Προς το περιεχόμενο

gs20309

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    996
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

gs20309's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

29

Φήμη

  1. gs20309

    τιμες smartphone.

    25-75 ευρώ κάτω στην καλύτερη των περιπτώσεων.. μέχρι τότε θα έχουν βγει άλλα μοντέλα με καλύτερα χαρακτηριστικά και σαφώς καλύτερες τιμές
  2. gs20309

    Προβλημα με xperia neo-v

    κατέβασε στο pc σου την εφαρμογή της sony για αναβάθμιση και προσπαθησε να του κάνεις μια..
  3. gs20309

    Πρόβλημα με Samsung S4

    από τη στιγμή που έπεσε υγρό στη συσκευή έχεις χάσει την εγγύηση φίλε μου.. κατέβασέ το στη samsung στο service στην εβανς αν μπορεί κάποιος να κάνει κάτι..
  4. gs20309

    Πρόβλημα με Sony Xperia S

    κατι μου μυρίζει ότι πας για αντικατάσταση, σέρβις κατευθείαν μην κάνεις τίποτα στο τηλέφωνο και χαλάσεις την εγγύηση σου..
  5. πλέον έχουν ξεφτυλιστεί τόσο οι τιμές στα επώνυμα κινητά που για κανένα λόγο δεν αξίζει να δώσεις λεφτά (να τα πετάξεις ουσιαστικά) για κινέζικο. πάρε κανένα μεταχειρισμένο, ρώτα σε καταστήματα για κινητά βιτρίνας κτλ..χίλιες φορές παρά κινεζιές.
  6. gs20309

    Ζ1 compact προβλημα με wi fi

    το έχεις βάλει ποτέ σε νερό;
  7. πάρε ένα καρτοκινητό και μετά ακύρωσε το αν δεν θες να το χρησιμοποιήσεις.. αλλιώς μετά από 12 μήνες ή 6 μήνες (νομίζω το αλλάξανε) αχρηστίας θα ακυρωθεί μόνο του
  8. κανονικά βρε λειτουργεί η κάρτα sim του internet on the go σε όποια συσκευή κινητού και να την βάλεις.. απλά θα σου δίνει μόνο data και όχι κλήσεις και μηνύματα κτλ. το νου σου μόνο να ελέγχεις τακτικά το υπόλοιπο του ιντερνετ με μήνυμα 1 στο 1256 μην σου έρθει καμία καμπάνα..
  9. gs20309

    iphone 5 κολλημα στο i-tunes

    κανε επαναφορά στο τελευταίο back up σου
  10. gs20309

    πρόβλημα με vodafone

    Γενικά σε τέτοια ζητήματα να ζητάτε από την εξυπηρέτηση πελατών το fax για τα κεντρικά της εκάστοτε εταιρίας και να στέλνετε την ταυτότητα σας και από κάτω τα στοιχεία " Παρακαλώ για την άμεση ακύρωση του αιτήματος φορητότητας των αριθμών μου 69... με αφμ τάδε ... αλλιώς θα προβώ σε καταγγελία" και ως δια μαγείας θα ακυρωθεί το αίτημα μέσα σε 24ώρες...
  11. gs20309

    ZTE Tab S8Q

    παιδιά εντάξει δεν παίζει να το βρείτε, στείλαν πολύ λίγα κομμάτια ανά κατάστημα με προτεραιότητα τα καταστήματα στην Αθήνα.. Τώρα εννοείται ότι το 3G είναι κατά πολύ ανώτερο κ επίσης μπορεί να λειτουργήσει και σαν τηλέφωνο.. η διαφορά στην τιμή τσιμπάει λίγο 129,9 το wifi 199,9 το 3G αλλά πιστεύω ότι αξίζει - πιο ωραίο με το αλουμινένιο περίβλημα και επίσης ότι λειτουργεί και σαν τηλέφωνο. Αναμένουμε το νέο έτος για να μας στείλουν κομμάτια..
  12. gs20309

    Ενισχυτής Σήματος Cosmote

    η συσκευή "τέλειο σήμα" βγαίνει εντελώς δωρεάν για συνολικό πάγιο γραμμών ή μεμονομένη γραμμή παγίου -45 και άνω, αν πχ κάποιος έχει μόνο μια γραμμή με πάγιο 20 ευρώ θα πληρώσει διαφορά για τη συσκευή (περί τα 60ευρώ) αν κάποιος έχει μεγαλύτερο πάγιο θα πληρώσει λιγότερο (30ευρώ) και ούτο καθεξής.
  13. επειδή κ εγώ ψάχνω για ένα φίλο σε αυτή την κατηγορία laptop και πρέπει να επιλέξω μέχρι αρχές οκτώβ, εαν αυτό το toshiba http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=62470&selectedCategoryId=475 είχε 500ευρώ πιστεύετε είναι καλύτερο από το lenovo g500 (i3) ή dell 3521 (i5) με προβληματίζει η μπαταρία του που λέει 3,5ώρες σε σχέση με τα άλλα.. προσανατολίζομαι σε dell ή toshiba απο θέμα αξιοπιστίας, την HP την ψιλοφοβάμαι..
  14. αν η κάρτα σου είναι παλιά θα γίνει αντικατάσταση με 5e με καινούργια microsim (usim) αν είναι όμως καινούργια απλά στην κόβουν αν το συγκεκριμένο κατάστημα έχει τον κόπτη (δωρεάν)
  15. αν το μινι κυμανθεί στα 250-300ευρώ πιστεύω θα είναι μια πολύ καλή επιλογή για την κατηγορία αυτή.. κ επίσης συσκευή δεν επιλέγεις βάσει του κάθε πότε βγάζει η εταιρία αλλά βάσει του τι χρειάζεσαι τη δεδομένη στιγμή που θέλεις να την αγοράσεις.. ποτέ δεν θα είσαι ούτε μπροστά από την τεχνολογία ούτε καν μέσα, από τη στιγμή που αγοράζεις κάτι έχει παλιώσει ήδη..το θέμα είναι να σε βγάλει για όσα χρόνια/μήνες το προορίζεις για να κάνεις την απόσβεση των χρημάτων σου..όλα τα άλλα είναι ματαιοδοξία..
  • Δημιουργία νέου...