Προς το περιεχόμενο

a8e1

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    4
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με a8e1

  • Ημερομηνία γέννησης 12/01/1975

a8e1's Achievements

  1. εμένα πριν από δύο ημέρες γύριζε συνέχεια από analog σε digital κάθε δυο τρία δευτερόλεπτα.. Όταν έμπαινα στο μενού δεν μπορούσα να πλοηγηθώ, ήταν σαν είχε κολήσει πατημένο κάποιο πλήκτρο. Την άνοιξα και έκοψα τα καλωδιάκια που έφευγαν από το σημείο που είναι τα κουμπιά και τώρα δουλεύει μια χαρά. Πολύ προβληματικό μοντέλο πάντως από ότι είδα ψάχνωντας στο net.
  2. ποια χώρα στον κόσμο έχει ομοιογενή πληθυσμό χωρίς αλληλεπιδράσεις με τους γείτονες; Αυτή δεν είναι η φύση όλων των κρατών;
  3. το να μην ήξερε τι υπάρχει από κάτω δεν παίζει ως ενδεχόμενο έτσι; το ότι βρήκε αρχαιότερους τάφους της εποχής του σιδήρου στην κορυφή δεν θα τον οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι είναι πάνω σε ένα φυσικό λόφο (που και όντως είναι); είναι απίστευτο το ότι κάθε παπαριά σε ένα forum/blog κτλ θεωρείται ως αδιαμφισβήτητο δεδομένο
  4. χαχαχα πλέον κανείς δεν μπορεί να σε αμφισβητήσει !!!!
  5. ο φάκλαρης (και εν μέρει η παλαγγιά) το υποστηρίζει αυτό. Ο σκελετός ήταν κάποιος συγγενής του κυρίως νεκρού.
  6. και το είχε πει κάποιος εδώ. Μην τον ανοίξετε τον τάφο, θα βγουν διάφορα από μέσα
  7. φάκλαρης : ο τάφος είναι μικρός για στρατηγό. Έχουν βρεθεί άλλοι μεγαλύτεροι (στην αμφίπολη είναι 4.5χ4.5 και έχουν βρεθεί 9χ9). όσον αφορά την πολυτέλεια θεωρεί πως οι καρυάτιδες κτλ έχουν γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο. και σεισμός
  8. στο μόνο που συμφώνησαν ομόφωνα μέχρι στιγμής είναι ότι δεν είναι βασιλική ταφή γιατί τότε θα έπρεπε να είναι στις Αιγές.
  9. βαλαβάνης και παλιαδέλη διαφωνούν με τους άλλους δύο και υποστηρίζουν ότι ο σκελετός είναι ο κύριος νεκρός (άσχετα αν μπορεί μετά να έγιναν και άλλες ταφές)
  10. φάκλαρης : το λιοντάρι μπορεί να ήταν στην σημερινή του θέση καθώς εκεί έχει βρεθεί και βάθρο θεμελίωσης του και υπολείμματα από την κατασκευή του μνημείου του. Στην σύγχρονη αναστήλωση του πήραν λίθους από τον περίβολο και έτσι συνδέθηκε με τον τύμβο καστά φάκλαρης + παλαγγιά : η μη αποτέφρωση δείχνει ότι ο σκελετός δεν ανήκει στο μεγαλειώδες μνημείο. ο κύριος νεκρός θα ήταν καμμένος σε λάρνακα στον θάλαμο από πάνω.
  11. ξεκίνησε δυνατά η εκπομπή. Πολύ ενδιαφέρουσα μέχρι στιγμής. ¨οσοι είστε ξύπνιοι βάλτε να δείτε
  12. χωρίς να υιοθετώ το σύνολο των απόψεων της λέει ενδιαφέροντα πράγματα και μιλάει συγκεκριμένα. Πάντως παίζει την καριέρα της επιμένοντας για την χρονολόγηση (το ίδιο βέβαια και η Περιστέρη, there can be only one φάση δηλαδή)
  13. για να έχει ροή και να αδειάσει πρέπει να πάρει αέρα όμως. Νομίζω πως αποσυνδέοντας την παροχή του κρύου και έχοντας μια βρύση ζεστού ανοιχτή θα γίνει δουλειά.
  14. όντως είναι ίδιο με το μονόγραμμα στο νόμισμα. Να ξέραμε και τι σήμαινε και πως το χρησιμοποιούσαν ...
  15. μια βοήθεια αν κάποιος ξέρει. Θέλω να αλλάξω το ανόδιο, την φλάτζα και να καθαρίσω έναν ηλιακό 20ετιας MG (αυτοί με τα κάθετα καζάνια) που δεν του έχω κάνει service για 10 χρόνια (αλλά δουλεύει μια χαρά ). Πως θα τον αδειάσω για να μην δημιουργήσω πρόβλημα. Η συνδεσμολογία του είναι ως εξής στο κάτω μέρος έρχεται η παροχή του κρύου και μια σύνδεση του boiler με τον ένα συλλέκτη. Στο επάνω μέρος η έξοδος του ζεστού προς το σπίτι και μια σύνδεση του boiler με τον άλλο συλλέκτη. Σε όλες τις συνδέσεις υπάρχουν βάνες. Ακόμα έχω στο κάτω μέρος του ενος συλλέκτη μια βάνα (δεν συνδέεται πουθενά, την χρησιμοποιώ σε περίπτωση παγετού για να αδειάσω τους συλλέκτες).
  • Δημιουργία νέου...