Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας παιδιά,, να πω το πρόβλημα μου για να μπορέσετε να με βοηθήσετε μητρική Asus P5Q-E cpu intel core 2 dual Q6600 Ram mushkin 4x2=8 hhd maxtor 6Y120M0 GPU GTX 260 OC τροφοδοτικό είναι ένα tutbo x 650w εκεί που είσαι στο ιντερνετ ξαφνικά τρώει ένα πάγωμα δουλεύουν όλα εκτός από σκληρό δίσκο κάνω restart από το κουτί για να ξανά ανάψει δεν το κάνει πολύ συχνά αλλά στην ήμερα μπορεί να το κάνει 2 με 3 φορές έχω κάνει memtest86 Pass complete no errors δοκίμασα και άλλη κάρτα γραφικών μήπως ήταν από γραφικών αλλά το έκανε ξανά άρα δεν είναι από gpu τώρα το μόνο που μένει είναι να βάλω ένα ssd και άμα το ξανά κάνει άρα μιλάμε για πρόβλημα μητρικής μήπως psu ? φορματ έχω δοκιμάσει πολλές φορές και όχι το ίδιο windows αν ξέρετε κάτι παραπάνω δώστε τα φώτα σας 

Δημοσ.

Αν οι θερμοκρασίες ειναι γενικα κομπλέ...Πρέπει να δοκιμάσεις κι άλλο τροφοδοτικό.!!!

motherboard 42c cpu 44c gpu 45c hhd 46 

Δημοσ.

Οποτε ειναι το κονσερβοκούτι λογικά..!!

Γενικότερα καλό θα ειναι να το αλλάξεις,είτε προκαλέι αυτό το πρόβλημα είτε όχι..!!

Ο ssd δεν παίζει να φταίει..!

Κι αφου εισαι σιγουρος απο θερμοκρασίες.!!

Αν εχεις κανένα φιλο με ποιοτικό psu για δοκιμη go for it!

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι θα λύσει το πρόβλημα σου..Αλλα κατέβασε το HDSentinel να δεις την υγεία του σκληρού σου!!! 

Μπορεί να φταίει κι αυτο!

Αλλά άλλαξε τροφοδοτικό...με 50-60 ευρώ παιρνεις ποιοτικό!!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι θα λύσει το πρόβλημα σου..Αλλα κατέβασε το HDSentinel να δεις την υγεία του σκληρού σου!!! 

Μπορεί να φταίει κι αυτο!

Αλλά άλλαξε τροφοδοτικό...με 50-60 ευρώ παιρνεις ποιοτικό!!

HDSentinel το κατέβασα λέει 98 υγεία

• Like 1
Δημοσ.

Είπες ότι όταν παγώνει σταματάει και ο σκληρός? Δέν διαφωνώ με το να δοκιμάσεις τροφοδοτικό πρώτα απλά άμα σταματάει και ο σκληρός και 98% υγεία μπορει να φταίει.

Δημοσ.

Σωστος ο φραπεδακιας γιατι αν εχουν θεμα οι κεφαλες, και 100% να τον δειχνει, μπορει να τα κανει αυτα....

Αλλα πρωτα δοκιμασε ενα δανικο τροφοδοτικο απο καποιον για κανα 2 ημερες...

Δημοσ.

Σωστος ο φραπεδακιας γιατι αν εχουν θεμα οι κεφαλες, και 100% να τον δειχνει, μπορει να τα κανει αυτα....

Αλλα πρωτα δοκιμασε ενα δανικο τροφοδοτικο απο καποιον για κανα 2 ημερες...

σας ευχαριστώ όλους όταν παγώνει ακούγετε και η βελόνα του σκληρού άρα εκεί καταλήγω και εγώ άμα βρω και psu θα δοκιμάσω εννοείται άλλα κάτι μου λέει πως το τροφοδοτικό είτε δουλεύει η δεν δουλεύει καθόλου 

Δημοσ.

σας ευχαριστώ όλους όταν παγώνει ακούγετε και η βελόνα του σκληρού άρα εκεί καταλήγω και εγώ άμα βρω και psu θα δοκιμάσω εννοείται άλλα κάτι μου λέει πως το τροφοδοτικό είτε δουλεύει η δεν δουλεύει καθόλου 

πολλές φορές το τροφοδοτικό κάνει τα κόλπα που λες.. και τα tutbo x δεν είναι και ότι καλύτερο.. αφου δοκίμασες ολα τα παραπάνω η δισκος η psu θα ναι.. εγω πάντως τείνω προς psu  :X

Δημοσ.

Αυτα είσαι απλά στο Ίντερνετ;;

bet365 ένα παράθυρο live streaming το live streaming όταν το έκλεινα η τιμές ερχόντουσαν στης φυσιολογικές τιμές 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...