Προς το περιεχόμενο

Dakonblackblade

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.754
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Dakonblackblade

  • Ημερομηνία γέννησης 24/06/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Super Straight

Πρόσφατες Επισκέψεις

13.959 προβολές προφίλ

Dakonblackblade's Achievements

Crazy Insomniac

Crazy Insomniac (15/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

4,2k

Φήμη

  1. TRT= Steroids. Μια χαρά τα πάει η σειρά.
  2. Θα βγάλουν καλά λεφτά τα κανάλια κριτικής βέβαια. Θα κάνουν παιδί με τη Galadriel το οποίο θα σκοτώσει ο Σόρον και μετά θα τον μισεί για πάντα. Dibs Όσο για το remake του Lotr, βλέπω Snyder σκηνοθέτη με τον ¨Αραγκορν χαμένο κορμί και μια γυναίκα να τον βάζει στον ίσιο δρόμο.
  3. Μια @@κια και μισή είναι. Κοιμήθηκα στο πρώτο (για το οποίο ακόμα γελάμε), είδα και το xtend και ήταν ακόμα χειρότερο.Ο τύπος είναι ανέκδοτο. Το παιδί κάνει ακόμα καριέρα με τρολοστρατό στο twitter .
  4. Κοίτα μπορείς να το δεις και αλλιώς . Αν ανεβαίνει η αξία του ακινήτου με όλη αυτή την περιποίηση, γιατί όχι ?
  5. Wow επιτέλους ένα girlboss πρωταγωνιστής. Αδημονώ! Και από έναν από τους καλύτερους σκηνοθέτες έβερ, αν εξαιρέσεις όλες τις ταινίες μετά το 300.
  6. Πρώτον θα πας και θα πάρεις παπούτσια Mizuno 200 ευρώ το ζευγάρι για πάρτη σου. Για 3 μήνες θα πηγαίνεις 30 λεπτά περπάτημα στη γειτονιά σου κάθε μέρα. Αν το κάνεις για 3 μήνες συνέχεια πάρε διάδρομο. Αν δεν πάρεις, θα σου έχει μείνει ένα καλό ζευγάρι παπούτσια. Σε αντίθεση με το διάδρομο που απλά θα είναι κρεμάστρα.
  7. Τσέκαρε Velasca , Meermin, Berwick και εταιρείες από Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία, που έχουν παράδοση και καλές τιμές στην ευρώπη. Από Meermin έχω παραγγείλει και ήρθε ωραίο τεμάχιο (έχουν πολύ καλό sizing). Ελλάδα έχω δει λίγα πράγματα, Berwick στην πλατεία κολωνακίου, και στο Perlapura. Δεν έχω βρει άλλο μαγαζί. Παπουδέ , δεν είναι είναι. Μόλις κουμπώσει το πουκαμισάκι ή το μπλουζάκι, έγινες. Τα δικά μου από εκεί. https://images.app.goo.gl/WhGVUFue3UsJakFg6
  8. Έτσι σκεφτόμουν και εγώ μέχρι που σκέφτηκα ότι αυτό που μετράει είναι τα ευρώ/wear. Ένα τέτοιο ταμπά (monk strap), ένα καλό λευκό sneaker (όχι αθλητικό) και μια μπότα σε άλλη απόχρωση καφέ (ποιο σκούρα) και τέλος . Τα καλά, έχουν απίστευτες αντοχές. Μην περιμένεις ανέσεις αθλητικού αλλά για δουλειά , ποτά, καφέδες , γάμους , βαφτίσια κλπ. είναι τέλεια. Π.χ. https://berwickshoes.com/gb/5212-k2-lugo-cuero.html
  9. Τι σημαίνει είναι mat? Είναι σαν χνουδάκι? Επίσης αν ξεφλουδίζουν , προφανώς είναι χαμηλής ποιότητας. Τα καλά δερμάτινα δεν ξεφλουδίζουν. Ξεκίνα απλά με ένα βούρτσισμα και πήγαινέ τα και τα δύο στον τσαγκάρη. Να σου προτείνω κάτι τέτοιο και καλύφθηκες για δερματινα παπούτσια από κοστούμι μέχρι τζιν.
  10. Το σουεντ άστο για επαγγελματία. Προτείνω Σκουφά 10 γιατί έχω ακούσει καλά λόγια. Δες και για νέα κορδόνια Το άλλο θέλει ένα βούρτσισμα να φύγουν χώματα και σκόνες , μια κρέμα ουδέτερη (Saphir ) που την απλώνεις είτε με χέρι είτε με παλιά φανέλα και ένα πανάκι στο τέλος. https://www.skroutz.gr/s/33057162/Saphir-Renovateur-Gyalistiko-Papoutsion-75ml.html
  11. Το Star Wars πέθανε γιατί όλα τα timelilnes, όλες οι σειρές, οδηγούν στο Rise of the Skywalker. Να ζήσουμε να το θυμόμαστε.
  12. Διαχωρισμός βάση φορτίου. Ευπαθή προιόντα με καύσιμα, παραγγελίες από Κίνα με πανιά. Χρόνοι Χριστόφορου Κολομβου
  13. Γιατί να δεί κανείς το Indiana Jones? Πρωταγωνιστεί ο Indiana Jones? Θυμάστε πολλές περιπέτειες που ο ο κεντρικός ήρωας ήταν ανήμπορος και ανίκανος να πήγαν καλά? Τις περιπέτειες τις βλέπουμε για τον ήρωα που ξεπερνάει τα εμπόδια με τις ικανότητες την εξυπνάδα του και με τη βοήθεια από την ομάδα του. Πλέον οι ήρωες δεν ξεπερνούν τίποτα. Σαν γέροι στο περιθώριο, σακατεμενοι, παραιτούνται για να αναλάβουν άλλοι. Ο Σον Κόνερι που ήταν ο γέρος πατέρας του Ίντι στο 3ο έπος, μέχρι και αυτός έριξε γκομενάκι. Εδώ από ότι διαβάζω, μάλλον τον λυπούνται τον καημένο τον Ίντι Εδώ βλέπουμε τον αχταρμα του John wick, γιατί απλά ο ήρωας μαμαει και δέρνει. Και μια χαρά εισπράξεις κάνει.
  • Δημιουργία νέου...