Thugarios Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Παιδια παρακαλώ καποιος να μου απαντησει σιγουρα. Θέλω να μαθω ποτε μενο στο γενικο λυκειο φετος 2016. Ας πουμε εχω γενικο μεσο ορο οχι μαθηματος γενικο μεσο ορο ολων των μαθηματων συνολικα 16,4. Τωρα θελω να μαθω , μενω οταν εχω γενικο μεσο ορο του μαθηματος δηλαδη σε ολα τα τετραμηνα + εξετάσεις 9,5 ας πουμε στην ιστορια ή οταν εχω γενικο μεσο ορο συνολικα ολων των μαθηματων 9.5??? παρακαλω πολυ καποιος να μου απαντησει .
Backpacker Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Παιδια παρακαλώ καποιος να μου απαντησει σιγουρα. Θέλω να μαθω ποτε μενο στο γενικο λυκειο φετος 2016. Ας πουμε εχω γενικο μεσο ορο οχι μαθηματος γενικο μεσο ορο ολων των μαθηματων συνολικα 16,4. Τωρα θελω να μαθω , μενω οταν εχω γενικο μεσο ορο του μαθηματος δηλαδη σε ολα τα τετραμηνα + εξετάσεις 9,5 ας πουμε στην ιστορια ή οταν εχω γενικο μεσο ορο συνολικα ολων των μαθηματων 9.5??? παρακαλω πολυ καποιος να μου απαντησει . Έχεις τσεκάρει κάναν λογοθεραπευτή γιατί η δυσλεξία σπέρνει. Μένεις αν βγάλεις γενικό μέσο όρο κάτω του 9,5. Αν έμεναν όσοι έχουν απλά ένα ή περισσότερα μαθήματα κάτω απο 9,5 τότε θα γινόταν μακελειό. 5
Apoll Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Έχεις τσεκάρει κάναν λογοθεραπευτή γιατί η δυσλεξία σπέρνει. Μένεις αν βγάλεις γενικό μέσο όρο κάτω του 9,5. Αν έμεναν όσοι έχουν απλά ένα ή περισσότερα μαθήματα κάτω απο 9,5 τότε θα γινόταν μακελειό. Η Ιστορία ίσως να είναι το λιγότερο από τα προβλήματά του, όντως. 1
Thugarios Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 ok παιδια ευχαριστω ημουν υπερβολικα αγχομενος και δεν προσεχα ουτε συντακτικο ουτε τιποτα.Ευχαριστω για την πληροφορια παντως
volos27 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 μενεις συνηθως οταν ανακαλυψεις οτι αυτο που εχεις δεν ειναι μονο για να κανεις τσισα,μιλαω εκ πειρας 2
Thugarios Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 http://el.urbandictionary.com/define.php?term=Lel 1
salonikios95 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Έχεις τσεκάρει κάναν λογοθεραπευτή γιατί η δυσλεξία σπέρνει. Μένεις αν βγάλεις γενικό μέσο όρο κάτω του 9,5. Αν έμεναν όσοι έχουν απλά ένα ή περισσότερα μαθήματα κάτω απο 9,5 τότε θα γινόταν μακελειό. μακελειό δε λες τίποτα....στα μαθηματικά θα έμεναν όλοι σχεδόν.
cosmos000 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Το γεγονός ότι οι υποψήφιοι να πάρουν κάτω από την βάση και να μείνουν στο σχολείο...............κααααιιιι κατά τον Μάιο μήνα γίνονται εξπέρ στα μαθηματικά και στις πράξεις για τον μέσο όρο είναι εντυπωσιακό!!! Ισχύει ότι είπαν και οι άλλοι...κάτω από μ.ό 9,5 σε πάνε για Σεπτέμβρη...
Muchacho Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Αγαπαμε το λυκειο. Με Θρησκευτικα,Αγγλικα και λιγο απο Ν.Γλωσσα,Κειμενα,Ιστορια,Βιολογια,Αοδε ή οτι αλλο μπορεις να παπαγαλισεις παιρνεις απολυτηριο λυκειου. 1
salonikios95 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Άμα μείνεις σε μαθήματα στο λύκειο, είσαι στόκος. μπορεί απλά να μην έχεις χρόνο να διαβάσεις ή να μην επικρατουν οι κατάλληλες συνθήκες...π.χ ξέρω άτομο που επειδή οι γονείς του μετακόμιζαν συνέχεια (στρατιωτικοί οι δικοί του) έμεινε 2 φορές στην ίδια τάξη... πολλα αλλα περιστατικα οπου χωρίσαν οι γονεις ή πέθανε κοντινό του πρόσωπο ή μύριοι άλλοι λόγοι που οδήγησαν κάποιον στο να μη μπορεί να διαβάσει ΟΧΙ επειδή είναι στοκος μα επειδή δεν υπήρχε ψυχική υποστήριξη / κατανόηση...
zio10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 μπορεί απλά να μην έχεις χρόνο να διαβάσεις ή να μην επικρατουν οι κατάλληλες συνθήκες...π.χ ξέρω άτομο που επειδή οι γονείς του μετακόμιζαν συνέχεια (στρατιωτικοί οι δικοί του) έμεινε 2 φορές στην ίδια τάξη... πολλα αλλα περιστατικα οπου χωρίσαν οι γονεις ή πέθανε κοντινό του πρόσωπο ή μύριοι άλλοι λόγοι που οδήγησαν κάποιον στο να μη μπορεί να διαβάσει ΟΧΙ επειδή είναι στοκος μα επειδή δεν υπήρχε ψυχική υποστήριξη / κατανόηση... Δε νομίζω να έχει να κάνει ότι μετακόμιζαν συνέχεια οι γονείς του (και το συνέχεια σχετικό είναι). Ο συγκεκριμένος όπου και να ήταν θα έμενε πιστεύω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα