Προς το περιεχόμενο

stormrain

Moderators
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    6.837
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    5

Σχετικά με stormrain

  • Ημερομηνία γέννησης 15 Σεπτεμβρίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    So near and yet so far

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Α place called here..

Πρόσφατες Επισκέψεις

61.428 προβολές προφίλ

stormrain's Achievements

  1. stormrain

    Αγορα απο perishop/peristore.gr

    Μην αναλωνεστε σε μεταξυ σας κοντρες και/ή χαρακτηρισμους. Θελετε να μιλησετε για το καταστημα? Μιληστε. Μην κοντραρεστε ομως γιατι αποπροσανατολιζετε τους αναγνωστες του νηματος
  2. stormrain

    Αγορα απο perishop/peristore.gr

    Διαβασε τις τελευταιες σελιδες στο νημα εδω. Θα παρω το ρισκω να πω πως, ναι, ειχαν καποιο προβλημα 😛
  3. Δεν παιζει να ισχυει κατι τετοιο. Ουτε μια στο τετρακις εκατομμύριο
  4. stormrain

    Nintendo Switch Topic v3

    Σε ζηλευω. Ειναι τρομερο οταν ανακαλυπτεις ποσο πολυ βασιζεται το παιχνιδι αυτο στα physics.
  5. Δεν πολυθυμαμαι τι γινεται με αυτες τις εκδοσεις του Android, αλλα ψαχνεις είτε για τροπο να αφαιρεσεις το root (θυμαμαι επαιζε ενα σκριπτακι που σου εκανε unroot, ή ισως μεσω recovery mode) είτε για τροπο να "κρυψεις" απο το Ertflix το οτι εισαι rooted. Και για αυτο επαιζαν κατι σκριπτακια, Magisk νομιζω λεγοταν ή Xposed Firmware. Δεν βοηθησα ιδιαιτερα, αλλα ισως μπορεις να το ψαξεις περισσοτερο με βαση τα παραπανω.
  6. stormrain

    Wifi Phone Calls

    Aκριβως, καμια απολυτως χρεωση. Αυτο που κανει αυτο το feature (το οποιο παρεμπιπτοντως λειτουργει και ασχετως της Λειτουργιας Πτησης), ειναι να χρησιμοποιει το WiFi σου για την πραγματοποιηση μιας κλησης. Ειναι πολυ χρησιμο αν εισαι σε χωρο που δεν εχεις καλο σημα κινητης.
  7. stormrain

    Αγορα απο perishop/peristore.gr

    Οκ, τωρα που κατανοησαμε ολοι τους ψυχισμους ολων, προτεινω σε ολους, να κανουν χρηση καθε νομιμου δικαιωματος τους. Σε καθε περιπτωση, επιδειξτε ολοι προσοχη με τους χαρακτηρισμους σας προς τα μελη.
  8. Στο μεταξυ εμενα μου ειπε να τον παρω τηλέφωνο στις 25 για να κλεισουμε ραντεβού για τη διασυνδεση. Δεν ξερω τι διαλο φοβάται και με τραιναρει τοσο..
  9. stormrain

    LEGO 2K Drive aquadirt edition

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14/03/2024 06:35 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Πωλείται το συγκεκριμένο παιχνιδι σφραγισμένο, ειναι η έκδοση με το Lego αυτοκινητάκι μεσα. Επισης ανταλλάσεται με κάποιο Switch game που θα μου κανει κλικ. Μονο απο Αθηνα, Κεντρο, για χερι με χερι συναλλαγή. Quick Specs Πλατφόρμα: PlayStation 5 Είδος παιχνιδιών: Racing Έκδοση του παιχνιδιού: Πρότυπο Υπεύθυνος ανάπτυξης: Visual Concepts Εκδότης: 2K Ημερομηνία κυκλοφορίας: 19/05/2023

    20 €

  10. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14/03/2024 06:34 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλειται το παιχνιδι πληρες στο κουτι του, μαζι με ο,τι αυτο περιελαμβανε, στα 40 ευρω. Μονο απο Αθηνα για χερι με χερι συναλλαγη Επισης υπαρχει διαθεσιμο προς πωληση/ανταλλαγη το No More Heroes 3 στα 30 ευρω Quick Specs Πλατφόρμα: Nintendo Switch Είδος παιχνιδιών: Sports Έκδοση του παιχνιδιού: Πρότυπο Υπεύθυνος ανάπτυξης: Nintendo Ημερομηνία κυκλοφορίας: 18-10-2019

    40 €

  11. stormrain

    Οθονη android για Fiat 500c 2014

    Κατατοπιστικοτατος, ευχαριστω! Καλα δεν σκοπευω να το πειραξω εγω, ειμαι τερμα ασχετος απο h/w, αλλα το λινκ που ποσταρες εχει καλες επιλογες!
  12. Και που λετε, ψαχνω για μια οθονη για το Fiat500. Θελω να ειναι android για navigation και screen mirroring, youtube music κλπ και για να βαλω και καμια rear camera για παρκαρισμα. Το μεγεθος της δεν με απασχολει ιδιαιτερα, το κυριοτερο που θελω ειναι να "δενει" σωστα με το ταμπλο του Fiat και να μην εχω θεματα συνδεσιμοτητας με το μικροφωνο και τα χειριστηρια του τιμονιου. Θελω να εχει καλη αποκριση, δεν με ενδιαφερει να ειναι σε επιπεδα του Galaxy S23 μου αλλα σιγουρα να μην βλαστημαω καθε φορα που θελω να παιξω εναν φακελο μουσικης απο το usb stick ή το Spotify. To κοστος θα ηθελα να ειναι γυρω στα 300 ευρω πανω κατω. Και σε δευτερη φαση η εξης ερωτηση. Η τοποθετηση θελει καποιον πολυ ειδικο, ή ειναι απλως μια τυπικη φαση που μπορει να την κανει ο οποιοσδηποτε ηλεκτρολογος αυτοκινητων?
  13. Aποκλειεται να λειτουργησει κατι τετοιο. Ή τελος παντων δεν μπορω να σκεφτω εγω καποιον τροπο που θα μπορουσε.
  14. Aυτο με τις Πολωνικες περιγραφες με σκοτωνει, δεν μπορω να βρω με μια ματια τι να δω.
  15. Απο την στιγμη που ειναι επωνυμα των οικων που ανεφερες, σιγουρα θα τα πουλησεις και μπορει να κερδισεις και αρκετα χρηματα απο αυτα (αναλογικα βεβαια). Προσωπικα θα τα εβαζα στο marketplace ή σε διαφορες ομαδες του Facebook, εκει σιγουρα θα βρεις ατομα που "κυνηγανε" τα second hand/thrift/vintage. Σχετικοασχετο, εχω καταστημα πωλησης τσαντων (αλλα και επιδιορθωσης τους). Μου εφεραν προχθες μια τσαντα Gucci για επιδιορθωση, που αν την εβλεπα στον δρομο, θα την κλωτσουσα να παει πιο περα (τρυπες παντου κλπ). Η κατοχος την αγορασε 100 ευρω στην κατασταση αυτη, απο αγγελια. Εν τελει επιδιορθωθηκε και μπορει να κρατηθει, αλλα θελω να πω, οταν μιλαμε για προιοντα τετοιων οικων, σιγουρα εχουν τον αγοραστη τους.
  • Δημιουργία νέου...