Προς το περιεχόμενο

SlackulatoR

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.884
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

9.108 προβολές προφίλ

SlackulatoR's Achievements

  1. Έχουν και έτοιμη πίστα το στρογγυλό Apple Park πάντως αν χρειαστεί 😁 Apple F1
  2. Εγώ ρώτησα στο chatgpt ποια θα ήταν η άποψη του Πλάτωνα για την τεχνητή νοημοσύνη και η απάντηση ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα: Plato's Theory of Forms: Plato believed in a realm of abstract "Forms" or "Ideas" that represent the true essence of things. From this perspective, AI technology could be seen as a mere imitation or representation of reality rather than possessing true understanding or consciousness.
  3. SlackulatoR

    PC Gaming (Συζήτηση)

    Η λύση είναι μία, να φέρουν τα παιχνίδια από τις κονσόλες όπως άρχισε να κάνει η Sony μπας και ανέβει η ποιότητα και σταματήσουν να βγάζουν σαβούρες.
  4. SlackulatoR

    PC Game Pass

    Ένα κουλό που μου συνέβει προσπαθώντας να κάνω link το account xbox game pass με EA για να παίξω EA Play παιχνίδι στο Game Pass: Για να γίνει λινκ, πρέπει να κάνεις login στο site http://help.ea.com/ με το microsoft/xbox account. Έλα όμως που είχα φτιάξει πολύ παλιά EA account με το ίδιο email (με αυτό του microsoft/xbox) και ζητάει verification. Πατώντας λοιπόν να μου στείλουν κωδικό δεν γίνεται διότι το account για κάποιο λόγο έχει απενεργοποιηθεί. Μιλώντας στο chat με την EA ζητάνε στοιχεία για να ξεμπλοκάρουν το account τα οποία δεν έχω (ημερομηνία αγοράς ενώς παιχνιδιού/3 αριθμούς απο πιστωτική κτλ) μιας και είναι πολύ παλιός ο λογαριασμός - με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τον ξεμπλοκάρουν και να να κάνω λινκ τα δύο. 😅 Λύση φαντάζομαι είναι η δημιουργία νέου λογαριασμού microsoft με άλλο email και link με EA ή απλά αγορά του EA Play ξεχωριστά, απλά μου έκανε εντύπωση το όλο θέμα.
  5. SlackulatoR

    PC Game Pass

    Όντως είχε cancel στον λογαριασμό microsoft και δεν το είχα βρει, ευχαριστώ.
  6. SlackulatoR

    PC Game Pass

    Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να σταματήσω να λαμβάνω email για επανασυνδρομή στο game pass; Βασικά γιατί προσπαθεί να χρεώσει τον τρόπο πληρωμής ενώ την έχω ακυρώσει;
  7. SlackulatoR

    PC Gaming (Συζήτηση)

    Το καλύτερο anti-cheat: πάρτε το accuracy του καλύτερου pro παίκτη και οποιοσδήποτε περνάει αυτό το όριο στο τέλος της εβδομάδας τρώει ban. 😁
  8. Πήγε για Μάρτιο του 2022 για χάρη του New World απ'ότι φαίνεται, Beta αυτόν τον Νοέμβριο: ------ Ενημέρωση 2022: Συνεχίζουμε στο νέο thread εδώ.
  9. SlackulatoR

    Immortals Fenyx Rising

    Το έπαιξα και εγώ πριν λίγο καιρό, μου άρεσε που δεν έχει αυτήν την επανάληψη των παιχνιδιών της Ubisoft και το ότι βασίζεται πιο πολύ στο story με τους φοβερούς διαλόγους και τους γρίφους. Το setting και τα γραφικά εξαιρετικά αλλά ο κόσμος λίγο άδειος, φοβερές και οι εναλλαγές στις περιοχές. Δεν ασχολήθηκα με τα DLC Γενικά είδα σχόλια του τύπου "έτσι θα ήθελα να παίζει το AC: Odyssey". Αυτό που θα ήθελα είναι να έχει περισσότερο βάθος στο gameplay, είτε με αρχαίους ελληνικούς μύθους ή άθλους π.χ μιας και φτιάξανε ένα τόσο ωραίο κόσμο, όπου όπως είπα ήταν λίγο άδειος.
  • Δημιουργία νέου...