GeorgeDeAngelis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Οπως φαινεται πλεον στον newegg κανουν international shipping και συνεπως στην Ελλαδα!Εχει κανει καποιος αγορα απο εκει προσφατα και αν ναι τι συνεβει με το θεμα τελωνειου?Ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Το international shipping παντα ισχυε...το προβλημα οπως λες ειναι το τελωνειο οπου δεν ρισκαρεις αν θα περασεις η οχι.ΕΙναι σχεδον σιγουρο οτι θα περασει και θα πεσει τετοια καμπανα που και απο τα ακριβοτερα μαγαζια της Ελλαδας νααγοραζες τα parts πιο φτηνα θα σου βγαινε!
GeorgeDeAngelis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Το international shipping παντα ισχυε...το προβλημα οπως λες ειναι το τελωνειο οπου δεν ρισκαρεις αν θα περασεις η οχι.ΕΙναι σχεδον σιγουρο οτι θα περασει και θα πεσει τετοια καμπανα που και απο τα ακριβοτερα μαγαζια της Ελλαδας νααγοραζες τα parts πιο φτηνα θα σου βγαινε! Εαν πχ εγω που εχω συγγενεις Αμερικη μου το παρουνε και μου το κανουν αποστολη με τα ελτα αμερικης και το δωσουν ως δωρο θα περασει?Παρεπιμπτωντος 7/6 πηρα ενα πληκτρολογιο απο gearbest το οποιο βγηκε σε συνολο 42,48 ευρω με εξοδα αποστολης.Πιστευω δεν θα πληρωσω δασμους σωστα?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Εαν πχ εγω που εχω συγγενεις Αμερικη μου το παρουνε και μου το κανουν αποστολη με τα ελτα αμερικης και το δωσουν ως δωρο θα περασει?Παρεπιμπτωντος 7/6 πηρα ενα πληκτρολογιο απο gearbest το οποιο βγηκε σε συνολο 42,48 ευρω με εξοδα αποστολης.Πιστευω δεν θα πληρωσω δασμους σωστα? Οπως και να το στείλουν υπάρχει πάντα πιθανότητα για τελωνείο Και στο πληκτρολόγιο υπάρχει πιθανότητα να σταματήσει στο τελωνείο, από την αρχή της χρονιάς τα πράγματα έχουν ζορίσει αρκετα με το τελωνείο
lanc3lot Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Και πόσο μπορεί να παέι το τελωνίο πχ; 100 ευρώ πάνω; για μια κάρτα γραφικών δλδ
web_assasin Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Εαν πχ εγω που εχω συγγενεις Αμερικη μου το παρουνε και μου το κανουν αποστολη με τα ελτα αμερικης και το δωσουν ως δωρο θα περασει?Παρεπιμπτωντος 7/6 πηρα ενα πληκτρολογιο απο gearbest το οποιο βγηκε σε συνολο 42,48 ευρω με εξοδα αποστολης.Πιστευω δεν θα πληρωσω δασμους σωστα? Αυτο δεν παιζει ρολο πλεον,εστελνε ο καθενας απο καρφιτσα μεχρι εξατμιση ως δωρο και τωρα πληρωνουμε και την καρφιτσα.
spyreto88 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά ΜΗΝ κάνετε το λάθος και παραγγείλετε από Newegg !!!! Πήρα από Newegg 8/2/18 τροφοδοτικό EVGA και το πλήρωσα διπλό. Εδώ στην Ελλάδα οι της Fedex κάνουν τους Κινέζους, το newegg δεν δέχεται το δέμα πίσω εάν το απορρίψεις... Με λίγα λόγια για αγορά 144 ευρώ πλήρωσα καπέλο 161 στην Fedex για να το εκτελωνίσουν, παρόλο που έκανα την επιλογή estimated VAT/Duty Newegg και έχω τρέξει αφάνταστα με φαξ, εξουσιοδοτήσεις και email για να βρω το δίκιο μου μήπως και μου κάνουν refund τα έξοδα τελωνείου... Δεν νομίζω να γίνει τίποτα αλλά το κυνηγάω. Επειδή έψαξα πολύ και δεν βρήκα κάτι στα φόρουμ το λέω εδώ!!!! Μακριά από Newegg...!!!! Πλήρωσα κι έμαθα... Μόνο από ΕΥΡΩΠΗ. Έχω φάει ώρες να τους εξηγώ (μέσα στη σελίδα τους γράφουν ότι εάν οι πραγματικοί φόροι υπερβαίνουν τους υπολογισμένους από το Newegg φόρους δεν θα χρεωθώ παραπάνω) και μου απαντούν σαν την Πυθία "sorry for the inconvenience etc". Τώρα είμαι στη φάση που έχω μαζέψει τις αποδείξεις από τα καπέλα της FedEx και τους τα έχω στείλει... Αν βέβαια δικαιωθώ θα ενημερώσω... Αλλά όλοι νομίζω ξέρουμε τι θα πάρω τελικά.... Κρίμα γιατί και στην Ελλάδα 160 κόστιζε... Απλά ήταν σε πλήρη έλλειψη. 160 ευρώ αέρα πλήρωσα στα γνωστά λαμόγια που καρφώνουν τα δέματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα