Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, ελπίζω να περνάτε πολύ καλές διακοπές. Έχει δημιουργηθεί ένα θέμα, εδώ που είμαι στο σπίτι στο χωριό, με έναν που μένει δίπλα μας και το σκυλί του. Το σκυλί το έχει δεμένο δίπλα από τον τοίχο στην αυλή, ο χώρος είναι πολύ μικρός, κάτω έχει τσιμένο (ουσιαστικά μπορεί να κινηθεί ο σκύλος μέσα σε ένα ημικύκλιο για να σας δώσω να καταλάβετε). Το κύπελο για το νερό του είναι αλουμινένιο και το έχει βάλει ακριβώς δίπλα στο στίλο που είναι δεμένος. Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι όποτε ο σκύλος θέλει να κινηθεί παρασέρνει το κύπελο με την αλυσίδα με αποτέλεσμα να κάνει έναν εξαιρετικά ενοχλητικό θόρυβο (όπως πχ γρατζουνάμε μια κατσαρόλα). Γίνεται κάθε μέρα, πολλές φορές την ημέρα. Μπορεί να σας φαίνεται αστείο και τιποτένιο αλλά κοντεύουν να σπάσουν τα νεύρα μου. Ο τύπος είναι νέος 20 κάτι, δεν έχουμε καλές σχέσεις μαζί του. Γι'αυτό ως πιθανή λύση έχω σκεφτεί δυο πράγματα, και θα ήθελα τη γνώμη σας. Είτε να πάρω ένα μεγάλο κοντάρι που έχουμε και να σπρώξω το κύπελο στην άκρη, χωρίς να το καταλάβει ο ιδιωκτήτης (μπορεί βέβαια να το ξαναβάλει εκεί που ήταν) ή να πάω να του μιλήσω και να του πω να βάλει το κύπελο πιο πέρα. Δεν ξέρω για το δεύτερο, γιατί σας λέω δεν έχουμε καλές σχέσεις και θα είναι σαν προσωπικό fail να του μιλήσω, αφήστε που μπορεί να με γράψει και να μην κάνει τίποτα. Τότε τι γίνεται; Δεν είναι τρολ, ξέρω ότι φαίνεται γελοίο αλλά δεν πάει άλλο η κατάσταση, είναι τόσο ενοχλητικό, δεν μπορείτε να φανταστείτε.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Βασικά αν έχετε κάποια φιλοζωική κοντά, ηα επικοινωνούσα μαζί τους! Άκου ένα ημικύκλιο...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δεν χρειάζεσαι συμβουλές από τους άλλους για τόσο απλά θέματα για τα οποία έχεις ήδη πάρει τις απαντήσεις από ...εσένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις