Προς το περιεχόμενο

Φθινοπωρινές προσφορές από το Gearbest


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Οι Φθινοπωρινές εκπτώσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος Gearbest ξεκινάνε από σήμερα με εκπτώσεις που φτάνουν ακόμα και το 70%.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα που βρίσκονται συγκεντρωμένες όλες οι προσφορές, και να δουν τις διαθέσιμες προσφορές οι οποίες θα ενεργοποιηθούν σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και για περιορισμένο αριθμό.

 

cover.jpg

 

Μερικές από τις προσφορές της πρώτης ημέρας περιλαμβάνουν έναν Laser Engraver Printer με τιμή €65, μια Action Camera της SJCam με ανάλυση 4K και τιμή €96,45 το ultrabook της Xiaomi, το Air με οθόνη 12 ιντσών και τιμή €536 και πολλά άλλα. Περιλαμβάνονται ακόμα κατηγορίες προιόντων με τιμή που δε ξεπερνά το €1 αλλά και tablets ή συστήματα 2 σε 1 με Intel επεξεργαστή στο εσωτερικό τους.

post-1-0-07646000-1473665386_thumb.jpg

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτό το 1+1 δωρο στα ιντελ που δειχνει ισχυει; και αν ναι πως; π.χ. θα με εμνδιέφερε να παρω ενα σετ το ultrabook που εχει εφόσον ειναι 1+1 και να τα μοιραστουμε με καποιο συμφορουμιτη απλα δεν εχω καταλαβει ακομα πως εφαρμόζεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ το drobne πάντως το χτύπησα, γιατί είδα ότι έφευγαν σαν ζεστά ψωμάκια και έψαχνα ένα αυτή την εποχή για να χαβαλεδιάσω.

 

Πάντως ναι, πολύ marketing. Ούτε οι τιμές δεν είναι οι πραγματικές. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...