Προς το περιεχόμενο

perryleros

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    180
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με perryleros

  • Ημερομηνία γέννησης 16/09/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Νέα Σμύρνη, Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

perryleros's Achievements

  1. No thanks.... παρότι είναι όμορφο. Ο λόγος που άλλαξα το HTC One ήταν καθαρά και μόνο η μπαταρία. Με μαύρη καρδιά το έδωσα αλλά με το ζόρι μου έβγαζε τη μέρα. Το G2 με έβγαλε ασπροπρόσωπο.
  2. Ναι εξυπηρετικότατοι!! Με πηρε τηλ η κοπέλα με το που το στείλανε να με ενημερώσει οτι το στείλανε.. Μου είπαν οτι για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορώ να το στείλω πίσω σε αυτούς. Και Μου εξήγησε οτι είναι από Κορέα το D802 και άλλες λεπτομέρειες που ρώτησα. Είχα κι εγώ αμφιβολίες αλλα η τιμή ήταν πολύ χαμηλότερη από άλλα μαγαζιά και το προχώρησα. Απόλυτα ευχαριστημένος.
  3. Από mobile14.gr πήρα τελικά, όχι από tokinito.gr. 32gb άσπρο. Από Ασία το κινητό αλλά international D802 με ασιάτικη ρομ.
  4. Όπως έγραψα παραπάνω, δεν υπάρχει θέμα με το 4g, από tokinito.gr πήρα και εγώ κορεάτικο. Το International version σου στέλνουν απλά έχει ROM Ασιάτικη. Περνάς την ευρωπαική ROM πολύ εύκολα και είναι σα να έχεις πάρει ευρωπαικό. Το 4G δουέυει μια χαρά Τώρα για την Εγγύηση παω πάσο.
  5. Εγώ πήρα από Κορέα 32GΒ ( tokinito.gr) και αρχικά δεν έπιανε LTE. Το έψαξα λίγο και είδα οτι είναι το ίδιο hardware με το ευρωπαικο απλά έχει άλλη ROM ασιάτικη. Το ροοταρα, πέρασα την ευρωπαική ROM και έχει LTE κανονικά τώρα. *Εκτός αν εννοείς το Korean version που έχει αποσπώμενο καπάκι, κεραία και SD card slot και όχι το International version που πήρα εγώ που απλά έχει Korean ROM
  6. I now have confirmation of the P2815Q’s full specs, and have listed them below. Unfortunately, it tops out at 30Hz 3840 x 2160 and 60Hz for 1920 x 1080. This should prove a deal breaker for gamers, but the monitor still has a solid feature set for the asking price. Panel tech: Anti-glare TN (not IPS which was previously rumored) Connections: DisplayPort (v 1.21)/Mini-DisplayPort, HDMI 1.4 (MHL 2.0), DispayPort out (MST), 1 USB upstream, 4 x USB 3.02 downstream (including 1 USB charging port with BC1.2 compliance devices on back) Color Depth: 1.073 billion colors Viewing angle: 170 degrees Response time: 5ms Brightness: 300 cd/m2 Power Consumption: 75W Πηγή: http://www.forbes.com/sites/jasonevangelho/2014/01/07/dell-wasnt-joking-about-that-28-inch-sub-1000-4k-monitor-its-only-699/
  7. Σε 27" οθόνη είναι κουραστική για μερικούς η ανάλυση 1440p. Πόσο μάλλον 3840 x 2160... Δε μπορώ να πω οτι θα είναι βολική τέτοια ανάλυση σε αυτό το μέγεθος... Άποψή μου.
  8. Παρήγγειλα την Viewsonic τελικά από www.computeruniverse.net. στα 580ε μαζί με τα μεταφορικά Στα ελληνικά καταστήματα ήταν 100ε παραπάνω χωρίς λόγο... Ας ελπίσουμε οτι δε θα έχω θέματα με καμένα πιξελ κλπ. Άντε να δούμε..
  9. ειναι 1080p που έχω ήδη... λόγω ανάλυσης ήθελα να αναβαθμίσω.
  10. Τα κορεάτικα ναι δεν τα σκέφτομαι. ε μέχρι 600ε περίπου αλλά όχι αυστηρά. Η καλύτερη επιλογή είναι η VP2770 εκεί έχω καταλήξει. Θα πήγαινα για Dell U2713HM μιας και dell εχω τώρα (U2311H) αλλά με ανησύχησαν τα προβλήματα που διαβάζω από δω απο κει. Νομίζω οτι η U2311H χρησιμοποιεί PWM diming.. δεν είμαι σίγουρος, πάντως δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
  11. perryleros

    Πρόβλημα με Samsung 226BW

    Ναι δεν είναι τίποτα.. κι εμένα τα ίδια έκανε και πήρα άλλους πυκνωτές και τους αντικατέστησα. Όλα οκ τώρα
  12. Επειδή δε βρήκα thread να με βοηθήσει στην επιλογή, έκανα νέο. Λοιπόν σκοπεύω να αγοράσω κάποιο Monitor 1440p. Η χρήση που το θέλω είναι κατά κύριο λόγο ταινίες, και επεξεργασία φωτογραφίας. Τώρα που και που παίζω και κανά left4dead αλλά δε μπορώ να με χαρακτηρίσω gamer. Μετά από πολύ ψάξιμο έχω καταλήξει στις εξής επιλογές: -LG 27EA83R-D: Ωραία εμφανισιακά, ελάχιστα review, πολύ χαμηλο contrast!!, άγνωστο αν με ενοχλεί το PWM -DELL 2713H: RTC overshooting προβλήματα και ghosting -Viewsonic VP2770: Απότι κατάλαβα είναι να σου τύχει καλό κομμάτι. Μάλλον γι αυτή το κόβω -ASUS PA279Q: Ωραία οθονούλα, πρέπει να έχει ίδιο πανελ με την DELL συνεπώς overshooting πρόβλημα μιας και δεν επιτρέπει ρύθμιση του overdrive. Λίγα review και γι αυτήν, δε μπορώ να συμπεράνω πολλά. Πολύ καλό contrast!! Ακούω απόψεις-εμπειρίες πάνω στις συγκεκριμένες. EDIT: Για τη viewsonic με κόβω.
  13. Στο cd αυτό δεν βρίσκεται η (Consoul Trainin Mix) έκδοση του τραγουδιού πού παίζε στα ραδιόφωνα :cry:
  14. perryleros

    Νέα λογότυπα για την ΕΡΤ

    Είναι να εξοργίζεσαι όμως, ο κύριος Παναγόπουλος δίνει τόσα λεφτά για σήματα και παπαρίες ενώ ταυτόχρονα κόβει τις πολύ αξιολογες εκπομπές του Στέλιου Κούλογλου...τί να πεις... Οι εκπομπές του "Θεματική Βραδιά" και "Ρεπορτάζ χωρίς Σύνορα" κόπηκαν επειδή απλά "δεν άρεσαν" (σύμφωνα με δήλωσή του) στον μεσιέ Παναγόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ. Της κρατικής τηλεόρασης δηλαδή που πληρώνουμε θέμε δε θέμε, και που αποφασίζει και τι θα πρέπει να μας αρέσει ή όχι. Εδώ για περισσότερα http://www.rwf.gr/
  15. Ενώ τα πρόσφατα οικονομικά στοιχεία δείχνουν ότι ο κλάδος των εταιριών ανάπτυξης videogames έχει ξεπεράσει την πρόσφατη κρίση, οι αναλυτές προειδοποιούν ότι δεν μπορούν τα στοιχεία αυτά να θεωρηθούν ως απόδειξη ότι η κρίση έχει φτάσει στο τέλος της. Απόδειξη του γεγονότος αυτού είναι ότι πολλά στούντιο όπως το Perpetual Entertainment, Iron Lore Entertainment, και Stormfront Studios, είτε έχουν κλείσει είτε έχουν αναστείλει τις δραστηριότητες τους ως το τέλος τους έτους. Ένα ακόμα στούντιο μπορεί να προστεθεί στην λίστα, το Castaway Entertainment Studio αφού όπως υποστήριξε ο πρόεδρος του Michael Scandizzo υπάρχουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Η εταιρία που είναι δημιουργός του πολύ πετυχημένου Diablo ήταν σε διαπραγματεύσεις για την ανάπτθξη 2 νέων τίτλων, όμως οι διαπραγματεύσεις ναυάγησαν. Πηγή: zerodaysoldier
  • Δημιουργία νέου...