Προς το περιεχόμενο

micos000

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    26.575
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Σχετικά με micos000

  • Ημερομηνία γέννησης 08/10/1968

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

39.242 προβολές προφίλ

micos000's Achievements

  1. Κάτι ακόμα που σκέφτηκα είναι να δημιουργήσεις έναν διαφορετικό χρήστη και να δεις αν στο κάνει και εκεί.
  2. Μέσα τι έχουν οι φάκελοι; Αυτοί οι φάκελοι για να δημιουργούνται όταν δεν το παρακολουθείς ίσως να είναι κάτι που τρέχει όταν το pc είναι idle. Δες στο task scheduler μήπως έχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για να κάνει κάτι περίεργο (πάτα το πλήκτρο windows και γράψε "χρονοδιάγραμμα" και επέλεξε το χρονοδιάγραμμα εργασιών)
  3. Μια βασική (για μένα) είναι το ότι έχει και portable έκδοση. Όσο για τις πρακτικές λειτουργίες, είναι πολλές όπως π.χ. η παρακολούθηση της χρήσης του επεξεργαστή, της χρήσης δικτύου και η γενική χρήση του συστήματος από τον χρήστη (user activity), το πολύ όμορφο και πρακτικό hud κάτω δεξιά, η ρύθμιση για συγκεκριμένη ώρα (δεν το προσφέρει η δικιά σου) ή μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (αυτό το προσφέρει), η δυνατότητα εκτέλεσης κάποιου προγράμματος (ή script) και η λήψη screenshot πριν τον τερματισμό, δυνατότητα προστασίας της εφαρμογής με κωδικό, ο τερματισμός απομακρυσμένου υπολογιστή κτλ. Στα συν του δικού σου είναι η απλότητα και το ότι κατεβαίνει από το store οπότε μπορεί να θεωρηθεί πιο ασφαλές και ότι μπορεί να στηθεί και σε S Mode, το οποίο απορώ αν κάποιος το χρησιμοποιεί για παραπάνω από 1 ώρα, όσο δηλαδή θα του πάρει καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά και να τηλεφωνήσει σε κάποιον φίλο ή να γκουγκάρει πως σκ@τ@ μπορεί να βάλει τον chrome στο νέο του λάπτοπ με προεγκατεστημένα windows 10/11 S (exit S Mode)
  4. Μήπως κατεβάζουν updates τα win;
  5. Το kodi είναι πιο... μπελαλίδικο στο στήσιμο ενώ το stremio είναι πιο απλό. Το vpn δεν είναι απαραίτητο. Το έχω για όλες τις άλλες πλατφόρμες (amazon, apple, κτλ) και για ταινίες που δεν είναι στα nf/d+
  6. micos000

    Wasteland 3

    Μπααα! Και στην 2η και στην 3η θα παίζουμε τα νέα παιχνίδια που θα βγαίνουν.
  7. EDIT: Βέβαια υπάρχει και το... Όλες οι ρυθμίσεις που αφορούν τον χρήστη αποθηκεύονται στον φάκελο του profile του, οπότε αν πάρεις backup τον φάκελο όπως είναι τότε παίρνεις και όλες τις ρυθμίσεις.
  8. Ε, και; Αν δουλεύει δεν υπάρχει πρόβλημα, αν και είμαι κι εγώ οπαδός της αντιγραφής του προφίλ του firefox. Παλαιότερα χρησιμοποιούσα το πολύ καλό mozbackup το οποίο λογικά δουλεύει ακόμα.
  9. Αν είσαι των σειρών και αν σου αρέσουν και τα anime τότε νομίζω ότι είσαι για netflix. Έχω και nf και d+ αλλά αν επέλεγα μόνο ένα αυτό θα ήταν το nf. TIP: Αν πας σε nf τελικά και κατέχεις το Αγγλικό αρκετά ώστε να μπορείς να παρακολουθείς με Αγγλικούς υπότιτλους τότε επέλεξε σαν γλώσσα εφαρμογής την Αγγλική και προτιμόμενους υπότιτλους στα Ελληνικά. Θα σου ανοίξει επιπλέον περιεχόμενο με Αγγλικούς υπότιτλους που κανονικά δεν θα το έβλεπες αν βάλεις Ελληνικά στην εφαρμογή. Αυτό βέβαια δεν σου ξεκλειδώνει το περιεχόμενο που είναι για μόνο Αμερική, απλά αν δεν έχεις τα Αγγλικά δεν σου δείχνει το περιεχόμενο που είναι μεν για Ελλάδα αλλά δεν έχει Ελληνικούς υπότιτλους. Τα υπόλοιπα θα τα δείχνει κανονικά με Ελληνικούς υπότιτλους. Μήπως σου είπαν για το stremio; Αυτό είναι σαν εφαρμογή στο play store κανονικά αλλά παίζει με addons για να στιμάρει από torrents και να κατεβάζει υπότιτλους από opensubtitles.
  10. micos000

    Wasteland 3

    Μάλλον εννοεί αυτό...
  11. Αν πάει άνετα με τα 10άρια τότε να πας και στα 11 (λόγω επεξεργαστή). Όπως και να 'χει η ms θα σταματήσει την υποστήριξη στα 10 και κάποια στιγμή θα πας εκ των πραγμάτων στα 11. Εκτός αν δεν σου αρέσουν οι οπτικές αλλαγές που έχουν και σε ενοχλεί που δεν προσφέρουν απλόχερα τα πιο low level εργαλεία διαχείρισης στον χρήστη. Κατά τ' άλλα νομίζω ότι δεν θα δεις διαφορές στην απόδοση και στην λειτουργία.
  12. Για να φέρει κάποια ευθύνη η "μαμά" εταιρεία θα πρέπει το προϊόν να αγοραστεί από επίσημο μεταπωλητή. Δεν φτάνει να έχει το ίδιο logo και το ίδιο όνομα με το αυθεντικό.
  13. Σαν το AMP WinOFF δεν έχω βρει άλλη εφαρμογή τερματισμού.
  14. Για αρχή κατεβάζεις, τρέχεις και σκανάρεις με αυτό... https://www.malwarebytes.com/adwcleaner και μας λες αν βρήκε κάτι (και αν ναι, τι, εκτός από τα pup). Μετά κατεβάζεις και στήνεις αυτό... https://www.malwarebytes.com/solutions/virus-scanner Επιλέγεις personal και skip στο adguard και όταν τελειώσει πας skip for now και start trial. Μετά σκανάρεις, καθαρίζεις και το απεγκαθιστάς.
  • Δημιουργία νέου...