Προς το περιεχόμενο

Getta Robo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.422
  • ΜΕΛΟΣ

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    https://youtu.be/44v2DLh6gLg

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα - Καλλιθέα
  • Ενδιαφέροντα
    Πολλα. Παρα πολλα.

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    https://youtu.be/44v2DLh6gLg
  • Τοποθεσία
    Hellas - Athens - El Passo - Kallithea City
  • Απασχόληση
    B2B Systems Specialist

Πρόσφατες Επισκέψεις

17.384 προβολές προφίλ

Getta Robo's Achievements

  1. Δεν ειναι χαμηλη παραγωγη, ειναι υψηλη, ωστοσο εγινε επισης αλλαγη της αισθητικης / σχεδιασμου του οπου παρεκτρεπει παρα πολυ απο το αρχικο υλικο και δεν το βλεπω ουτε ισαξιο ουτε και βελτιωση του. Το ιδιο και για την μουσικη. Τα 4-5 καλα κομματια μεσα απο τα 35+ της σειρας.. δεν ειναι αρκετα να σωσουν την κατασταση. Αυτο που εγινε με το Claymore φυσικα δεν ειναι και κατι καινουργιο. Δεν απασχολει, η μαλλον δεν απασχολουσε τις περισσοτερες εταιρειες να μην φτασει μια τηλεοπτικη σειρα το αντιστοιχο μανγκα της. Τα πολλα εσοδα ειναι απο τις πωλησεις τευχων και περιοδικων γιαυτους, οχι απο τις τηλεοπτικες προβολες ουτε τις πωλησεις dvd/bluray/streaming. Τελευταια αρχισε να αλλαζει αυτο με την επιρροη και ζητηση οπου υπαρχει στη δυση για τις σειρες, με την διαφορετικη βιομηχανια μας. Εχουν υπαρξει πολλες και διαφορες επανεκινησεις σε σειρες, ας γινει και το Claymore τωρα. Δεν σωζεται το τηλεοπτικο κλεισιμο του ετσι και αλλιως.
  2. Αναζητηση με λεξη κλειδι "Λάμπρου Κατσώνη 33" Πρωτο αποτελεσμα Ολοφρεσκια σελιδα με το Plan C στο τιτλο, και την οδο σε ανυποπτη φαση μεσα στη περιγραφη της, αλλα οχι πλεον.. Κοιτοντας λοιπον περαιτερω την σελιδα.. https://kouper.gr/όροι-χρήσης/ 9 φορες εντος κειμενου η αναφορα στο PlanC αυτουσια. Καθολου ασχημα. Ας διερευνησουμε το ζητημα λιγο ακομα.. https://ipalyzer.com/136.243.103.249 Info IP: 136.243.103.249 RDNS: server86.cretaforce.gr ASN: AS24940 CIDR: 136.243.0.0/16 NetName: HETZNER-fsn1-dc8 Ιδια IP στον ιδιο server με τις προηγουμενες σελιδες. Καθολου ασχημα. Μιλαμε για πληρες ξεβρακωμα ολου του κρατους. Μηδεν προστασια στους πολιτες. Ο τυπος ανοιγει σελιδες την μια μετα την αλλη και απλα του τις κλεινουν μετα απο 15-20 μερες. Καμια ελπιδα για αυτο το τοπο.
  3. Αναζητηση με λεξη κλειδι "Λάμπρου Κατσώνη 33" Πρωτο αποτελεσμα Ολοφρεσκια σελιδα με το Plan C στο τιτλο, και την οδο σε ανυποπτη φαση μεσα στη περιγραφη της, αλλα οχι πλεον.. Κοιτοντας λοιπον περαιτερω την σελιδα.. https://kouper.gr/όροι-χρήσης/ 9 φορες εντος κειμενου η αναφορα στο PlanC αυτουσια. Καθολου ασχημα. Ας διερευνησουμε το ζητημα λιγο ακομα.. https://ipalyzer.com/136.243.103.249 Info IP: 136.243.103.249 RDNS: server86.cretaforce.gr ASN: AS24940 CIDR: 136.243.0.0/16 NetName: HETZNER-fsn1-dc8 Ιδια IP στον ιδιο server με τις προηγουμενες σελιδες. Καθολου ασχημα. Μιλαμε για πληρες ξεβρακωμα ολου του κρατους. Μηδεν προστασια στους πολιτες. Ο τυπος ανοιγει σελιδες την μια μετα την αλλη και απλα του τις κλεινουν μετα απο 15-20 μερες. Καμια ελπιδα για αυτο το τοπο.
  4. Πολλα απο αυτα ειναι οντως καλα, καποια αλλα οχι για το κλιμα της σειρας. Δηλαδη σε ενα κοσμο που σε αρπαζει κατι μεσα απο την ομιχλη στο σκοταδι, και ξεκινησε ετσι το μανγκα. Ιδανικα θα υπηρχε πλουσιο μουσικο υποβαθρο, απο neofolk μεχρι noise/industrial. Μεινανε σε καποια καλα ορχηστρικα, τα περισσοτερα αλλα ειναι μετρια ως ανουσια. Ειδικα τα anison metal ειναι απαραδεκτα. Κριμα που δεν πηρανε ιδεες απο το Berserk και για την επενδυση στον ηχο.
  5. Αποσπασμα απο το τελευταιο δειγμα της Studio Eclypse για την σειρα Berserk. Και που ειμαστε ακομα 😎 Απο περιεργια, ποια ειναι τα hitακια της σειρας;
  6. Κανεις καταγγελια στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος αμεσα https://mitos.gov.gr/index.php/ΔΔ:Καταγγελία_για_εγκλήματα_κυβερνοχώρου
  7. Μου αρεσει παρα πολυ το μανγκα, αλλα δυστηχως η τηλεοπτικη σειρα με απογοητευσε. Λαθος σχεδιαστικη γραμμη, πολυ "φωτεινο", επι το πλειστον χαλια μουσικη, πετσοκοψαν την ιστορια και κλεινει χωρις κανενα νοημα και αιτια. Μεγαλο κριμα, στην εποχη οπου ηταν και ανωτερο του Berserk. Η ακομα καλυτερα να γινει νεα σειρα με σοβαρα προτυπα, και να συνεχιστει το μανγκα οπου σταματησε αδικαιολογητα. Καλιο αργα παρα ποτε...
  8. Καλως ηρθες στη λεσχη! Το Berserk ειναι απο τις αγαπημενες μου σειρες. Το μανγκα ξεκιναει λιγο περιεργα, απογειωνεται απο το τεταρτο τομο και επειτα. Απο αντιστοιχες σειρες / κοσμους μπορεις να δεις τα Claymore και Record of Lodoss War. Απο τρομου/δρασης μπορεις να δεις το Abara και απο αυτα για να σου καψουν με επιτυχια τον εγκεφαλο, κοιταξε τα Blame και Akira. Απο anime αντιστοιχως το Texhnolyze. Στην Ελλαδα υπαρχουν διαφορες επιχειρησεις, απο Αθηνα τα πολυ καλα ειναι Relax Comics και Star Comics. Πωλουν κωμικ και μανγκα, και σε πολυ καλες τιμες.
  9. Δεν ειναι και μακρυα απο εκει. https://en.wikipedia.org/wiki/Politics_of_Chechnya#Islamization
  10. Αρχισε να γραφεις για την αντιμετωπιση τους αλλα και φυσικα για την ταλεπωρια σου, σε διαφορα μεσα, πχ facebook / twitter / instagram / linkedin και συντομα θα ερθει καποιος σε επικοινωνια απο αυτους μαζι σου.
  11. Σωστος, καλα παιχνιδια! Ποια εκδοση του τρεχεις τελικα; την nightly; αν οχι, δοκιμασε και αυτην. Τα παλαιοτερα παιχνιδια ειναι μονοδρομος εδω και χρονια σε εξομοιωση. Για τα προβληματα στην ηχο, μπορεις να πειραματιστεις επισης με τις ρυθμισεις, αλλα και να αναφερεις τυγχων ασυμβατοτητες μεσω του προγραμματος. Κοιταξε επισης αυτη τη σελιδα, με εγγραφη προσφερουν δωρεαν διαφορες αναβαθμισεις, μεταφρασεις και βελτιωσεις για πολλα παιχνιδια. https://www.romhacking.net/?page=translations&platform=18&languageid=12&perpage=200&order=Title https://www.romhacking.net/?page=hacks&platform=18&perpage=200&order=Title
  12. Jobless Reincarnation Season 02 Episode 13 Επιτελους κυκλοφορησε και αυτο, με πολυ καλη επιστροφη. Αναμενουμε ενα δυνατο δευτερο κυκλο. θα το βρειτε σε ολα τα καλα καταστηματα.
  13. Καλησπερα Ολα καλα, αφου εχεις νεωτερο υπολογιστη θα μπορεις να πειραματιστεις ακομα περαιτερω και με τις αναλυσεις του. Η παραπανω λιστα ειναι λιγο ξεπερασμενη, αφου εχουν διορθωθει πολλα προβληματα, και ενδεχομενως να υπαρχουν καποια νεα μικροτερα. Το Dragon Quest 8 παιζει τελεια, το τερματισε φιλος πριν ελαχιστο καιρο. Το Tales of Abyss εχει πολλα βιντεακια στο youtube, φαινεται να τρεχει επισης τελεια ολοκληρο, οπως μπορεις να δεις και παρακατω Φυσικα με τους πειραματισμους σου θα βρεις και την χρυση τομη, υπαρχουν παρα πολλες επιλογες, αλλα ειναι πολυ φιλικο προγραμμα και δεν θα δυσκολευτεις. Ολες οι τελευταιες επισημες εκδοσεις υπαρχουν στη παρακατω διευθυνση, οπου δεν εχουν και κανενα προβλημα. Μπορεις να δοκιμασεις και την εκδοση Nightly, οπου εχει ακομα περισοστερες επιλογες, αλλα πιθανο ειναι να βρεις προβληματακια. https://pcsx2.net/downloads/ Τα Windows εμφανιζουν λανθασμενα συναγερμο. Ειναι απολυτως ασφαλες προγραμμα, τουλαχιστον στη παρουσα φαση. Υγ. Βεβαιωσου οτι εχεις / θα μετατρεψεις τα παιχνιδια σε ISO με την διαδικασια της redump. Υπαρχει πιθανοτητα να συναντησεις προβληματα με αλλες μορφες ISO.
  14. αν εχεις τον υπολογιστη της υπογραφης σου, η τελευταια εκδοση θα λειτουργει παραπανω απο τελεια. Κοιταξε πηγες οπως του σεβαστου ETA Prime για πολυ περισσοτερες πληροφοριες. Αν ψαχνεις επισης συγκεκριμενα παιχνιδια, πες μας να τα δουμε πως ανταποκρινονται.
  15. Να εισαι καλα εσυ, και φυσικα προχωρα σε καταγγελια οπως ειπαμε. Και οι ιδιοι θελουν να προφασιζονται αγνοια, και σε αυτη πατανε. Και στους φιλους και επαφες που εχουν τελος παντων αλλα ας μην επεκταθουμε.
  • Δημιουργία νέου...