Προς το περιεχόμενο

OneTwo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    31
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με OneTwo

  • Ημερομηνία γέννησης 21/10/1988

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    https://www.facebook.com/christiano.casadei

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    London, United Kingdom

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.458 προβολές προφίλ

OneTwo's Achievements

  1. Χαιρετώ την παρέα. Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Μια μικρή βοήθεια ΑΝ κάποιος γνωρίζει. Ψάχνω ρολόι για να μεγαλώσω την συλλογή μου και γιατί θέλω να έχω μια νέα επιλογή καθώς άρχισα λίγο να "βαριέμαι" τα ίδια. Δε θέλω να κινηθώ κλασσικά στις επιλογές μου, οπότε πήρα την απόφαση να πάρω κάτι ιδιαίτερο. Έπειτα από μίνι έρευνα, βρέθηκα πάνω σε αυτό: https://shopuk.eone-time.com/products/bradley-classic?utm_medium=cpc&utm_source=googlepla&variant=26903371977&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=&utm_campaign=g-shopping-UK-brand&utm_content=163705293523&gclid=COKO7OPustMCFQISGwodYoYHig Έχεις κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο; Απ' όσο ξέρω το ορίτζιναλ κόνσεπτ ήταν ότι το ρολόι προοριζόταν για τυφλούς γιατί μπορείς να "δεις" την ώρα αγγίζοντας τους δείκτες. Κατέληξε όμως να χρησιμοποιείται απ' όλους. Θέλω να μάθω όμως αν όντως αξίζει τα λεφτά του καθώς δεν έχω καμία επαφή με το ρολόι και δε γνωρίζω και κανέναν που να το έχει. Η τιμή του είναι στις 299 λίρες Αγγλίας οπότε δεν το λες και φθηνό για να πεις ότι παίρνω το ρίσκο κι ας μη μου βγει καλό.
  2. OneTwo

    Laptop και Wifi

    Ναι. Στο Google που είδα, πολλοί είχαν το ίδιο πρόβλημα αλλά όλοι πρότειναν διαφορετικές λύσεις. Clean install των 10 πως κάνω; Το upgrade έγινε αυτόματα από τα 8. Ναι δοκίμασα να ξαναπεράσω τον driver. Ακόμα και προηγούμενη έκδοση δοκίμασα γιατί μερικοί ισχυρίζονταν ότι η έκδοση έχει το θέμα. Μοντέλο θα κάνω ένα ποστ μόλις πάω σπίτι. Παίζει ρόλο κι αυτό; Όπως είπα και πιο πάνω, όλα έγιναν αυτόματα. Απλά με το ξεκίνημα του προβλήματος άρχισα τα reinstall μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα.
  3. OneTwo

    Laptop και Wifi

    Έχω ένα θέμα με το λαπτοπ μου. Από τότε που αναβάθμισα σε Windows 10 όλα πάνε καλά εκτός από το Wifi. Ενώ είμαι συνδεδεμένος κανονικά, σε ανύποπτο χρόνο μπορεί ν' αποσυνδεθεί από μόνο του κι ενώ βρίσκει όλα τα δίκτυα τριγύρω, το δικό μου δε φαίνεται πουθενά. Δοκίμασα πολλές λύσεις που βρήκα στο Google σε μια αναζήτηση που έκανα αλλά τζίφος. Το πρόβλημα επιμένει. Ο μοναδικός τρόπος μέχρι στιγμής που το ξεμπλοκάρει είναι η επανεκκίνηση. Περισσότερες πληροφορίες: -Όταν χάνει το σήμα το λαπτοπ, δεν παίζει τίποτα με το Wifi. Άλλες συσκευές παραμένουν συνδεδεμένες. -Όταν χάνεται το σήμα, δεν μπλοκάρει η κάρτα δικτύου. Λειτουργεί κανονικά αλλά χωρίς να "βλέπει" το δίκτυο μου. -Δοκίμασα να απενεργοποιήσω την επιλογή ν' απενεργοποιείται η κάρτα για εξοικονόμηση ενέργειας αλλά πάλι τζίφος. -Ίδιο πρόβλημα έχει και το λαπτοπ της κοπέλας μου αλλά σε χειρότερο βαθμό. Δεν συνδέεται εξαρχής και θέλει 2-3 εκκινήσεις για να βρει το σήμα. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο, εδώ το λαπτοπ μου: Και όπως θα δείτε και στη διαχείριση, δεν παίζει κανένα θέμα:
  4. Για μεταφορά χρημάτων χρησιμοποιώ Transferwise. Κοίταξε το. Αξίζει.
  5. Έχω ένα θέμα με το λαπτοπ μου. Από τότε που αναβάθμισα σε Windows 10 όλα πάνε καλά εκτός από το Wifi. Ενώ είμαι συνδεδεμένος κανονικά, σε ανύποπτο χρόνο μπορεί ν' αποσυνδεθεί από μόνο του κι ενώ βρίσκει όλα τα δίκτυα τριγύρω, το δικό μου δε φαίνεται πουθενά. Δοκίμασα πολλές λύσεις που βρήκα στο Google σε μια αναζήτηση που έκανα αλλά τζίφος. Το πρόβλημα επιμένει. Ο μοναδικός τρόπος μέχρι στιγμής που το ξεμπλοκάρει είναι η επανεκκίνηση. Περισσότερες πληροφορίες: -Όταν χάνει το σήμα το λαπτοπ, δεν παίζει τίποτα με το Wifi. Άλλες συσκευές παραμένουν συνδεδεμένες. -Όταν χάνεται το σήμα, δεν μπλοκάρει η κάρτα δικτύου. Λειτουργεί κανονικά αλλά χωρίς να "βλέπει" το δίκτυο μου. -Δοκίμασα να απενεργοποιήσω την επιλογή ν' απενεργοποιείται η κάρτα για εξοικονόμηση ενέργειας αλλά πάλι τζίφος. -Ίδιο πρόβλημα έχει και το λαπτοπ της κοπέλας μου αλλά σε χειρότερο βαθμό. Δεν συνδέεται εξαρχής και θέλει 2-3 εκκινήσεις για να βρει το σήμα.
  6. - Ρε φίλε, αυτά τα ξύλα μοιάζουν πάρα πολύ. - Ε ναι ρε, αφού είναι σανίδια.
  7. -Σε έπαιρνα χθες τηλέφωνο αλλά δεν το σήκωνες. -Είχα πιει ρε φίλε. -Ε και γιατί πίνεις αφού δεν το σηκώνεις;
  8. OneTwo

    Blacklist

    Μα δεν είναι πλέον Blacklist. Κι αυτή η Κιν πω πω, πιο αχώνευτη δε μπορούσε να καταλήξει. Σε κάθε σκηνή εύχομαι να (ξανά)πεθάνει.
  9. OneTwo

    Blacklist

    Υπάρχει κανείς που να την βλέπει και να έχει ξενερώσει τη ζωή του με την 4η σεζόν και το ότι πλέον δεν υπάρχει καμία πλοκή και σενάριο; Το τραβάνε σε γελοία σημεία και ενώ την ξεκίνησα με μεγάλη όρεξη μετά από λεγόμενα φίλου, απογοητεύομαι όσο βλέπω περισσότερο....
  10. -Έχετε βιβλία για ναρκομανείς; -Ναι -Μήπως έχουν 1€;
  11. Καλησπέρα στην παρέα. Θέλω την βοήθεια σας. Πρόκειται για αγορά που ήθελα να κάνω και λίγο καιρό πριν και δεν πραγματοποιήθηκε. Θέλω ρολόι μπρασελέ και όχι με δερμάτινο λουράκι που πάντα είχα κι έπαιρνα. Πρόσφατα η MVMT λάνσαρε την 40 Collection. Ρολόγια με μέγεθος 40mm και όχι 45mm σαν τα κλασσικά της. Και εφόσον έχω ήδη ένα της εταιρίας και δεν έχω ούτε ένα μικρό παράπονο, αποφάσισα να πάρω ένα. Το κακό είναι ότι είμαι ανάμεσα σε 2. Η τιμή δεν είναι απαγορευτική· 125$ το ένα. Σκέφτηκα την αγορά και των δύο αλλά μου κάθεται λίγο υπερβολικό. Το σκεπτικό μου έχει ως εξής: Θέλω ένα ρολόι, απλό, silver και classic αλλά από την άλλη και το Gold δε μου κακοπέφτει καθόλου. Any help? ΕDIT: Links http://www.mvmtwatches.com/collections/men/products/silver http://www.mvmtwatches.com/collections/40-series/products/blue-gold
  • Δημιουργία νέου...