμε. Πολύ μεγάλη σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

 

Τιτανοτεράστια :P.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεί να μην έκανες άσχημα.

Είναι επίσης ένα μειονέκτημα της 390 που πρέπει να το επισημάνουμε. Πολύ μεγάλη σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

 

Συμφωνω σε ολα οσα εχεις γραψει εκτος απο αυτο(καλα,δεν διαφωνω σε φαση του να αρχισουμε πολεμο,απλα κουβεντα να γινεται).Γιατι να ειναι αρνητικο το οτι η καρτα ειναι τεραστια?Τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κ@λους.Δεν μπορει να εχει καποιος την απαιτηση να βαλει καρτα της ταξης 390 σε κουτι των 20€.Και να την βαλει θα βρασει.Θες καλο,μεγαλο κουτι,με καλο airflow για να κρατησεις την καρτα.Παγματικα δεν μπορω να σκεφτω ουτε ενα λογο που να θεωρησω το τεραστιο μηκος την Sapphire 290/X-390/X σαν μειονεκτημα.Το Hawaii ειναι απαιτητικο,για να κρατηθει χαμηλα σε θερμοκρασιες θες αναλογη ψυκτρα,αλλιως θα εχεις τα 85αρια της MSI και τα χαζα της Asus-Gigabyte.Αλλωστε,απο 50€ και πανω,μην πω και φθηνοτερα,ολα τα κουτια την χωρανε.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Sorry που χαλάω το κλίμα και παίρνω το ρόλο του σπασαρχ**α, αλλά για ποιο λόγο ο ts έκανε post όλα αυτά εδώ και όχι στην ειδική ενότητα που έχει συγκεκριμένα για reviews το insomnia?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Sorry που χαλάω το κλίμα και παίρνω το ρόλο του σπασαρχ**α, αλλά για ποιο λόγο ο ts έκανε post όλα αυτά εδώ και όχι στην ειδική ενότητα που έχει συγκεκριμένα για reviews το insomnia?

Ναι, εντάξει. Δεν έχεις άδικο από την άλλη όμως δεν είναι Review. Απλά λέω τη γνώμη μου για το προϊόν...

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...