Προς το περιεχόμενο

papahlamidas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.235
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με papahlamidas

  • Ημερομηνία γέννησης 01/04/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Απασχόληση
    IT

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

papahlamidas's Achievements

  1. Το bitcoin είναι ΤΡΑΓΙΚΟ για να ξεπλένεις χρήμα. Να μου πεις zcash η monero να σου πως οκ. Στο bitcoin ΌΛΕΣ οι συναλλαγές από διεύθυνση σε διεύθυνση είναι ορατές σε όλους. Σε fiat κάνεις πολύ καλύτερο ξέπλυμα (panama papers) Το volatility στο νόμισμα της χώρας στην Αφρική είναι πολύ χειρότερο του bitcoin και δεν θέλει να το πάρει ΚΑΝΕΙΣ. To BTC το θέλουν πολλοί με ένα κινητό και internet ανταλλάζεις με τον οποιοδήποτε από οπουδήποτε. Good luck να το κάνεις αυτό με κάποιο fiat χωρίς καμία υποδομή. Όταν θα έρθει υποχρεωτικά το ψηφιακό χρήμα με το ζόρι από τις κεντρικές τράπεζες θα κλάψουν μανούλες (δεν θα έχουν καμία σχέση με τα κρυπτονομίσματα). Προς το παρών είναι ένα ρίσκο που παίρνουν όλες αυτές οι χώρες αλλά πραγματικά δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Όσες χώρες δοκίμασαν να υιοθετήσουν δολάριο για να το έχουν μαζί με το δικό του νόμισμα μόνο καλά δεν πήγε.
  2. Εγώ πραγματικά λυπάμαι όσους δεν την βλέπουν λόγο γερμανικών. Άλλες σειρές ταινίες του είδους σου βγάζουν την ψυχή για να φτάσουν έστω στα μισά σε αυτά που φτάνει το Dark. Εγώ δεν βλέπω να ξεχείλωσαν τίποτα ούτε βαρετή είναι. Η σειρά έχει εξέλιξη και σε κάνει να ενδιαφέρεσαι για τους χαρακτήρες και τις αποφάσεις τους. Κατά τα άλλα γούστα είναι.
  3. Με τόση μεγάλη προσφορά και τόσο μικρή ζήτηση ο καθένας δίνει ότι θέλει και σου λέει και άμα σου αρέσει φιλαράκι. Γιατί ξέρει ότι αργά η γρήγορα θα βρει κάποιον φουκαρά να του πιει το αίμα. Εγώ είμαι 4+ χρόνια έξω και πραγματικά δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης. Αφού έχεις μέσων να πας έξω πήγαινε και θα βρεις την υγειά σου.
  4. papahlamidas

    Terminator (2019)

    Αγαπητέ όταν επί χρόνια το ανδροκρατούμενο Hollywood έδινε και συνεχίζει να δίνει κακούς ρόλους σε γυναίκες και τις είχε για γλάστρες πως περιμένεις να σου δείξουν το ταλέντο τους;;; Κάνεις δεν μπορεί να ξέρει ποιες ταινίες έχεις δει στην ζωή σου για να έχεις αυτήν την άποψη την οποία σέβομαι αλλά δεν ενστερνίζομαι. Ειδικά από ευρωπαϊκό κινηματογράφο τα ταλέντα είναι πάρα πολλά. Όλος αυτός ο κακός χαμός που βάζουν με το ζόρι γυναίκες σε ταινίες γίνεται με πολύ άκομψο τρόπο μόνο και μόνο για να βγάλουν από πάνω τους την ρετσινιά τόσο χρόνων. H Frances McDormand στο Three Billboards Outside Ebbing, Missouri και η Sally Hawkins στο The Shape of Water έδειξαν how it's done.
  5. Σχετικά με το infowars...
  6. Εδώ ταιριάζει το "καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα". Στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες ανάλογα με την παλαιότητα υπάρχει και ανάλογος χρόνος που χρειάζεται να απολυθείς από την στιγμή που στο ανακοινώνουν. Δυστυχώς στην Ελλάδα σήμερα είσαι αύριο δεν είσαι. Καταλαβαίνω και νιώθω ότι θες να βοηθήσεις τους συνάδελφους αλλά από την άλλη μπορεί να βρεθείς και εσύ προ εκπλήξεων.
  7. Για να κάνεις logo προτίμησε το Adobe Illustrator γιατί θα μπορείς να το μεγαλώσεις ή να το σμικρύνεις χωρίς απώλεια ποιότητας. Υπάρχουν πολλά tutorial στο Youtube.
  8. Μάλλον η MS βρήκε καινούργιο συνεργάτη. Ίσως να τα έσκασε στην Xiaomi μιας και είναι σίγουρο ότι θα πουλήσει. Αυτά τα AI θέλουν μεγάλα user bases για να πάρουν μπροστά και η cortana δεν έχει σχεδόν καθόλου users μπροστά στην Alexa. Προσωπικά δεν βρίσκω την ανάγκη να αγοράσω ένα τέτοιο προϊόν ακόμα και για τα 30$ που ζητάει η Xiaomi.
  9. Πραγματικά εξαιρετική. Την τελείωσα σε 2 μέρες. Θα μπορούσαν να το τραβήξουν από τα μαλλιά όσο δεν πάει αλλά προς τιμήν τους σε κάθε επεισόδιο λύνονταν πολλά μυστήρια. Ατμόσφαιρα : Τρομερή Μουσική : Άψογη Σενάριο : Γεμάτο ανατροπές Ηθοποιοί : Βάζουν τα γυαλιά σε πολλούς του Hollywood Για εμένα προσωπικά ήταν κάτι το πολύ θετικό μόνο και μονό επειδή δεν είναι Αμερικάνικο αλλά ευρωπαϊκό. Ίσως να δούμε και άλλες τόσο καλές Ευρωπαϊκές παραγωγές και γιατί όχι ίσως και κάποια Ελληνική.
  10. papahlamidas

    Ulefone

    Έχω δει πολλές κριτικές για το συγκεκριμένο και όλοι λένε τα καλύτερα. Προσωπικά το μόνο που με χαλάει είναι το mediatek. Εάν είχε snapdragon με αυτά λεφτά θα το είχα πάρει και εγώ.
  11. Γαμάτος ο Πάμπλο αλλά η μεγάλη διαφορά με τον Φράνκ ότι εκείνος έκανε τον κύκλο του και ήταν προδιαγεγραμμένος. Είχαμε αρχή μέση τέλος. Εδώ στο κόβουν πάνω που θες να δεις πως θα καταφέρει να τα φέρει πάλι τούμπα η κουφάλα. Για εμένα ας την κόβανε τελείως. Ο Κέβιν είναι αναντικατάστατος.
  12. papahlamidas

    bsplayer απο Free σε PRO

    Καλημέρα, λογικά όταν το αγόρασες θα σου ήρθε κάποιο επιβεβαιωτικό email. Δες εκεί μήπως σου δίνουν το σύνδεσμο για να κατεβάσεις την PRO. Διαφορετικά στείλε τους ένα email εξηγώντας τους ότι το αγόρασες και αυτοί θα σου δώσουν τον σύνδεσμο για το pro.
  • Δημιουργία νέου...