Faeton Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 θέλω μια κάμερα παρακολουθησης που: Να συνδέεται με ethernet (IP) Να είναι αδιάβροχη Να έχει αρκετά καθαρή εικόνα το βράδυ με ελάχιστο φωτισμό τριγύρω να έχει σχετικά μεγάλη ανάλυση (να μπορείς να καταλαβαίνεις χαρακτηριστικά ανθρώπου από απόσταση ) να κοστίζει κάτω από 30 ευρώ γιατί την θέλω απλά για πειραματισμό Αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο σε αυτά τα λεφτά τότε ότι υπάρχει όσο γίνεται πιο κοντά σε αυτά τα χαρακτηριστικά με κύριο στόχο την ευκρίνεια στις βραδινές λήψεις. Αν η χρηματική διαφορά για τα παραπάνω χαρακτηριστικά δεν ειναι μεγάλη τότε δεν πειράζει. Η απόσταση που θέλω να βλέπει ειναι ~ 10 μέτρα ή λιγότερο (από ύψος 3ου ορόφου) Παρακαλώ να βοηθήσετε μόνο όσοι ξέρετε πως δουλεύει η κάμερα που προτείνετε είτε επειδή την δουλέψατε εσείς είτε επειδή έχετε ακούσει καλά λόγια γιατι απλά στατιστικά και νούμερα μπορώ και εγώ να βρω απλά ειναι τόσες οι κινεζιές και οι μάρκες που αν είσαι άσχετος σαν εμένα δεν ξέρεις τι να διαλέξεις και ποιες ειναι κοντά στα υποσχόμενα specs. Ευχαριστώ.
Highlander Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Πρώτο και βασικό ερώτημα: Θέλει η κάμερα να βλέπει ή και να γράφει ; Δεύτερο: Θέλεις να βλέπεις συγκεκριμένο σημείο (με zoom) ή όλο το χώρο από ψηλά ; Αν και καταλαβαίνω πως οι εποχές είναι δύσκολες, είναι προτιμότερο να απευθυνθείς σε κάποιον που κάνει αυτή τη δουλειά. Να έρθει επιτόπου να δει και να σου προτείνει και να έχει την ευθύνη αυτός.
sphinxgr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 http://www.ebay.com/itm/VStarcam-C7816WIP-HD-720P-Night-Vision-Outdoor-waterproof-IP-camera-EU-PLUG-IUS-/152168340808?hash=item236df09d48:g:pqMAAOSwKY9XiNEW http://www.skroutz.gr/s/6559931/Vstarcam-C7816WIP.html
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Κάμερα με 30ευρω δεν αγοράζεις ούτε για να κανείς τσατ από το λαπτοπ 6
pournaras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Αυτο που βλεπω σαν προβλημα ειναι η αποσταση (καθως και το υψος), διοτι αν ειναι στον 3ο οροφο, εχει ηδη 10 μετρα υψος, και για να τραβηξει προσωπο θε πρεπει α το εστιασει σε 15-20 μετρα σε ευθεια, αρα υπο γωνια θα θες κοντα στα 30 μετρα... με ζουμαρισμενο φακο, κατι θα κανεις, αλλα εκει μικραινει πολυ η γωνια θεασης. Επισης οπως ειπε και ο αθανατος παραπανω, θες να γραφει μονη της, θες να γραφει το πισι, θες να ειναι ακινητη, να κινειται; Δωσε παραπανω λεπτομερειες.
pournaras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Κάμερα με 30ευρω δεν αγοράζεις ούτε για να κανείς τσατ από το λαπτοπ Μια χαρα αγοραζεις... http://www.aliexpress.com/item/New-HD-1-0-MP-720P-2-0-MP-1080P-security-Surveillance-CCTV-IP-Camera-ONVIF/32693677247.html?spm=2114.01010208.3.75.pHOvDG&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_2_10057_10056_10055_10037_10049_10033_10059_10032_10058_10017_405_404_10040_10060_412,searchweb201603_6&btsid=19895427-75bb-4e5e-b28c-2fa5e23836c6
Faeton Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Πρώτο και βασικό ερώτημα: Θέλει η κάμερα να βλέπει ή και να γράφει ; Δεύτερο: Θέλεις να βλέπεις συγκεκριμένο σημείο (με zoom) ή όλο το χώρο από ψηλά ; Αν και καταλαβαίνω πως οι εποχές είναι δύσκολες, είναι προτιμότερο να απευθυνθείς σε κάποιον που κάνει αυτή τη δουλειά. Να έρθει επιτόπου να δει και να σου προτείνει και να έχει την ευθύνη αυτός. Δεν την θέλω για επαγγελματικούς σκοπούς ούτε για κάποια "σοβαρή" δουλειά απλά κάποιος κάνει φάρσα και χτυπάει το κουδούνι ενός συγγενικού προσώπου 3 η ώρα τα χαράματα περίπου αρκετές μέρες την εβδομάδα το πατάει μια δύο φορές συνεχόμενα και φεύγει. εμένα με νοιάζει απο τον 3ο όροφο (κάτω απο το μπαλκόνι θα την βάλω) να βγάζει καθαρή εικόνα το βράδυ έτσι ώστε να μπορούσα να καταλάβω ποιος είναι (πχ γνωστός ή παιδί της γειτονιάς) δηλαδή δεν χρειάζεται τέλεια ποιότητα για ταινία αλλά ούτε να ειναι εντελώς θολή και Pixelated. Τώρα με zoom χωρίς zoom λίγο με νοιάζει (όσα περισσότερα feature βέβαια τόσο το καλύτερο) η περιοχή που θέλω να καλύπτει είναι λιγα τετραγωνικά μέτρα μπροστά στην εξώπορτα της πολυκατοικίας απο απόσταση 3oυ ορόφου.(και επαναλαμβάνω υπο συνθήκες σκότους έχει φώτα βέβαια ο δρόμος αλλά το συγκεκριμένο σημείο δεν ειναι τόσο φωτεινό δεν μιλάμε για 0 φως αλλά σίγουρα ειναι αρκετά σκιερό μέρος) Ας βλέπει μόνο (αν δεν μπορεί να καταγράψει μόνη της) νομίζω θα μπορέσω να βρω τρόπο να την κάνω να καταγράψει με 3rd party software σίγουρα θα υπάρχει τρόπος ξέρω από pc και δικτυακά..... Κάμερα με 30ευρω δεν αγοράζεις ούτε για να κανείς τσατ από το λαπτοπ Sto skroutz apo 7 αρχίζουν (στις webcam απλά σε χουφτώνουν γιατί έχεις την κ@#@υλα να μιλήσεις με το μωρό μέσω skype σιγά τους αισθητήρες που έχουν... έχω την καλύτερη της logitech (c930) που είναι η καλύτερη γενικά... 150 ευρώ την πήρα GTP το κινητό που είχα πριν 5 χρόνια έβγαζε καλύτερο βίντεο.... ) και στα 40 έχω βρεί αρκετές με fullhd νυχτερινή λήψη κτλ... αλλά δεν ξέρω ποια ειναι καλή και ποια μούφα στα νούμερα όλες καλές ειναι...
gorge18 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Ασχολούμαι με κάμερες του είδους πανω απο 10 χρονια τώρα. Ουτε με 30 ουτε με 50 θα κανεις δουλεια για 10+ μετρα και βράδυ κιόλας... αυτο που προτείνω ειναι ενα απλο κατάγραφικό περιπου 50 ευρώ καλωδιο utp μεχρι το κουδουνι απο πανω μια καμερα των 30-50 ευρω ενα σκληρό δίσκο για το καταγραφικο (μπορει να εχεις κανεαν σε καμια ακρη) συνολο με παρελκόμενα κανα 150αρι και θα βλέπεις σαν να εισαι στην πορτα μερα νυχτα και θα σου χτυπαει στο κινητό πριν σου χτυπήσουν το κουδούνι . Σε κατι πολυ φτηνο υιοθέτησε σκύλο και αστον στην πορτα το βράδυ
Faeton Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Ασχολούμαι με κάμερες του είδους πανω απο 10 χρονια τώρα. Ουτε με 30 ουτε με 50 θα κανεις δουλεια για 10+ μετρα και βράδυ κιόλας... αυτο που προτείνω ειναι ενα απλο κατάγραφικό περιπου 50 ευρώ καλωδιο utp μεχρι το κουδουνι απο πανω μια καμερα των 30-50 ευρω ενα σκληρό δίσκο για το καταγραφικο (μπορει να εχεις κανεαν σε καμια ακρη) συνολο με παρελκόμενα κανα 150αρι και θα βλέπεις σαν να εισαι στην πορτα μερα νυχτα και θα σου χτυπαει στο κινητό πριν σου χτυπήσουν το κουδούνι . Σε κατι πολυ φτηνο υιοθέτησε σκύλο και αστον στην πορτα το βράδυ Να περάσω καλώδιο μέσα απο την πολυκατοικία (πες ότι το δεχόταν ο διαχειριστής και οι ένοικοι) απλά για μια χρήση δεν παίζει με τιποτα. σκύλο μιας χρήσης επίσης δεν παίζει. θέλω βασική ποιότητα (με χιονάκια με off χρώματα κτλ) αρκεί να μπορείς να καταλάβεις κάποιον που ήδη ξέρεις. Την μισή ποιότητα αυτής της κάμερας να έχει ειμαι ευχαριστημένος (υπόψιν πως το σημείο ειναι αρκετά πιο φωτεινό απο αυτό του βίντεο πιο κάτω που ειναι ουσιαστικά σκοτάδι χωρίς φως και στα 10 μέτρα! άρα σίγουρα υπάρχει περιθώριό για χαμηλότερη τιμή με λίγο χαμηλότερες επιδόσεις σε made in china) αυτή είναι όμως αμερικάνικης κατασκευής και κάνει 140$ (+αποστολή +τελωνείο δεν παίζει να δώσω τόσο για μια χρήση)
gorge18 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Αυτη που έστειλες ειναι cctv οχι ip αν ειχες μπαλκονι θα μπορούσες να ρίξεις καλώδιο προς τα κάτω? Και για μια χρηση να ειναι κατι σαν αυτο που προτείνω μπορεις να το παρεις εσυ σε αλλη τοποθεσία μετα δικια σου . Δεν παει χαμενο.
11demian111 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Παρε μια απο αυτες τις spy cam και κολλα την στο ταβανι πανω απο το κουδουνι. Καθε βραδυ την βαζεις να γραψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα