Tzini_Gr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα,δεν βρηκα καποιο αντιστοιχο θρεντ που να αναφερετε στο συγκεκριμενο πραγμα (ισως και να υπαρχει.). Ετσι θα ηθελα να ευχαριστησω πρωτα απ'όλα το φορουμ που φιλοξενει καθε ατομο σαν εμενα είτε γνώστη πραγματων είτε οχι. Στην συνεχεια θα ηθελα να ευχαριστήσω καθε ατομο ξεχωριστα που απο την 1η στιγμη σε οτι ερωτημα και αν εχει τεθει αργα ή γρηγορα εχουν απαντησει τεκμηριωμένα ή εμπειρικά ή έχουν εκφέρει γνωμες. Είναι οτι καλυτερο πιστευω να υπαρχουν ατομα που δεν γνωριζεις και χωρις να εχουν καποιο κερδος στην σημερινη εποχη να σε βοηθουν οσο μπορουν και αν εχουν την δυνατοτητα.. Ναστε καλα 2
Vapir Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 απο πλευράς μου να ευχαριστήσω τα άτομα που βοηθάνε να λύνω απορίες και προβλήματα της καθημερινότητας μου στα θέματα που ανοίγω. Ιδικά η βοήθεια στο τελευταίο μου θέμα ήταν σημαντική . Χθες το βράδυ έφαγα ελάχιστα λαχανικά κ σήμερα ξύπνησα άλλος άνθρωπος , ούτε πρήξιμο ούτε κλανιές , τίποτα. Απέφυγα να μασήσω τσίχλες και μέχρι αυτή τη στιγμή είμαι κομπλέ. ευτυχία 2
Vapir Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 γιατί αν βρισκόμασταν τώρα τετ α τετ δεν θα φιλιόμασταν στο μάγουλο απ τη χαρά μας?(no homo ) εγώ εδω μέσα το νιώθω σαν τη σπηλιά μου 3
johnpapoulias Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εγώ με την σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όποιον διορθώσει τον τίτλο του θέματος γιατί δεν μπορώ να την βλέπω... edit ευχαριστώ Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2016 από johnpapoulias 1
Glikos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ αυτούς που ευχαριστούν διότι δείχνουν ότι είναι πολύ ευχάριστα άτομα με ευχάριστη διάθεση και γενικά αφήνουν τον υπόλοιπο κόσμο ευχαριστημένο. Σας ευχαριστώ 1
Kostasspil Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστω που προλαβα πριν κλειδωθει 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις