Προς το περιεχόμενο

iNorganic

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    254
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με iNorganic

  • Ημερομηνία γέννησης 07/06/1990

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    no ma'am club
  • Απασχόληση
    fisiodifis

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

iNorganic's Achievements

  1. Έχω μια περίεργη ερώτηση σχετικά με το 30% των αποδείξεων. Οι άνω των 70 δεν χρειάζεται να χτίσουν αποδείξεις με πλαστικό χρήμα. Αν κάνει κάποιος κοινή φορολογική δήλωση με τον σύντροφό του τότε οι αποδείξεις αν έχουν πλεόνασμα μεταφέρονται στον άλλον . Δηλαδη εάν πχ ο σύζυγος είναι 72 ετών και η γυναίκα 65. Αν ο σύζυγος έχει 5000ευρω σε πλαστικό χρήμα αγορές τότε αυτό το ποσό μεταφέρεται ολόκληρο στην γυναίκα του ή μόνο το ποσό που θα ήταν εάν είχε πλεόνασμα? Πχ αν χρειαζόταν να μαζέψει μόνο 4000 ευρώ σε πλαστικό χρήμα μεταφέρονται μόνο τα 1000 ευρώ? Ευχαριστώ
  2. Αυτος που πούλησε αυτοκίνητο πρέπει να το συμπληρωσει σε κάποιο πεδίο στο ε1?
  3. iNorganic

    FuelPass 2

    Παπί 125cc θα μπορεί να πάρει την επιδότηση?
  4. iNorganic

    Πληρωμη ΕΝΦΙΑ

    Δεν μου έχει βγει ούτε ταυτότητα οφειλής ούτε εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ. Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο? Να επικοινωνήσω με ΔΟΥ?
  5. Εδώ να αναφέρω ότι από το 2019 και μετά βάζουν GPF(G για Gasoline αντί για DPF όπως τα Diesel) φίλτρα και σε βενζινοκίνητηρες για μείωση των ρυπων. Έχουν διαφορετική λειτουργία στο πώς γίνεται η αναγέννηση σε σχέση με τα DPF αλλά ποιος ξέρει τι πραγματικά γίνεται μετά από μερικά χρονια... όσοι πήρατε καινούριο αμάξι ψαχτε το γιατί μπορεί να έχετε GPF φίλτρο και να μην το ξέρετε.
  6. Καλοταξιδο πολυ καλη επιλογη . Ο 1.5 δεν ειναι τετρακυλινδρος? Για εμένα αλλο ενα συν στα πλεονεκτηματα.
  7. Το ρεύμα από τι ενέργεια θα παραχθεί? Πως θα απαλλαχθούν από την εξάρτησή τους απο Τρίτες χωρες? Απλά θελουν να διωξουν τους ρυπους από τα μεγάλα αστικά κέντρα.
  8. φίλε απο μαντρα diesel θα εχει σιγουρα τα διπλάσια χιλιόμετρα. καλύτερα ψαξε για κανα opel corsa diesel οχι πολυ παλιό απο ιδιώτη και φυσικά πολυ καλό ελεγχο από μηχανικό
  9. Δηλαδή ρε παιδιά VFM οικογενειακό αμάξι για 2 παιδιά που να εχει καλο πορτπαγκαζ να τραβάει να ειναι αξιόπιστο και να καίει νορμαλ ποιο ειναι? και ας ειναι κακασχημο.... Στο kamiq 116hp ? fiat tipo?
  10. iNorganic

    Γνώμες για suzuki shift

    αναφερει οτι είναι η gl plus εκδοση ο τοπικ στρατερ
  11. iNorganic

    Γνώμες για suzuki shift

    Φιλε ειναι μπομπα η τιμη, αν δεν εχει προβλημα και το τσεκαρεις με μηχανικο παρτο μια χαρα αμαξι ειναι με το γκαζι του αν εισαι λιγο καγκουρας αλλα και καλη καταναλωση αν προσεξεις Απλα δεν εχει μεγαλο χωρο αποσκευών αλλα μαλλον δεν σε νοιαζει αυτο.
  12. iNorganic

    Αγορά νέου αυτοκινήτου

    το νεο toyota yaris παρε 1.5 ατμόσφαιρα 121 αλογα την εκδοση active με μεταλλικο χρωμα 16κ
  13. iNorganic

    Επιλογή αυτοκινητου

    Σεπτέμβρη έρχεται το νέο yaris 1.5 121hp ατμόσφαιρα ξεκιναει απο 15500. Στα 18000 που λες του φορτώνεις πολυ εξοπλισμό πάνω. Αν θες κάνε υπομονή λιγες μερες να το δεις από κοντά. Την θέση οδήγησης την εχουν βελτιώσει και ειναι λιγο πιο οδηγοκεντρικο το αμαξι αποτι γράφουν στα reviews
  14. Παιδιά πήγα με μια φίλη που ψάχνεται για μικρό αμάξι πόλης μου να παρουμε προσφορα για το suzuki ignis hybrid 83 hp gl+ 2wd σε μεταλλικό χρώμα και έβγαινε στα ~15100 με κάποια έκπτωση. Για εμενα τέτοιο αμάξι στα 13.500 μαξ επρεπε να ήταν. Από οτι φαίνεται κάτι χαζομπαταριες hybrid ή κάτι άχρηστα ηλεκτρονικά όπως lane assist κτλ φουσκώνουν πολύ τον λογαριασμό χωρις να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό.
  15. Για το νεο yaris cross τι γνωμη έχετε? Πριν λιγες μερες κυκλοφόρησαν τα πρωτα test drive Ιαπωνία. Με τον hybrid κινητήρα του νέου yaris ή τον 1.5 τρικυλινδρο 121 άλογα θα μπορέσει να ανταγωνιστεί kamiq ή T Cross? Επίσης άγνωστη η τιμή του για Ευρώπη, μάλλον μεταξυ yaris και chr
  • Δημιουργία νέου...